2020. március 28-tól április 3-ig 

KOS

Munkában számíthat nagyobb változásokra. Megtörténhet, hogy leépítésekre kerül sor, de nem marad sokáig kenyérkereső foglalkozás nélkül. Gyorsan talál másik helyet, ahol anyagilag és erkölcsileg is megbecsülik. Párkapcsolatában a szenvedélyek, a föllángolások időszakát éli. Sokan felkeltik érdeklődését. Közöttük van/lesz az a személy is, akitől megremeg a térde, és lázba hozza az érintése, tekintete.

Aktuális: a család az a természetes közeg, ahol elkezdődik és lezárul az élet. Itt talál megértésre, szeretetre és törődésre a magatehetetlen, az idős és az élete végéhez közeledő beteg.

Bika

Nem fogja megengedni, hogy bárki az ön kárára húzzon hasznot valamiből. Jól teszi, mert egyre többen szeretnének mások rovására élni. Szabadságra vágyik, és most képes lesz arra, amit eddig különböző okok miatt nem tudott megtenni. Lehet ez egészségügyi ok, vagy anyagi, esetleg személy miatti kötelék. Úgy érzi, kitágul a világ. Magánéletében szinte válogatás nélkül hódít, bár az utolsó lépést nem mindig teszi meg. Kész mindmegannyi kapcsolatra, szeretné érezni a másik nem elismerését, odaadását – csakhogy ennek mindig ára van.

Aktuális: a családtagok számára a másik élete ugyanolyan, vagy még nagyobb érték, mint a sajátjuk: vigyáznak mindenki egészségére, s ha valaki gyengélkedik, átvállalják feladatait.

Ikrek

Kíváncsisága határtalanná válhat. Ez nem annyira a pletykák iránti érdeklődésére utal, mint inkább arra, hogy valamilyen új képzésre jelentkezhet, mert haladni kíván a korral. Lerázza magáról mindazt és mindazokat, amik, vagy akik már nem szolgálják fejlődését. A szerelemben erős késztetése lesz arra, bármennyi idős is, fejest ugorjon az ismeretlenbe, és a pillanat hevében kipróbáljon valami újat. Bár ez sok érdekes és hasznos dolgot is eredményezhet, mégis előfordulhat, nem lesz minden annyira kellemes, mint azt elvárta.

Aktuális: természetes, hogy szenvedünk, áldozatot vállalunk egymásért, és hordozzuk egymás terheit.

Rák

 Ha a meglévő kapcsolata nem is mutatkozik a harmónia szigetének, nem lesznek különösebb nagy veszekedések, nézeteltérések. Együtt izgulnak valaki miatt, aki mindkettőjük számára különösen fontos. Munka frontján nem ártana kicsit visszavonulni, minél kevésbé szem előtt lenni, mert több mint valószínű, csak így tudja megtartani állását. A csillagok szerint egy alkoholista munkatársa próbálja önre terelni a figyelmet, hogy saját becstelenségei ne derüljenek ki. 

Aktuális: a családoknak annyira tökéletesen kell betölteniük hivatásukat, hogy életmódjuk révén átadhassák saját értékeiket mindenkinek.

Oroszlán

Birtoklási vágya igen erős. Kedvese úgy érezheti, hogy ez már sok neki. Nem lehet állandóan együtt lenni, nem lehet egymást átölelve élni, és nem lehet minden külön töltött másodpercéről elszámoltatni a másikat. Időnként kell a szabadság az egészséges külön utak bejárása. Munkában jól tud együtt dolgozni másokkal, határozott céljai, elképzelései vannak. Ha ezeket udvariasan, mások iránti tisztelettel vezeti elő, sokra viheti.

Aktuális: minden szenvedés, minden fájdalom, ami életünk útján ér bennünket, rendkívüli erőforrássá válhat, ha úgy tekintünk rá, ha eléggé nyitottak vagyunk hozzá, hogy a bennünket formáló akaratot fedezzük fel benne. 

Szűz

Véget érhet egy régi barátság, mégpedig a pénz miatt. Ön nem tudja, vagy nem akarja teljesíteni a másik óhaját, és ez vet véget kapcsolatuknak. Az éremnek két oldala van, az ön szemszögéből nézve sose látja vissza pénzét, az övéből nézve pedig milyen barát, aki nem segít. Megnyugtatom nem kenyérre kéne neki, és mivel ide – oda tartozik már, tényleg búcsút inthetne pénzének. A házasságokban, együttélésekben a kapcsolatuk előreláthatóan kiállja a sors próbatételeit. 

Aktuális: a szenvedés, ha betegség formájában ér el bennünket, előbb kétségbeesést, kételkedést, ellenállást vált ki belőlünk. Velünk ilyen nem történhet! Pedig de!

Mérleg

Összehozhatja a sors valakivel, akivel bátran üzletelhet, vagy az illető kapcsolatai révén profitálhat. Ha ön szülő, gyermekéről kiderülhet, hogy rossz társaságba keveredett, sőt ami annál is rosszabb, valamilyen tudatmódosító szert fogyaszt. Ne kezelje félvállról az ügyet, mert nagyon nagy baj lehet belőle! A házasságokban, élettársi kapcsolatokban jelenleg minden esély megvan arra, hogy elmerüljön a szerelem bódító mámorában. 

Aktuális: feldolgozni egy betegséghez, esetleg közeledő halálhoz a hozzáállásunkat egyedül nagyon nehéz, esetleg nem is megy. A családban való létünk, nagy segítség, nagy erőforrás lehet.

Skorpió

Azok, akiknek nincs munkájuk, most jó eséllyel találnak. Lehet nem olyan, amilyenre vágyakoznak, vagy amilyen az előző volt. De jó alkalom arra, hogy megismerkedjenek az élet olyan területével, amelyről eddig halvány elképzelésük sem volt. Párkapcsolat szempontjából sikerül elengedni a múltbéli kötődéseket, majd bevonzani az igazi jó társat. Régóta együtt élőknél nem ártana, ha szaporodnának a közös programok, utazások, kikapcsolódások! 

Aktuális: a család, ahol a családtagok szeretettel veszik körül a szenvedőt, felemeli a beteget, és gazdagítja az ápolót. 

Nyilas

Munkában, karrierjében most öné lehet a pálya. Amit eltervez, rendszerint sikerül is. Fontos tanács: munkahelyén ne beszéljen intim magánéleti dolgairól, mert az emberek kipletykálják, s jól kinevetik a háta mögött. A meglévő kapcsolatokban, házasságokban csökkenhet a feszültség, amennyiben ön is türelmesebb lesz kedvesével. Nem biztos, hogy mindig úgy van jól, ahogyan azt ön látja! Adott esetben előfordulhat még, hogy gyermeke újdonsült jogosítványa ad okot az izgalmakra.

Aktuális: a betegség a családban, a közösségben próbára is teszi a kapcsolatokat, de a kitartás és a hűség a szeretet új szintjére emelheti a családtagokat, a közösség tagjait.

Bak 

Jótett helyébe jót ne várjon! A valóságban azzal kell szembesülnie, hogy épp azok fordulnak ön ellen, akiknek az elmúlt időszakban valamilyen szívességet tett, vagy segített. Nehezen dolgozza fel, hogy az emberek hálátlanok. Ha pénzről van szó, akkor bástyázza körül magát szerződésekkel, elismervényekkel, ha családi, vagy baráti szálak fűzik az illetőhöz, akkor főleg. Az óvatosság még nem bizalmatlanság…

Aktuális: mivel gyengék vagyunk, sokszor elbukunk – nem tudunk, nincs rá időnk, hogy testi –lelki – pszichikai létünket karban tartsuk. De a családban óriási segítség lehetünk egymás számára.

Vízöntő

Ha egyik kollégája azzal kezdi a mondókáját, hogy ez titok – akkor meg se hallgassa! Biztos, hogy képtelen lesz titkot tartani, és abból csak baja származik. Ne adjon pénzügyi tanácsot senkinek, mert önhibáján kívül balul fog elsülni! A Vénusz most az Ön jegyében tevékenykedik, ami azzal jár, hogy a szokásosnál is szentimentálisabb lesz egész héten. Csábító és csábítható.

Aktuális: az életünk Isten ajándéka, azért kaptuk, hogy szabadon eldönthessük, az életet választjuk vagy a halált.

Halak

Elege van abból, hogy mások mondják meg, mi a jó önnek. A bolygók a segítségére lesznek, hogy fordítson ezen a helyzeten, de ahhoz, hogy a maga ura lehessen, kezdeményezőbbnek kellene lennie. Halak nő igazi királylányként imádja, ha körülrajongják. A Mars viszont érzelmi zűrzavart okoz. Sokat töpreng a jövőről, s úgy érzi: egyre nehezebb kitörni abból az aranykalitkából, amit az anyagi elvárásaiból kovácsolt. Valójában tényleg nehéz, de nem lehetetlen.

Aktuális: az egészség az összhang, egy csodálatos harmónia, együttes játék, ami az adásra épül, az, ami egész életünket jelképezi, megjelenít minket, a fizikai és lelki életünk harmóniáját, a magunk és a világ elfogadását jelenti.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu