Melitta horoszkópja 2018. augusztus 18-tól 24-ig

A Mars a következő napokban is feladja a leckét, és a csillagok együttállása csak tovább borzolja az érzelmeket. Lássuk, mit tartogatnak az elkövetkező napokban számunkra a csillagok.

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos (03.21.- 04.20.): Szerelmi szituációkban tökéletes színész vagy, aki mindig képes az adott helyzetnek megfelelő álarcot viselni. Többen is hevernek a lábaid előtt, azt remélve, hogy egyszer őket választod. Pedig ha tudnák, hogy a befutó csak okos, de csendes, alkalmazkodó és külsőre mutatós lehet… Munka szempontjából ez a hét nem ígérkezik túl jövedelmezőnek, kivéve az ünnepi, utcai árusokat, akik közül egyesek nagyot kaszálhatnak a napokban.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaBika (04.21.- 05.20.): Hajlamos leszel arra, hogy valamennyire háttérbe húzódj, s csendben figyeld a nagyvilág körforgását. Ám ez a látszólagos nyugalom nem tart sokáig, hisz itt a huszadika, és az ezzel járó rendezvények, az izgató pezsgés ideje. Nem véletlenül érzed azt, hogy most aztán már tényleg meg kell nyitni magányos szíved ajtaját. A párban élő Bikákat is egyszerre több, irányíthatatlan, kezelhetetlen impulzus éri, féltékenységi jelenetekkel fűszerezve.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek (05.21.- 06.21.): Kisugárzásod régóta nem volt ilyen lehengerlő, azon férfiak vagy nők is rajtad felejtik tekintetüket, akik máshol, másnál köteleződtek el. Így nem csoda, hogy kedvesed mellett többek szívét is könnyedén meghódíthatod. Persze csak ha ezt akarod! A szinglikre jó időszak köszönt, a Nagy Szerelem egy lépésnyire van. Kár lenne bármiféle kishitűséget érezni. És ideje lenne abbahagyni az egyedüllét hangos dicsőítését, úgysem hiszi el már senki.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákRák (06.22.- 07.22.): Ha valaki rajong a nyárért, akkor az te vagy! Imádod, amikor előbújik a nap a felhők mögül, amikor lehet strandolni, esténként kiülni valahova, nagyokat beszélgetni. Ha épp nincs párod, legyél visszafogott! Ne reagálj érzelmi vulkánkitöréssel minden neked küldött mosolyra, kedves szóra! Ügyesen, tapintatosan terelgesd a megfelelő irányba a dolgokat. Így ki tudsz használni minden alkalmat, de tutira lesz némi bonyodalom is.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Oroszlán (07.23.- 08.23.): A Vénusz nem sok stabilitást nyújt a magányos Oroszlánoknak, viszont a flört és az egyéjszakás kalandok tárházát megnyithatja. Az igazi, mindent elsöprő érzelmekre egy picit még várnod kell. Az érzéki éjszakák után sok időt tölthetsz a barátaiddal. Ne csodálkozz azon sem, ha olyanok is bekopogtatnak ezen az ajtón, akik eddig a legjobb haverként voltak jelen, s még sosem próbálkoztak be. Ilyenkor szigorúan tilos gorombán reagálni!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz (08.24.- 09.23.): Valamikor, a régmúlt ködébe veszve egyszer szenvedélyesen indult meg valami. Most kiderül, hogy a tűz még mindig nem aludt ki benned! Mindegy, hogy kapcsolatban élsz, netán szingli vagy, a vágyad egyszerűen csillapíthatatlan. A csillagok ellenállhatatlan vonzerővel töltenek fel, ami csodás kisugárzást kölcsönöz, és mindenkit levesz a lábáról, aki a közeledbe kerül. Izgalmas napok várnak rád.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérleg (09.24.- 10. 23.): Életedben kiegyensúlyozott idők jönnének, de téged valahogy a nyugalom nem elégít ki. Ezért pár békés este után már mindened viszket, ki akarsz rúgni a hámból. Ha párod nem tart veled, akkor mész majd egyedül. Egyedülállóként célszerű lenne későbbre, mondjuk az ősz elejére halasztani a komoly párkeresést. Most minek pazarolnád az időt, és Vénusz jótékony segítségét, aki több imádót is rád uszít?!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióNyilas (11.23.- 12.21.): A csillagok jelenlegi, többszörösen áttett egymásra hatása sok érzelmet összekuszál, ami feszültséget szít benned, s ha van, akkor párkapcsolatodban is. A hét végére Mars óriás adag energiával tölt fel. Sok új ötleted lesz, hogyan javíthatsz szerelmi életeden, s képes leszel lendületben tartani szerelmedet is. Ha meg végképp reménytelen az ügy, egyszerűen csak vesd bele magad extra erővel a párvadászatba, hisz nyitott ajtók várnak.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas (11.23.- 12.21.): A csillagok jelenlegi, többszörösen áttett egymásra hatása sok érzelmet összekuszál, ami feszültséget szít benned, s ha van, akkor párkapcsolatodban is. A hét végére Mars óriás adag energiával tölt fel. Sok új ötleted lesz, hogyan javíthatsz szerelmi életeden, s képes leszel lendületben tartani szerelmedet is. Ha meg végképp reménytelen az ügy, egyszerűen csak vesd bele magad extra erővel a párvadászatba, hisz nyitott ajtók várnak.

 

BAK [12.21-01.19]

bakBak (12.22.- 01.20.): Páros életed előtt új dimenziók nyílnak meg. Egy új, közös szerzemény rengeteg örömet és közös, szórakoztató pillanatot jelent, mely még jobban összekovácsol titeket. Bár a kozmosz most kevés vad és tüzes impulzust ígér, viszont sok intenzíven érzelmes órát töltötök együtt! Ha még keresed a Nagy Ő-t, akkor mától kezdve beülsz a hullámvasútba, és végre valaki lerombolja biztonságosnak hitt védőbástyáidat.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vízöntő (01.21.- 02.19.): Keserédes időszak ez a több éve együtt élőknek. Sok olyan dolog van, amit nem tudtok, és nem is akartok megbeszélni. Csakhogy ez nem vezet sehova. A szingli Vízöntők otthoni gubbasztás helyett mozduljanak ki, és mellette vegyék észre, higgyék el, hogy aki rájuk köszön, rájuk mosolyog, az ismerkedési szándékkal is teheti. Vízöntő férfi az első randevún ne a világ minden fájdalmát részletezze a nyáresti vízparton, mert akkor az egyben az utolsó találkozó is lesz!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHalak (02.20.- 03.20.): Imádod a változatosságot és a fordulatokban gazdag pillanatokat, ezért kizárólag olyan partner képes megmaradni melletted, aki követni tudja iramodat. Az külön előny, ha állandóan megbabonáz valamivel. Persze ne felejts el őszinte lenni magaddal, vajon valóban érdekel-e a másik, vagy csak éppen jó lenne valakihez odabújni! Most több vasat is tarthatsz a tűzben, ha a kedved úgy tartja – rajtad múlik, hol húzod meg a határokat.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu