Melitta horoszkópja

0
412

 2020. április 4-től április 10-ig

KOS

Amikor a Hold kvadrátot alkot a Szaturnusszal, realizálódik egy nagyobb veszteség, ami miatt az ön számára most megnehezül a kapcsolattartás Nagyon lehangolt lesz, ráadásul nem kis mértékben aggasztja pénzügyi helyzete. Amennyiben ön kénytelen elhagyni otthonát, bevásárol szeretteinek, segít másokon, ne hagyja figyelmen kívül, hogy a vírus elsősorban cseppfertőzés útján terjed. Ebben a helyzetben nem árt fokozottabb figyelmet fordítani a használati tárgyak fertőtlenítésére, beleértve a telefont, autókulcsot, pénztárcát is – hiszen kézzel érintkezve könnyen bejuthat szájba, orrba, szembe.

Bika

A híresztelésekkel ellentétben a bolygóállások nem jósolnak világvégét, ám még folytatódhatnak a komoly nehézségek és feszültségek az egyes emberek, de akár különböző országok életében. Értelmes emberek minden akadályra találnak valamilyen megoldást, túlélési lehetőséget. Kapcsolatban élőknek le kellene szokniuk arról, hogy a másiknak való megfelelés érdekében azt adják, és azt mutassák magukról, amiről hiszik, hogy a partner elvárná. Közben pedig az egész egy szenvedés, vagy kényszer. Egészsége megőrzése érdekében ajánlott gyakori és alapos kézmosás, valamint a társas érintkezés minimalizálása.

Ikrek

 Az előző évekhez képest sokkal jobban fog alakulni a családi élete. A világban zajló események, a járványtól való félelem, esetleg szerettei elvesztése közelebb viszik önöket egymáshoz. Előfordulhat az is, hogy esküvőt, keresztelőt kell elhalasztani, de ne bánja, mert ugyanolyan jó és szép lesz akkor is, ha később realizálódik! Akiknél pedig nem megoldható a „home office” munka lehetősége, továbbra is kénytelen emberek közé menni, esetleg tömegközlekedési eszközöket igénybe venni nagyon vigyázzon! Ilyenkor még jobban oda kell figyelni a higiéniai előírásokra, hiszen senki nem tudhatja, hogy akivel beszél, merre járt, korábban megfordult-e fertőzött személy társaságában. 

Rák

A külső körülményekre alapozva nem lesz olyan tökéletes az egészségi állapota, mint egyébként. Szinte egész héten agyal, aggódik valamin, valakin, amibe rettenetesen kifárad, ezek pedig kellemetlen fizikai tüneteket produkálnak. Ráadásul, ha egy köhögéses megfázást nem kezelt ki rendesen, annak a nyoma is megjelenhet a röntgenképen. A lényeg, kösse le magát, gondolatait valami aktív tevékenységgel. Fontos még, hogy azokkal a permanensen gyűlölködő előemberekkel se foglalkozzon, akik még most sem tudnak szabadulni az agresszió nyomasztó kényszerétől.

Oroszlán

Ügyelniük kell arra, hogy az egyik expartnerük előtérbe kerülhet, és galibákat okozhat a jelenlegi kapcsolatukban! Bár alapvetően a társas kapcsolatban élőkre egyfajta szükség szeretet, békesség időszakok várnak, figyeljen arra, hogy az otthon végezhető munka soha ne menjen a magánélete rovására! Amennyiben vásárolni megy, fontos, hogy azokat a ruhákat, amiket az utcán, üzletekben visel, nem javasolt a többi szennyes közé begyűrni. Ha nem tudja azonnal kimosni, jó megoldás lehet a bezacskózás. A fertőzött légúti cseppek idővel kiszáradnak a felületen, ezáltal inaktiválódhat a vírus.

Szűz

Nagyon sokat tehet egy olyan ügy érdekében, amely nagy jelentőséggel bír. Ez lehet egy személyes dolog, de egy a környezetért, vagy a környeztében élőt érintő projekt is, amely változást hoz. A helyzetnek megfelelően legyen elégedett önmagával, és jutalmazza magát apró örömökkel! A csillagok szerint valamelyik szomszédja hetet-havat összehord önről. A gyűlölködésének forrása, hogy a minap a kapuban tele csomagokkal a kezében, nem hallgatta meg nagyívű eszmefuttatását az általa egyedüli üdvözítőnek vélt politikai párt vezetőjének isteni nagyszerűségéről.

Mérleg

Idegfeszítő változást hozhat az életében a sok aggódás, és ami mostanában Ön körül zajlik. Foglalja le magát, oldja a helyzetet úgy, hogy alkot, sütöget, mozog, vagy kezdjen bele nyelvtanulásba! A megszerzett tudás nemcsak nyugodt magabiztosságot, de konkrét előnyöket is hoz, mely valószínűleg pénzügyi gyarapodással is jár majd a későbbiekben. Egészség: étkezése még mindig rendszertelen, ráadásul az összetevők sem mondhatók ideálisnak. Ha nem lesz szigorúbb önmagával szemben, akár egy mértéktelen elhízás is várható következményként.

Skorpió

Egyre fontosabbá válik, hogy megossza érzéseit, a szeretetet és a segítőkészséget valakivel/valakikkel. Nem kizárt azt sem, hogy megszállott segítő válik önből. Ezekben a napokban nagyon fontossá válik a barátság, és az egyéb emberi kapcsolatok, a beszélgetés. Az egészség a legfontosabb értéke. A légúti fertőzések többféle úton is terjedhetnek (cseppfertőzéssel, levegő útján, érintéssel), egyre több kutatás bizonyítja, hogy az elsődleges út a kézen keresztül vezet. A kézen magán ugyanakkor csak nagyon rövid ideig élnek meg a vírusok. A ruhán, zsebkendőn viszont fél napon túl is. Keményebb, simább felületű tárgyakon, fémen, műanyagon pedig akár 48 órán át is fertőző marad a vírus.

Nyilas

Családja tagjaival is sikerül megoldani azokat a nézeteltéréseket és problémákat, amelyek korábban éket vertek önök közé. Idén kevesebbet engedhet majd meg magának anyagilag, de amúgy sem esik túlzásokba, amikor a minőségibb dolgokat vásárolhat.  Amennyiben otthonában fertőtlenít: ha a fertőtlenítőt spray formájában juttatja felületre, a papírtörlő szerencsésebb “közvetítő”, mint a szivacs, vagy a törölgető ruha, amelyek inkább csak letörlik a fertőző mikroorganizmusokat, és aztán a későbbi használat során továbbviszik a lakás más pontjaira.

Bak 

Számtalan olyan helyzet adódhat a munkahelyén, ahol prezentálnia kell bölcsességét, hogy mit is tanult meg az élet leckéiből. Embereket kell bátorítani, könnyeket letörölni, és nem utolsó sorban családja mellett lenni. Időközben kap hideget, meleget, sokszor kaphat tisztességtelen ajánlatot, vagy durva visszautasítást. A kritikus helyzetre való tekintettel a legjobb védekezés a megelőzés, vagyis pl. a vásárlások során is érdemes kerülni a másokkal való érintkezést. Bár a tárgyakon egy darabig életképes lehet a vírus, csak úgy juthat be a szervezetbe, ha azokat tapogatva, kézmosás nélkül az archoz, szájhoz, szemhez nyúl.

Vízöntő

 Környezetében kell segítenie idősebb embereknek. Sajnos lesznek jelentős problémák, amikkel szembe kell néznie, de égi segítséggel megoldja. Máskülönben szereti otthonát, időről időre a feng shui segítségével próbálja csinosítgatni és csível feltölteni kis fészkét. A jelenlegi helyzetet lehetősége szerint enyhítse, orvosolja! Legyen szó bármilyen vírusról, a fertőzés megelőzése érdekében a ruhákat célszerű magas hőfokon mosni. Ezt nyilván nem minden ruhanemű viseli jól, ezért a jelenlegi helyzetben kicsit fifikásnak kell lenni, vagyis nem árt eleve olyan ruhákat viselni, melyek a címkéjük alapján a 60 – 80 fokos mosást is kibírják.

Halak

Az otthon ülést nem önnek találták ki, elég nehezen viseli. Próbálja meg energiáit alkotó módon felhasználni, tegyen rendet ott, ahol szanaszét van minden, rendszerezze össze a mindenfelé kallódó papírokat, takarítsa ki éléskamráját, mossa ki a befőttes üvegeket, …stb. Mobil, okos, vezetékes: mindegy. Ha gyakran kézbe kerülnek, mindegyiket fertőtleníteni kell. Kilincsek, fogantyúk, villanykapcsolók. Szintén gyakran megérintett tárgyak, ezért a kötelező listán a helyük. Nagyon fontos: ne csatlakozzon a járvány ürügyén az idős emberek elleni undorító támadásokhoz. Nekik inkább segítségre, megértésre van szükségük, nem pedig pár eszement ember vad dühöngésére.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu