Tudatos gondolkodás az egészséges és boldog életért

Gondolkodom, tehát vagyok. Olyan az életem, mint a gondolataim. Ha megváltoztatom gondolkodásom, megváltozik az életem is. Ehhez az első és legfontosabb lépés a tudatosság – a tudatos élet. Ez a célja Carla Galli TUDATOS TEREMTÉST FEJLESZTŐ KREATÍV MŰHELYÉNEK.

“A világ amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.”
(Albert Einstein)

 

 

 

Carla Galli

Carla Galli 25 évnyi tapasztalat alapján dolgozta ki ennek a műhelynek a tematikáját. 25 év gyakorlati segítő és terápiás tapasztalata adja azt a tudást, mely biztosítja, hogy hatásos technikákat tanítson a résztvevőknek gondolkodásuk megváltoztatásához és életük boldoggá tételéhez. Carla Galli olyan területek mestere, mint az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) család-és párterápia, coachning, hipnózis, önismereti és személyiségfejlesztés, családállítás. Ez az átfogó ismeret és tapasztalat biztosítja az emberi lét működésével kapcsolatos  eredményes munkát.

 

“Ha képesek vagyunk odafigyelni önmagunkra, megismerjük azokat a belső erőket, melyek tudat alatt irányítják viselkedésünket és életünket. Amikor megismertük ezeket az erőket, máris irányításunk alá kerülnek és könnyedén leszünk képesek változtatni azokon a rutinszerű cselekvéseken, melyek nem jók nekünk. Itt kezdődik a tudatosság. Amikor tudjuk, hogy mi jó és mi nem jó számunkra.”

A tudatalattink csodálatos ereje

Tudatalattink érzelmekkel dolgozik, melyeken keresztül üzeneteket küld nekünk. Általában nem figyelünk ezekre az üzenetekre, csak azt érzékeljük, hogy félünk, rossz a kedvünk és közérzetünk, megbetegszünk – vagy egyszerűen csak nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnénk. Rosszul érezzük magunkat a bőrünkben. Mivel tudatalattink testünkön keresztül kommunikál, testi problémáink okai elsősorban lelki eredetűek.

Ismerd meg önmagad!

Ebben a műhelyben azt tanulják meg a résztvevők, hogyan kerüljenek szinkronba önmagukkal, lelkükkel, érzelmeikkel, melyek meghatározzák viselkedésüket. Amikor megismerjük önmagunkat és viselkedésünk mozgatórugóit, képesek leszünk problémáinkat, vagy akár betegségeinket is könnyebben felszámolni. Mindez csak tudatos gondolkodással, mély önismerettel lehetséges.

 

Nincs ebben semmi varázslat. Csupán arról van szó, hogy meg kell tanulnunk odafigyelni önmagunkra, érzéseinkre. Ha ezeket megismerjük, megértjük, elfogadjuk, akkor változtatni is tudunk rajtuk.

A műhely gyakorlatai pozitív változást hoznak a résztvevők önbizalmában, párkapcsolatában, karrierjében, családi életében és emberi kapcsolataiban egyaránt. Megtanulják, hogyan tudják kézbe venni és irányítani életüket, sorsukat. “Testünk és lelkünk egy bonyolult “gépezet” és sajnos nem fordítunk elég időt és energiát működésének megismerésére. Ezt az iskolában sem tanítják nekünk, pedig a harmonikus és boldog élethez elengedhetetlen az őszinte és tudatos belső munka és figyelem.”

 

Kreatív műhely a boldog mindennapokért

A TUDATOS TEREMTÉST FEJLESZTŐ KREATÍV MŰHELY azoknak szól, akik mély önismeretre, stresszmentes, sikeresebb és boldogabb mindennapokra vágynak. Sokan gondolják, hogy egy ilyen csoport beteg embereknek szól. Fontos tisztázni, hogy itt nem pszichoterápia folyik. Itt mentálisan egészséges emberek találkoznak, akik rájöttek, hogy foglalkozniuk kell önmagukkal. Mert ez a kivezető út a stresszes és félelemekkel túlzsúfolt élet útvesztőjéből.

További információ: http://carlagalli.com/kreativ-tudatossag-fejleszto-muhely

Carla Galli

carlagalli.com