2019. október 5-től október 11-ig

Kos

Amilyen önmagadhoz vagy, olyan leszel másokhoz is. Ha szereted önmagad, másokat is szeretni fogsz. Ha képes vagy hömpölyögni a saját lényeddel, a kapcsolataidban is képes leszel áradni. Ha belül megfagytál, kívül is fagyott leszel. Szerelmi bánat szomoríthat a hét elején – és annak rossz hatása csökkenti az esélyeidet egy boldogabb magánéletre. Javíts a hangulatodon mediterrán étrenddel – fogyassz zöldségeket, gyümölcsöket, csirkét, halat, tojást, salátákhoz olíva olajat! Ausztrál kutatók szerint ez a depresszión is sokat segít.

Bika

Október 7-től különösen megnő a tudásszomjad. Ez esetben jelentkezz valami továbbképzésre, vagy tanulj valamiféle teljesen új dolgot! Mindenesetre a tanulást követően négy órán belül mindig sportolj! Holland orvosi team kutatása szerint így javíthatjuk a memóriát és növelhetjük a tanulás eredményességét. Lassan meg kellene már figyelned, hogy ki hogyan viselkedik a közeledben. Úgy tűnik, hogy lesz pár nap, amikor még mindig okoznak neked meglepetéseket az emberek. Még akkor is, ha semmi mást sem csinálnak, csak azt, amit mindig is tettek. Jó lenne, ha végre megjegyeznéd, hogy a körülötted élőket mi motiválja, mik a szándékaik, és mi az a mód, ahogyan viselkednek, ha igazán akarnak valamit!

Ikrek

Nem panaszkodhatsz arról, hogy túl kevés impulzus ér mostanság. A munkád, de még inkább egy váratlan esemény a magánéletedben alaposan felbolygatja a mindennapjaidat. Ezért mindennél fontosabb a rendszeres relaxáció. A magnéziumos vagy olajos citromfű fürdő jótékony hatású és megnyugtató. Ráadásul aludni is jól fogsz tőle. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek szerint, ha most jól teljesítesz, hamarosan elismerésben lesz részed. Csütörtökön a Merkúr bolygó, továbbra is munka prioritását szorgalmazza. Sikered kulcsa a kezedben van.

Rák

Sok mindenen mész most keresztül. A gondolataid nagyrészt a problémák körül forognak, ráadásul nem is csak a sajátjaid körül. Nem csoda, hogy nehezen alszol el, sokat agyalsz. Próbálj ki több gyakorlatot, találd meg melyik hatásosabb! Most azzal törődj, ami a legfontosabb számodra! Olyasmivel foglalkozz, ami teljessé, boldoggá tesz! Tanulj meg nemet mondani, mert vannak olyan élethelyzetek, amelyekbe nem szabad belekeveredned! Figyelj oda arra is, hogy amennyit kapsz, annyit is adj vissza!

Oroszlán

Október 5-től az Oroszlán szülöttek fókuszában a család, az ingatlan, az otthon és a gyerekek lesznek. Ezek egyébként is kedvenc témáik, de most a bolygóállások is kedveznek. 8-án a Jupiter áldást és bőséget visz a gyerekvállalás területére. Amennyiben ez aktuális, jövő év novemberéig bármikor megtörténhet a csoda. Jupiterhez csatlakozik Merkúr, ami segíti, hogy vidám, sikeres és szenvedélyes heted legyen. Emlékezz arra, hogy meg van minden benned ahhoz, hogy az álmaid valóra váljanak! Ne légy lusta, hanem cselekedj, légy nyitott a világra, az új információkra, és így képes leszel megteremteni a csodát, az örömet az életedben!

Szűz

Végre itt a várva várt színpompás október. Ennek azért örülnek a Szűz szülöttek, mert Mars és Vénusz jó ideje kergeti egymást, és október 5-én végre együttállnak. Azért bír ez óriási jelentőséggel, mert az együttállás a Szűz jelében lesz. Mars a hímivarsejt, Vénusz a petesejt. Az együttállásuk megtermékenyítően hat rájuk. De nem csak fizikai síkon, hanem akár szellemi síkon is. Ez szuper ötleteket, újfajta megoldásokat és felemelő hangulatot hoz.

Mérleg

Belefáradtál abba, hogy rögtön ugranod kell, amint mások szeretnének valamit? Akkor egyszerűen ne csináld többé! Ebben a pár napban állítsd át magad, tanulj meg nemet tudni mondani, ha kell! A múltadból származó titkok, események miatt most megértőbb, együttérzőbb leszel magaddal, és másokkal szemben is. Nem az a fontos, hogy felsorold, hogy miben hibáztál a múltban, hanem hogy mi az a dolog, ami előre mozdíthat a jövőben, ami közrejátszhat a pozitív változás, a győzelem elérésében.

Skorpió

 Olyan információkat, üzeneteket, jelzéseket kapsz, amelyek új irányba fogják vinni az életedet, a sorsodat. A következő lépés meghatározó lesz az életedben, ezért törekedj arra, hogy a szíved hangját kövesd, így kisebb lesz a bukás és a kudarc esélye! Halld meg az Univerzum hívó szavát, és máris könnyebben alakul az életed! Gyógyító energia is van benned. Érzed a megoldásokat, utánajársz bárminek, ami problémát okoz az egészségeddel kapcsolatban – akár másokért is megteszed mindezt, ha szükségesnek látod.

Nyilas

Ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb életed legyen, fordíts kellő figyelmet az emberi kapcsolataidra! Figyelj azokra, akik nem őszinték veled! Maradj önmagad, nem kell mindennek és mindenkinek megfelelned, hiszen az életedet nem élheted le egy álarc mögött! A legfontosabb, hogy minden helyzetben önmagad lehess. Ha valami nem sikerül, és úgy is érzed, hogy nem szeretnéd, hogy sikerüljön, akkor azt nem szabad erőltetni! Kérd meg az Égi Segítőket arra, hogy mutassanak egy új irányt neked!

Bak 

A másoknak való megfelelés miatti türelmetlenséged okozhat galibát – úgyhogy ne rohanj fejjel a falnak! Annál inkább vedd fel sportcipődet, hozd magad mozgásba, mellyel minden felgyülemlett feszültséget le tudsz vezetni! A benned levő összhang, harmónia védelmet ad, nem tudnak kihozni a sodrodból – ha csak nem fontosabb a külvilág véleménye belső hangodnál! Nagyon jó megérzésekkel érdemes most befektetned az egészséggel kapcsolatos dolgokba, elsősorban sporteszközökbe, melyek hosszú távon lesznek használva!   

Vízöntő

Céljaidhoz, munkádban érkeznek olyan fontos információk, melyek meglehet, gyökereiben is változást hoznak. Legyél nagyon éber, halld meg, lásd meg őket! Ezek előző életből hozott segítések, csak visszakapod azt, amit anno másoknak adtál. Ne akarj beteg lenni! Ne akarj senkinek sem megfelelni, hisz úgy sem lehet! Akarj indulni, menni, felvenni a sportcipőt, s talán az első nehéz lépések után fáradtan, de jókedvűen megérkezni! Legyél a jelenben, ne álmodozz a múlton, ne félj a jövőtől – ezzel már ki is zárod a betegségeket, vagy legalábbis nagy részüket! Ha türelmetlen vagy, saját lábadban is eleshetsz. Ha nem mondod ki gondolataidat, vagy túl sokat beszélsz – torkod jelez. Belső csendedet megtalálva rájössz – egészséges vagy, mint a makk!

Halak

A lét könnyűsége egyáltalán nem elviselhetetlen, ellenkezőleg: roppantul élvezed, hogy október 6-tól minden könnyebben megy. A szerelemben a felhők felett lebegsz kedveseddel, a munkahelyeden pedig mindent kézben tartasz. Tested rekonstrukciójában, az edzésben fiatalként valami extravagánsra összpontosítasz, jól esik pl. a súlytalanság, mondjuk a Bungee Fitness, amely kötélen végzett hatásos edzésforma. De a 20 év felettieknek is akad mozgáslehetőség, mint jóga, vagy egy tempósabb séta. Ha nőből vagy, legyél nőiesen stílusos, méghozzá úgy, hogy öltözködésed, és az őszi lakásdekorációk téged pozitívan tükrözzenek! Az őszi gyűjtemények mellől, mint gesztenye, színes levelek, bogyók mellől nem hiányozhatnak a mókás és élettel teli családi kalandok fotói sem. Az ősz is lehet csodálatos időszak. Nézz reménykedve a jövő felé, ez az időszak, amikor a jövőd alakulása csak a választásodtól függ! A boldogságod a te kezedben van, bízz benne, hogy minden rendben lesz!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu