Melitta horoszkópja

0
388

2019. október 19-től 2019. október 25-ig

Kos

Új feladatok várnak rád, amelynek elvégzéséhez egyelőre nem rendelkezel a megfelelő tapasztalattal, hisz életedben nem voltál még hasonló helyzetben. Szerencsére azonban akadnak olyan emberek, akik készséggel állnak rendelkezésedre, és bármikor bátran kérhetsz tanácsot tőlük. Bizonyos emberekhez és élethelyzetekhez nagyon ragaszkodsz, nehezen engedsz el dolgokat. Az állandóság egyfajta biztonságot jelent az életedben, emiatt váratlan szituációkban zaklatottá válhatsz. Heti tanács: Ne nyisd ki a szádat, ha épp a düh vezérel!

Bika

A sok melléfogás után most tűnik, végre sikerült megtalálnod azt az utat, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy kitalálj a sűrű, dzsindzsás kuszaságból, megleld a boldogságodat, és kiteljesedhess végre. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre te érdemesnek tartod, mert a következményekkel is neked kell majd számolnod! Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldog és elégedett leszel azzal, amit elérsz! Heti tanács: Nézz az emberek szemébe, sok mindent elárul; olvasni lehet belőle!

Ikrek

 Nehezen zársz le bizonyos élethelyzeteket. Az a fajta ember vagy, aki nem feltétlenül lép könnyen túl azokon a dolgokon, amelyek sokat jelentenek. El kell azonban fogadnod, semmi nem tart örökké, aminek véget kell érnie, az a te befolyásod és ráhatásod nélkül is véget fog érni. Ha nem becsültél meg másokat, lassan elkezd az élet törleszteni. Munkahelyi gondok, pénzhiány, egészségügyi bajok és sorolhatnám. Heti tanács: Ne nyisd átokra a szád, mert visszaárad rád!

Rák

Ez a hét kifejezetten a szerelem jegyében telik, még a régi párkapcsolatokban is frissen loboghat a szenvedély. Találkozásra, szerelmi együttlétekre keress új helyszíneket! Hétvégén egy kellemes kirándulás, esetleg egy kerékpározás, motorkerékpározás jól megmozgatja a testedet. A gyorsaság szabadságélménnyel párosul, de az adott helyzetben hordj fejvédőt, azaz bukósisakot! Heti tanács: Ne higgy annak, aki előtted lesüti a szemét – biztosan oka van rá!

Oroszlán

Fontos, hogy óvatos legyél, bármiről is essék szó.  Ne írj alá semmit, amit nem olvasol el alaposan! Gondolok itt az apró betűs részekre is. Figyelj az utcán, mielőtt átmész a zebrán, és kétszer is gondold át, kinek mit mondasz. Az a fiú/lány, aki múltkor még tetszett, egyre kiábrándítóbban viselkedik társaságban, és kezdesz örülni, hogy múltkor nem vetted őt komolyan, amikor randira hívott. Ha szereted a hasad és a magyar konyhaművészetet, nem is kérdés, hogy mindig tele lesz a pocakod. Heti tanács: Az élet érték. A növényeké, állatoké éppúgy, mint az emberé. Minden életnek lehetőséget kell nyújtani a létéhez.

Szűz

Egész héten csapongsz a feladatok között, nincs igazán kedved semmihez, de a hangulatod is akár a hullámvasútra felvitt papírforgó. Szerencsére nem tart sokáig, ahogy jött, úgy megy is ez az összevissza állapot. Már régóta szeretnél költözni, de egyelőre még nem találtál jobbat, vagy anyagilag nem tudtál annyi pénzt összeszedni, mint amennyire szükség lett volna. Ne csüggedj, a maga idejében minden rendeződik! Vonzerőd hatalmas, ne lepődj meg, hogy bárhova is mész, le se tudják venni rólad a szemüket! Sugárzik belőled valami olyan erotikus energia, ami teljesen megbolondítja a másik felet. Heti tanács: A boldogsághoz neked is jogod van! Szabadulj meg minden keserűségtől és gyűlölettől, ami bajt hozhat rád!

Mérleg

Előfordulhat, hogy most ünnepled születésnapodat. Hogy boldogot-e, főleg rajtad múlik. Ez azt is jelentheti, hogy sorsfordulóhoz értél. Lehet, hogy rengeteg időt, pénzt és energiát kell belefektetned pár olyan dologba, amiről mindenki csak lebeszél. Ne hagyd magad, te tudod, mit bírsz, és ha ösztönösen azt érzed, dolgod van vele, menni fog, akkor csináld végig! Ha nem sikerül, akkor is a te döntésed volt, csak esetleg a karmád más irányba vinne.  Heti tanács: Bízni mindig, mindenkor kell, egy boldogabb, a mostaninál sokkal, de sokkal szebb jövőben!

Skorpió

Ez a hét sok mindenben lesz különleges, de nem alkalmas arra, hogy szerelmi ügyekben fontos döntést hozz. Valahogy olyan érzelmek, emlékek befolyásolhatnak, ami nem a jó oldalra billenti a mérleg nyelvét. Várj egy pár hetet, és addig gondolkodj rajta! Ne hagyd például, hogy a reggeli jókedvedet, pozitív gondolkodásodat elvegyék, ahogy a munkahelyedre érsz! Keresd a jókedvű kollégákat, aki pedig szüntelenül nyavalyog, kerüld el! Felelősséget elsősorban magadért vállalj, csak utánad jöjjenek a többiek! Heti tanács: Két józan ember kell a család fenntartásához, és a gyerekek felneveléséhez. Egy ember is képes lehet rá, de beleroppanhat a terhekbe.

Nyilas

Utazásaid, vagy a szokásos őszi wellness során új ismeretségeket kötsz, amelyek nemcsak a mostani helyzetedben kedvezőek. Elérkezel arra a pontra, amikor kellő bátorsággal, kalandvággyal és szerencsével rendelkezel ahhoz, hogy változtass bizonyos dolgokon. Nem is fogod fel hány érdekesebbnél érdekesebb kaland vár még rád az életben. Ha egyetemista vagy, ezen túl intelligens, széles látókörrel rendelkező külföldiekkel, egyetemi évfolyamtársakkal és sportolókkal tarkítod majd érzelmi palettádat. (De a pasi, aki vezető tisztséget tölt be az államigazgatásban, rossz fogás.) Heti tanács: Aki igazán boldog akar lenni, azt mások nem tehetik boldogtalanná, mert a boldogság bennünk lakozik.

Bak 

Bak nő létedre Legyél nőiesebb, még akkor is, ha nem érzed biztonságosnak, hogy felfedd női oldaladat! Ugyanakkor el kell kezdened megjavítanod kapcsolatodat a pároddal! Nem ártana összehozni saját érzelmi szükségleteidet a munkádban jelentkező szükségletekkel. Bak férfi: Teszel-veszel, szorgoskodsz, hogy nélkülözhetetlenné tedd magad, jóleső izgalomhoz vezethet, ha belevágsz egy tökéletesen ismeretlen, de téged jó érzéssel eltöltő feladatba. Az új dolgok, új energiákat szabadítanak fel bennünk, energiákat melyek tovább inspirálnak. Heti tanács: Ha nem éljük át az élet nehézségeit, lehet, hogy mások elmondásaiból meg sem értjük azokat.

Vízöntő

Könnyen túlreagálhatsz dolgokat, eseményeket. Lehet, hogy most még meg kívánod őrizni függetlenségedet, és pillanatnyilag úgy érzed, nagyon kevés a valószínűsége annak, hogy komolyabb kapcsolatot létesíts. Munkában tömérdek magyarázatot adsz arra, hogy miért tétlenkedsz, de ezt nem emésztik meg kollégáid, ráadásul joggal. Láss munkához, ha nem akarod, hogy kirúgjanak! Ne feledd, sorsod kovácsa nagymértékben te magad vagy! Haladhatsz felfelé, de lefelé is az úton. Heti tanács: Azért születtünk, hogy éljük az életet, élvezzük ki annak minden értékét, de ne mások kárára! Mostanság ez nem divat, legyél te a ritka kivételek egyike!

Halak

Mivel elég nehezen birkózol meg feladataiddal, meg kell szabadulnod terheidtől és tehetetlenségedtől! Biztos helyre kell zárnod őket, nehogy kiszabaduljanak! Tudod, úgy, mint mikor a filmekben a rossz szellemet palackba zárják. Találj ki te magadnak valamiféle módszert. Mivel a Halak – Holddal a Szaturnusz és a Merkúr is jóban van, ezt a képességedet sokan különlegesen nőiesnek találják. Másokat elsősorban megérzéseid és első benyomásaid alapján ítélsz meg, de ma még az sem kizárt, hogy összekevered a magánéletet és a munkát, hiszen minden a csábítás és flört körül forog. Sokra viheted kreatív adottságaid miatt. A csoda benned van! Heti tanács: Az időnként bennünk dúló kellemetlenségek nem múlnak el maguktól. Nekünk kell kiűzni őket.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu