Melitta horoszkópja

0
418

2020. május 9–től 15–ig

KOS

Az előtted álló napokban kicsúszhatnak a dolgok az irányításod alól. Bármennyire is erőlködsz, el fogod veszíteni a kontrollt. Mostanában szinte minden téren sikertelen vagy, akár azért, mert egyedülálló vagy, akár amiatt, hogy elhagyatottnak érzed magad. Emiatt viszont akaratlanul is összeakaszthatod a bajszodat másokkal. Könnyebb lenne, ha kimondanád a vágyaidat, és ha nem csak várnál az új partnerre, hanem aktívan elkezdenéd keresni! Szenvedélyes egyéniséged, most valahogy bensőségesebb szerepkörre vágyik. Válassz valami érdekes programot, ami feldob, és feledteti nyűgjeidet! Mivel érdeklődésed igencsak széleskörű, nem kell sokáig gondolkodnod, hamar rátalálsz a megfelelő szórakozási formára. Bárhová is mész, megtalálod a téged feldobó társaságot. 

Bika

Két energikus égitest felügyeli hetedet. Az Uránusz kapcsolatba kerül a jó fizikai energiát biztosító Marssal. Ez azt jelenti állóképességed sokat javul, de arra is ügyelj, ne tegyél meggondolatlan lépéseket! A születési jegyedre jellemző makacsság most sem hagy el. A barátnők által jónak tartott tanácsokat mérlegeld, gondolkozz, nem egyszer estél már áldozatul a csupa jóakaratuknak. Ugyanakkor mostanában kissé elanyátlanodtál, nem találod a helyedet a világban, és több dologban is elbizonytalanodtál. Ne aggódj, ez csak átmeneti állapot, lassan beindulnak a pozitív változások körülötted! 

Ikrek

Egész héten kapkodsz össze vissza, a dolgaidat is felületesen intézed el. Az elhamarkodott cselekedetek ritkán hoznak jó eredményt. Te, aki racionális gondolkodásodról vagy ismert, mostanában gyakran érzelmi alapon döntesz. A csillagok állása azt mutatja, hogy egy jó kapcsolat vár rád a jövőben. Azonban nyitott szemmel kell járnod, nehogy elmenj mellette! Szerdától újfajta érzés keríthet hatalmába. Kényszerből semmit nem kell tenned! Annyit adj, amennyi tudsz, legyen szó közönséges anyagiakról, időről, vagy bármiféle másfajta segítségről.

Rák

Párkapcsolatodban erősödnek az érzelmek. Egyéb, üzleti vagy munkahelyi vonatkozásban szerencse kíséri lépéseidet. Tény, sok energiát fektetsz abba, hogy jó legyen a hírneved. Minden helyzetben, amiben pozitívan meg tudod mutatni mire vagy képes, dicsőséged többszörösen kamatozik.  A régi terhektől hamarosan megszabadulsz és örvendezve haladhatsz előre. Újraértékeled a kapcsolataidat, és még az is lehet, hogy hirtelen munkahelyet váltasz, vagy saját üzletbe kezdesz. Tudni fogod, hogy jó úton jársz, mivel egyre több pozitív visszajelzést kapsz majd a körülötted élőktől.

Oroszlán

KVonz az ismeretlen környék, az új út. Olyan területen próbálod ki magad, ami kitartást és komoly állóképességet igényel. A Merkúr és a Neptunusz eligazít akkor is, ha elbizonytalanodsz. Ilyen esetben nem a tudás vagy a tapasztalat vezet, hanem az intuíció. Mindenkinek jár egy esély. Ha valaki vét ellened, megbánt, megsért, galádul bánik veled, bocsáss meg neki, és adj még egy lehetőséget! Nem mindenkit a gonoszság vezérel, érdemes belegondolni mi állhat mögötte. A hét második felétől nem ártana több figyelmet szentelned a kapcsolataidnak. Vess véget azoknak, amik már nem szolgálnak téged, amik hátráltatnak, ha úgy érzed, hogy már nincsenek jó hatással rád!

Szűz

Párkapcsolatban nagyon romantikus időszak előtt állsz. Semmit nem kell megtervezni előre, jön, aminek jönnie kell. Mivel felhagysz a fegyelmezett, görcsös magatartással, kedvesed egy új oldaladat ismeri meg. Csodálatos napokat szereztek egymásnak. Az egyedülállóknak is jót ígérnek a csillagok. Váratlan helyről érkezett ismeretség szinte alapjaiban változtatja meg a szerelemről alkotott véleményünket. Sok önismeret kell ahhoz, hogy rájöjjünk, mire van szükségünk, hogy hogyan jó nekünk, hiszen elsősorban a saját életünket, annak alakulását kell szem előtt tartani. 

Mérleg

A Vénusz ezen a héten a temperamentumos Kossal egyezkedik, ami a Mérlegre igen komolyan kihat. Ez a helyzet a Mérleg szülöttet az átlagnál izgatottabbá, zaklatottabbá teszi, pedig kényelmes, élvezetes helyzetekben tud igazán jól működni. A sötét időszakban minden nehezebben megy, és ilyenkor többször is különböző próbáknak vagyunk kitéve. Nem szabad elfelejteni, hogy minden okkal történik! Az Univerzum nem azt akarja látni, miként szenvedünk, hanem azt, hogyan találunk rá egymásra és önmagunkra, hogyan találjuk meg a megoldást, vagy kiutat. Ezért néha belső csendre van szükségünk. Ez a belső csend érzéseken keresztül segít abban, hogy megismerjük magunkat, a belső világunkat. Nem véletlenül érezheted azt, hogy nem először vagy itt a világon, vagy lelked éppen máshová vágyódik. 

Skorpió

A most kialakuló kapcsolatokat elsősorban a gazdasági szempontok szerint értékeled. Akikkel most találkozol, hosszú távon biztosítják számodra a kapcsolati tőkét. A kommunikációd sokat javul, üzleti területen leszel eredményes. Van, hogy csak a fájón, nehezen megszerzett sikerek és tapasztalatok adnak igazán valamit a fejlődésünkhöz. Ne akard mindig túlzottan biztonságban és kényelemben élni az életedet, mert úgy lemaradsz magáról az életről! Feladatod, hogy utat mutass másoknak, vezesd őket saját sorsuk felé, rávilágíts feladataikra és álmaikra. Illetve bölcsességedet felhasználva tanácsokat adj nekik, és ha kell, kisebb-nagyobb segítségeddel, szívességeiddel, de megváltsd a lelküket.   

Nyilas

Egészen jól alakulnak különféle ügyeid, olyannyira, hogy eleinte mindenben kételkedsz, a csapdát keresed szinte minden mögött. Inkább fogadd és örülj az égi áldásnak, légy hálás a sorsnak minden támogatásért, hiszen megdolgoztál érte. A külső átalakulás kedélyessé tesz, és jön valaki, aki szívedet rabul ejti. Nyisd nagyra a szemeidet, emeld fel a fejedet, mosolyogj sokat, öltözz másként, mutass új dolgokat magadból, mert a világ felfigyel ezekre a változásokra! Érzelmi és intellektuális szempontból fejlettség és kiegyensúlyozottság jellemez. A lelkiismereted irányítja magatartásodat és cselekedeteidet. Hatodik érzéked igen fejlett. Használd ezeket a képességeidet!

Bak 

Legyél mindig résen, mert sokan úgy gondolják, hogy kihasználhatnak, megvezethetnek téged! Most egy bőségesebb időszak köszönt be az életedbe, az anyagi szükségleteid biztosítva lesznek. Angyalaid olyan lehetőségek felé irányítanak, melyek során a lehetőségek és a gyakorlati követelmények biztosítva vannak. Légy nyitott az új ötletek és megoldások felé, melyek akár számodra különböző és szokatlan forrásokból adódhatnak! Higgy abban, hogy jön a megoldás, valószínűleg a legváratlanabb módon! Elvesztett szeretteid fentről figyelnek és vigyáznak rád. Amikor teheted, pihenni kell, és hagyni, hogy a dolgok a maguk természetes módján kibontakozzanak!

Vízöntő

Alaposan gondold át, mire, mennyit költesz! A csapongó Neptunusz és a gyors Merkúr a pénzügyi területet világítja be. Figyelj ezekre a részekre! A közelgő nyár általában kedvező hatással van minden emberre, így rád is.  A verőfény kiűzi az fejekből a stresszt, a lélekből a borút, bánatot, feldobja a kedélyeket, mosolyt csal a búval telt arcodra. Lelkednek valami levezetési lehetőségre van szüksége ahhoz, hogy erős érzelmeket fejezhessen ki. Nem ártana több időt szentelned a kapcsolatod építésére is, főleg akkor, ha elégedetlen vagy vele. Otthon, sokkal jobban kellene igyekezned azon, hogy megértsd őt, és megtaláljátok a közös nevezőt! Ám nem csak vele, hanem mindenki mással is egyenesnek és őszintének kellene lenned.

Halak

A Nap növeli a fantáziádat. Erős lesz benned az intuíció. Bátran hagyatkozz a belső hangra, ha bármilyen döntés, vagy feladat előtt állsz. Erős a kötődésed, olyannyira, hogy jelenleg a legfelszínesebb ismeretséget is teljes szívből éled meg. Egyszerre vagy kissé konzervatív, olykor merev, és egyszerre újító, akinek mindene a szabadság. A karmának nem az a lényege, hogy neked rosszabb legyen. Azért létezik, hogy megszabadítson a múltban elkövetett hibáidtól. Köszönd a karmának, hogy előre léphetsz az életedben! 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu