Melitta horoszkópja

0
361

2020. március 14-március 20-ig

KOS

Amennyiben párkapcsolatban élsz, a tavasz nagy változást hozhat neked szerelmi téren. A változás alapvetően pozitívnak ígérkezik, így aggodalomra nincs okod. Pároddal közelebb kerülhettek egymáshoz, aminek az is az egyik oka lehet, hogy sok mindent átbeszéltek, amit eddig elmulasztottatok. Szerelmetek a Nap sugarával töltődik, érzelmetek erősödik. Nincs párkapcsolatod? A csillagok állása szerint, rövidesen boldog leszel. Ahogy éled a természet, úgy távolodik tőled a magány és a bú. Nagyon fontos, hogy figyelj magadra, és a belső hangodra is, mivel jó irányba terelhetnek a megérzéseid!

Egészség: oktalanul ne parádézz olyan tömegben, ahol mindenféle bajt összeszedhetsz!

Bika

Furcsa lehet, de ha párkapcsolatban vagy, a hét során egy kis elvonulás, egyedüllét rendkívül jó lehet. Fontos ugyanis, hogy ne csak kedvesedre szánj időt, hanem magadra is, különben kiesel az egyensúlyodból. Ha megtalálod a kettesben töltött idő és az egyedüllét közt az arany középutat, harmónia és béke uralja együttléteteket. Ahogy egyre jobban megyünk bele a tavaszba, olyan érzésed lesz, mintha a saját életed regényének főhőse lennél, akivel mindenféle kalandos dolog történik. Jó az, amikor minden happyenddel végződik. Munkád kapcsán ismerkedhetsz meg egy férfival, akivel, ha jól kevered lapjaidat, több is kialakulhat köztetek. Légy bátor, hódíts, de túlzottan ne nyomulj! Egészség: óvd magad attól, hogy valaki rád köhögjön! Járványszerűen terjed kétféle vírus is, nyugodtan szólj rá arra, aki tágra nyitott szájjal segíti elő a bajt!

Ikrek

Kisebb hullámvölgyek, jelenetek, de alapvetően minden jól alakulhat pároddal. Nincs ok aggodalomra, de ha gyakran visszatérő állapotról van szó, forduljatok szakemberhez! Van olyan, hogy porszem kerül a rendszerbe, azt orvosolni kell. Mindez bizonyítja, hogy ti nagyon jók vagytok együtt, és a jövőt illetően is remek kilátások elé néztek. Ha egyedül vagy, akkor Cupido első számú célpontját láthatod a tükörben. Nyilaival rád céloz, csupán lassítanod és figyelned kell. A nagy Ő ugyanis körülötted ólálkodik, keres téged. Vedd elő mosolyod, legyél nyitott, barátságos. Ez lehet most a legcélravezetőbb, ha igazi szerelemre vágysz.

Egészség: naponta többször moss kezet! Első dolgod legyen ezt tenni, amikor belépsz a munkahelyedre, vagy éppen hazaérsz!

Rák

Pároddal építitek kapcsolatrendszereteket, mely azzal jár, hogy többet jártok társaságba, új emberekkel terveztek programokat.  Remek dolog, hiszen ezzel nemcsak színt visztek a mindennapokba, de jobban megismerhetitek azokat az embereket, akik mindannyiótoknak fontosak. Hét közepén adódhat egy-egy kisebb vitátok, amely ahogyan jött, úgy múlik. Egyedülállónak a tavasz olyan izgalmakat tartogat, amilyenekre nem is gondolt. Újdonsült jelölt hozhat váratlan fordulatot szerelmi életedben, kinek személyisége, és származásából eredő temperamentuma megragadja fantáziádat. Ismerd meg őt, légy türelmes, hagyd kibontakozni a dolgokat!

Egészség: fertőtlenítsd gyakrabban otthonodat, töröld át naponta a gyakran használt dolgokat!

Oroszlán

Az eddig együtt töltött, egyre jobban szürkülő idő után váratlanul érhet téged a jó irányú változás, ami párkapcsolatodban bekövetkezhet. Kedvesed ugyanis, még ha eddig is így tett, mostantól még gyengédebb és még odafigyelőbb lehet veled. Mindez annak is köszönhető, hogy te magad is másképp állsz hozzá. Ha egyedül élsz, a tavaszi zsizsegés során számos helyen, és időben nyílik lehetőséged ismerkedni, Egy biztos, unatkozni nem fogsz. Az évszak tartogat neked egy nagyon kedvező fordulatot a szívügyeidben, csupán azt kell kivárnod, mi, vagy éppen ki lesz az. Családod ismeretségi köréből is kikerülhet az illető, vagy munkád kapcsán is, valamilyen nagyon faramuci módon, megismerheted.

Egészség: ne félj, ne pánikolj, inkább gondolkozz, és védekezz!

Szűz

A tavaszi bolygók számodra és párod számára kettősséget mutathatnak. Bár lehetnek gondtalan napjaitok, bizony jöhetnek heves viták is, mégpedig egyikőtök volt szerelme kapcsán. Aztán lecsillapodhatnak a kedélyek, és ha szakítástól is tartottatok, a pozitív fordulat mindkettőtöket maximálisan megnyugtathatja. Szingliként légy elővigyázatos, ugyanis egy olyan férfi vehet téged célba, akinek más szándéka sincs, mint hogy vízszintesben lásson. Tégy, amit jónak látsz, védd az érdekeidet, ismerd fel idejében az illető indíttatását! Egy másik, kevésbé nyomulós férfi a háttérből már figyel, titkon rólad álmodik, inkább őt találd meg!

Egészség: a körömrágás és a szájban matatás, komoly bajokat idézhet elő. Ezért is, meg amúgy csúnya látni, valahogy iktasd ki az effajta aktivitásaidat!

Mérleg

Párkapcsolatod ezen a héten bensőségességről szól. Kedveseddel sok időt töltötök kettesben, még akkor is, ha a munka, vagy az otthoni tennivalók néha-néha közbeszólnak. A harmóniát csakis közösen teremthetitek meg, és ehhez egymás irányába sok türelemre és kompromisszumra való hajlandóság szükségeltetik. Egyedülálló vagy? Jól figyelj, ugyanis most tavasszal, nagy eséllyel rád találhat a szerelem! Rád találhat, annyit jelent, hogy nem neked kell keresned, csupán lehetőséget kell teremtened a számára, hogy elérkezzen. Tedd rendbe a lelked, és koncentrálj magadra! Szórakozz, járj el, és légy nyitott! Ha ezek megvannak, rövidesen boldog párkapcsolatban lehetsz.

Egészség: ne találkozz mostanában olyanokkal, akik csak úgy, hobó módra összevissza csavarognak!

Skorpió

A tavaszi lágy szellő, a szerencsés bolygók támogatása segít abban, hogy megújuljon kettőtökben a régóta tartó szerelem. Noha talán nem hittétek, hogy ennyi időt kibírtok együtt, mindig pozitív fordulatot vett minden.  A gyengédség, a kényeztetés és a romantika lehet a három jelszavatok ennek a hétnek a során. Szingliként abba a szerencsés helyzetbe kerülhetsz mostanság, hogy egy újonnan megismert férfi/nő kapcsán tiéd lesz a döntés, akarsz-e tőle valamit, vagy sem. Ez a személy ugyanis első látásra fülig beléd szerethet. Neked csak arra kell ráébredned, hogy egyedül maradnál, vagy párban élnél tovább. A szíved megsúgja, mit kövess, csak hallgass rá!

Egészség: ne vedd könnyedén a történéseket, tegyél meg minden tőled telhető óvintézkedést, hogy ne fertőződj meg!

Nyilas

Ha párban éltek, közös utatok most egy fordulóponthoz érhet. Egy várt, vagy váratlan módosulás állhat be kapcsolatotokban, amely mindenképpen pozitív irányba tereli közös életeteket. A kedvező változás mellett pedig a hálószobában is felforrósodik a levegő, és igen kreatívak, szenvedélyesek lesztek. Amennyiben jelenleg nincs párod, egy futó kaland jöhet veled szembe, ami bár ideig-óráig izgalmas lehet, komolyabb dolog nem feltétlenül alakul ki belőle. Nagyobb, tartósabb szerelemre inkább tavasz vége felé számíthatsz, amikor is a sors kárpótolhat téged egy fantasztikus érzelmekkel fűszerezett, igazi testi – lelki szerelemmel.

Egészség: veled is bármi megtörténhet, ezért vedd komolyan a védekezést! Ha pedig sikerült összeszedni valamit, ne kapkodj, kövesd az ilyen esetekre előírt protokollt!

Bak 

Párban vagy? Életedben nagyon fontos időszak lehet a mostani. Kedveseddel ugyanis elérhetitek a szerelemnek, összetartozásnak azt a szintjét, amely újabb közös haladásra sarkall. Most felmerülhet az összeköltözés, frigy, vagy akár a gyerekvállalás (ahol nem lehet – örökbefogadás) gondolata is. Az előbbre lépés a ti jelen szinteken nem is eggyel mutathat túl. Szingliként izgalmas flörtben lehet részed, amit a tavasz tündére neked tartogat, ám sajnos az, hogy lesz belőle komolyabb is, még nem garantált. Ez az évszak közepén válhat egyértelművé. Ha tovább keresgélsz, akkor azonban a csillagok egy új esélyest sodorhatnak az utadba, akire mindenképpen érdemes lehet várni.

Egészség: miután közösségben éled az életedet, gyakrabban moss kezet, fertőtleníts, és takaríts! 

Vízöntő

Környezetetek irigykedve tekinthet rád és kedvesedre, mert a külső szemlélők számára is nyilvánvaló lehet a köztetek lévő tökéletes összhang és a kapcsolatotokban élő harmónia. Ugyan ezt már csupán ti érzékelitek, de a testiség is javuló tendenciát mutat köztetek. Egyszer majd szerelmi tanácsadónak is felcsaphatsz. Ha most egyedülálló vagy, ez az idő különleges helyzet elé állíthat téged. Olyasvalaki jöhet számításba, akit lehet, hogy eddig is ismertél, ám nem potenciális jelöltként tekinthettél rá. A dolog azonban ettől csak izgalmasabbá válik. Fontold meg azonban az érzelmek komolyságát, mivel szakítás esetén fontos embert veszthetsz el!

Egészség: ha gyenge a szervezeted, erősítsd azt mindenféle, erre alkalmas módszerrel, trükkel, és kerüld a tömeget! Tartsd távol magadtól azokat, akik fennen hirdetik, hogy a mostani járványba melyik, nekik nem tetsző embertársuknak kellene belehalni!

Halak

A hét számodra és párod számára mesés időszak lehet. Ráadásul, ha születésnapodat is ünneplitek, sok ajándékkal, szeretettel halmoznak el. Talán ti magatok is meglepődhettek azon, milyen egyetértés és harmónia vesz körül benneteket a mindennapokban. Az évszak során változhat közöttetek az intimitás is: a hálószobában sokkal nyitottabbak lehettek, és bizony elég újítóak is. Egyedülállóként szomjazhatsz egy új szerelemre, és a tavasz meg is ajándékozhat vele. Fontos azonban, hogy ne keresd a párod, hanem hagyd, hogy rád találjon! A nőknek a csillagok azt jósolják, a pasi olyan helyzetben és időben érkezhet, mikor nem is sejtenéd, és nagy a valószínűsége a szerelemnek első látásra.

Egészség: bízz abban, hogy kellő odafigyeléssel és törődéssel, meg tudod védeni magad a nyavalyáktól! Kerüld azokat, akik a mostani világjárványt is primitív politikai gyűlölködésre használják fel!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu