2019. szept. 28-tól okt. 4-ig

Kos

Ha változások is várhatók a hét során, azok csak lassan mennek végbe, így kellően fel tud majd készülni az új helyzetekre, nagyfokú stabilitást adva magánéletének és anyagi helyzetének egyaránt Ez azt is jelenti, végre pozitívan alakíthatja újjá kapcsolatait. Saját eredményessége érdekében azt is megtanulhatja, hogyan működjön jobban együtt másokkal. Hétfőn és szerdán előnyösebb légkörben tárgyalhat, minden megállapodáshoz külső segítséget kap. Szerelmi ügyei alszanak, se jó, se rossz most nem történik. Egészségének megőrzése érdekében nem lenne haszontalan egy általános vizsgálat, különös tekintettel a vércukor szintjére.

Bika

Szokatlan helyzetekbe, különleges körülmények közé kerülhet a héten. Ezért is jó, ha nem veszi lekezelően a történéseket. Különös módon, nem feltétlenül a tanulás, hanem inkább az eddigi tapasztalatok és megszerzett tudás gyakorlati alkalmazása hozhatja meg a sikereket. Most nagyon sok múlhat azon, hogy a megfelelő időben fektetjük-e be az odaillő energiákat. Tulajdonképpen úgy is mondhatnánk, hogy a jó időzítésen állhat, vagy bukhat minden. Azoknak a Bikáknak kell egészségükre jobban vigyázniuk, akik szív és érrendszeri gondokkal küzdenek. Az össze vissza időjárás még gyógyszer mellett is megviseli a szervezetüket. Szakítsanak mindennap valamennyi időt a lazításra! Zaj kicsukva, halk zene, félhomály, így kellene regenerálódni.

Ikrek

A jószerencse és a bolygóállások elősegítik, hogy kipihenve magát, a hidegebb időkre felkészítse, megerősítse fizikai ellenálló képességét. Erre következő napokban szüksége lesz. Hét közben bizarr problémákkal kell szembesülnie munkahelyén. Mivel az Ikrek szülött igencsak analitikus személyiség, s így nagyon ügyel a részletekre, az egyetlen hátráltatója eredményességének az lehet, ha ezt túlzásba viszi, s elveszik a részletekben. Úgy küszöbölheti ki a legegyszerűbben, ha igyekszik minél jobban szervezni a mindennapjait, s nem szán jelentősen több időt semmire sem, mint amennyit eredetileg eltervezett. Hétvégén, szerelmi életét illetően, magabiztos és szilárd elhatározásokat hozhat. A döntések felelősségének tudata nyomasztó lehet, de nincs választása, vállalnia kell.

Rák

Óriási élményekkel gazdagodhat, a Hold és a bolygók állása testi, lelki, szellemi fejlődést hoz. Szükség lenne az érzelmi igényeinek a feltérképezésére, ezért igyekezzen több időt szánni a közös programokra! Haladjon mindennel lépésről lépésre! A közlekedés alapban stresszes állapot. Ha járművet vezet, még inkább. Ne hagyja magát felhergelni, egészségére nézve komoly következményekkel járhat! Egészsége terén a legnagyobb kihívást a stressz kezelése jelentheti ezen a héten. Ennek tükrében igyekezzen rendszeresen beiktatni mindennapjaiba olyan programokat, melyek tartósan képesek elterelni a figyelmét esetleges aggodalmairól, és valódi, felhőtlen kikapcsolódást jelentenek!

Oroszlán

Kedvezőek a bolygók állásai, óriási energiákkal töltekezhet, különösen most pár napig. A körülmények hozzásegítik, hogy elmélyülhessen azokban a dolgokban, melyek leginkább foglalkoztatják. A nagy lépések megtétele előtt mindig hallgasson az ösztöneire és vegye kezébe a dolgokat, hogy gondoskodhasson arról, hogy valóban tökéletes legyen a nagy pillanat! Cselekedjen céltudatosan, de nagyon körültekintően! Ha félre tud vonulni, élvezze a csendet, figyeljen a belső hangra! A csillagok szerint az Oroszlán férfinak gond lehet a vérnyomásával. Beleférne idejébe egy terheléses kontroll?

Szűz

Megeshet, hogy adódik olyan feladat is, amit nem szívesen végez, de valahogy e tevékenységek tiszavirág életűnek is bizonyulnak most. Ebben nagy szerepe lesz a csillagoknak, így nem kell majd sokat szenvednie olyasmivel, amivel semmi kedve foglalkozni. Az anyagiak terén némi önfegyelmet kell majd gyakorolnia, hogy ne ússzon el. Ennek jegyében, mindenképpen a kötelezőket rendezze először.  Egészsége terén a rendszerességet tartsa szem előtt és járjon el szűrővizsgálatokra is, már csak azért is, hogy nyugodtan élvezhesse az életet, tudván, hogy minden rendben van.

Mérleg

A hétvége kiválóan alkalmas arra, hogy tisztázzon magában sok mindent, ami miatt az utóbbi időben szorongott. A mostani bolygóállás hatására tudja leginkább felülvizsgálni érzelmeit, ilyenkor tud majd szembenézni a realitásokkal. A sebezhetőség nem gyengeséget tükröz, hanem bátorságot és a másik félbe vetett bizalmat, ami egy kapcsolat erősségét és mélységét is jelzi!  Érzelmeivel nem kell udvariaskodni, mutassa ki annak, akit szeret! Ha társra vágyik, most a legjobb, amit tehet, hogy aktívan kell keresni olyan helyeket és eseményeket, ahol kissé felszabadultabb körülmények között ismerkedhet. Szabadidőben érdemes sportolni, vagy például mandalát festeni, oldja a blokkokat. Érzéki téren nyitottsága legendás, csak a mohóságát kellene visszafogni, mert könnyen egyfajta kiégés lehet a következménye.

Skorpió

Kiváló időszak arra, hogy belső bizonytalanságain és nyomasztó kételyein felülkerekedjen, majd amiben kell, abban jól döntsön. Bár sokféle impulzus érheti, ügyességével sok mindenből előnyt kovácsolhat. Ami az egészséget illeti, leginkább igyekezzen most befelé, önmagára koncentrálni és megalapozni változó életének stabil, lelki egyensúlyát, hogy ez által is minél inkább csökkentse a kockázatát egy maradandó, testi egészségromlásnak. Egy sportos hétvége rádöbbenti arra, hogy testének szüksége van a mozgásra. Nem feltétlenül szükséges drága, sznob mozgásformákra pazarolnia pénzét, a futás, sőt, az intenzív séta is megteszi.

Nyilas

Pénzügyi téren a lassú, de biztos fejlődés valósulhat meg, ugyanakkor, ha szemfüles, akkor egy két nagyobb, extrabevételre is szert tehet, amik éppen a legjobbkor jönnek. A hétvége, különösen a szombat, vasárnap kiváló időszak fontos döntések meghozatalára, munka, vagy szerelmi ügyek rendbetételére. Realitásérzéke nem hagyja cserben, mindent úgy lát, ahogyan az van. A bolygóállások most támogatják testi, lelki harmóniájának megtalálásában. Ez akkor sikerülhet, ha megtanul felülemelkedni a gonosz, negatív dolgokon, mintegy felülről szemlélve azokat. Fontos, hogy a provokációkra ne reagáljon, ha lehet, térjen ki előlük!

Bak 

Központi szerepet kaphat, hogy rendezze, vagy legalábbis, nagymértékben csökkentse esetleges adósságait. Kerülje az eltúlzott érzelmi reakciókat is! A fejlődéséhez most józan távolságtartásra és önfegyelemre van nagyobb szükség. Mostanság többször is úgy érezheti, hogy a hétköznapi élet kihívásai megviselik, erejét kikezdhetik. Leginkább azok vigyázzanak az egészségükre, akiknél valamilyen komolyabb válság zajlik, gondolok itt válásra, halálesetre, vagy bármilyen más traumára! Minden folyamatnak van eleje, közepe, és vége. Érvényes ez az emberi életre is. Ha ebből indul ki, könnyebb lesz feldolgozni a környezetében valószínűleg előforduló sokféle szerencsétlenséget.    

Vízöntő

A héten hangulatingadozások nehezíthetik tevékenységeit, előfordulhatnak veszekedések, nézetkülönbségek, indulatos kitörések. El kéne fogadnia, hogy racionálisabban és nyugodtabban viszonyuljon másokhoz. Akivel nem akar kapcsolatot, azzal tartsa az érzelmi és kommunikációs távolságot! Szerelmileg mutatott eredményessége most közvetlenül múlik majd döntéseitől, melyeket csakis aszerint érdemes meghoznia, amit igazából érez, még, ha ez néha a nehezebb utat is jelenti egy kapcsolat felé. Az őszinteség, bár eleinte bonyodalmak forrása lehet, később annál könnyebbé és tartósabbá teheti a közös életet A Vízöntő jegyűek egy részét alattomos kór fenyegeti. Ha ismétlődő, vagy hosszan tartó fülzúgást, sípolást érzékelne, azonnal forduljon szakorvoshoz! Akkor is, ha évei számát tekintve nem tartja komolynak e jelenségeket. 

Halak

Kiváló időszak arra, hogy belső bizonytalanságain és nyomasztó kételyein felülkerekedjen, majd amiben kell, abban jól döntsön. Bár sokféle impulzus érheti, ügyességével sok mindenből előnyt kovácsolhat. Ha pedig esetleg egy rivális tűnne fel a színen váratlanul, hogy megzavarja az idillt, egyszerűen, s elegánsan hárítsa a dolgot! Ne feledje, ön, minden hibája ellenére is, igazi, stabil társa kedvesének. Ha kapcsolatuk, jellege miatt, nem nyilvános, legyen megértő párjával! Ne akarjon állandóan a nyakán lógni! Ha egyszer vállalta ezt az életformát, legyen szerény, s elégedjen meg azzal, amit a sors önnek rendelt! Egészsége nincs komoly veszélyben, kivéve akkor, ha a rend és tisztaság nem erőssége. Hihetetlen betegségeket lehet összeszedni egy takarítatlan, rendetlen lakásban tobzódó mikroorganizmusoktól.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu