Patikai szelfipályázat a Gyógyszerészek Világnapjára

0
1825

Kattintson egy menő szelfit, ha már betért a patikába, adja le gyógyszerészének és máris eséllyel indul a számos nyeremény egyikéért!

Kedves betegek,kedves patikai vásárlóközönség!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszerellátási (Megyei) Szervezetei és Ifjúsági Bizottsága közös Szelfipályázatot Hirdetnek, amely nyitva áll minden, a kezdeményezésünkhöz csatlakozó magyarországi gyógyszertárba betérő, 14. életévét betöltött személy előtt. A szelfipályázat célja a gyógyszertárba betérők patikával, gyógyszerészettel kapcsolatos pozitív élményeinek, illetve a gyógyszerészükkel ápolt jó kapcsolatuknak a megismerése és megismertetése. A pályázat kizárólagos médiapartnere a Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft., a Patika Magazin kiadója.

Díjazás

A legjobb alkotásokat közzétesszük Társaságunk Honlapján, illetve Facebook-oldalán, a Patika Magazin Online felületén, és nyomtatott verziójában is, továbbá fenntartjuk a jogot, hogy adott esetben Társaságunk folyóiratában, a Gyógyszerészetben is megjelentethessük azokat. Megyénként a három legjobbnak ítélt szelfi készítője díszoklevélben részesül. Az országos legjobb tíz helyezett alkotást ezen felül 1500 Ft értékű kultúra utalvánnyal díjazzuk, és megjelentetjük a fenti online felületeken is. Az országosan legjobb harmadik, második és első helyezett alkotások díja 5000, 10000 és 25000 Ft összegű kultúra utalvány, valamint 3000, 5000 és 8000 Ft értékben választhatnak könyvet a Galenus Kft. Webshopjáról. Az országosan első helyezett alkotás készítőjét ezen felül egyéves Patika Magazin előfizetéssel is díjazza a Kiadó.

Szabályok

A pályázaton értelemszerűen olyan fotókat, „szelfiket” lehet benyújtani, amelyeken az azt készítő illető is látható, a következő címszavak valamelyikéhez kötődően: „Én és a gyógyszerészem”, „Én és a kedvenc gyógyszertáram”, „Én és a gyógyszerészet”. Az elkészült szelfiknek valamelyik kategóriához kötődnie kell, azonban természetesen lehet (és érdemes is) őket valamilyen fantáziadús címmel is ellátni. Fontos szabály, hogy egy pályázó legfeljebb három darab szelfit nyújthat be a pályázatra. A fotók képminőségével, technikai jellemzőivel kapcsolatosan nem teszünk megkötést. Fontos ugyanakkor, hogy minden beküldött szelfi csakis a benyújtó saját és eredeti alkotása lehet. Érvényes pályázathoz – a fotó benyújtásán túl – szükséges (papíron vagy elektronikus úton) az alábbiakban felsorolt személyes adatok megadása a patika részére. (A megadott személyes adatokat a gyógyszertár és a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság kizárólag a pályázatok elbírálásával és az esetleges nyeremények kifizetésével kapcsolatosan, az e tevékenységekhez feltétlenül szükséges ideig és módon kezeli, és ezek befejeztét követően haladéktalanul törli). A pályázathoz megadandó a pályázó (a szelfi készítője) neve, születési helye, ideje, édesanyja leánykori neve, amennyiben van, adóazonosító jele, telefonos és/vagy email elérhetősége, valamint a levelezési név és cím.

A beküldéssel minden résztvevő elismeri és garantálja, hogy (1) a benyújtott fotó saját, teljesen eredeti alkotása; (2) ha bármilyen külső tartalmat is használt az alkotás elkészítéséhez, rendelkezett az ehhez szükséges jogokkal, valamint (3) fotójának esetleges publikálása nem sérti semmilyen harmadik fél szerzői jogát, védjegyét, magánéleti- vagy titoktartási jogát. A résztvevő elfogadja, hogy a Társaság a díjazott alkotásokat közzéteheti, ismeretterjesztő vagy promóciós céllal megjelentetheti a Társaság honlapján, konferenciáin, kiadványaiban és a beküldött pályamunkákból kiállítást is rendezhet a Társaság valamely rendezvényén. Kérjük, hogy a benyújtott fotókon termékmegjelenítés ne legyen, illetőleg ha véletlenül előfordulna, a benyújtó elfogadja, hogy az ilyet az esetleges megjelentetés előtt retusálni fogjuk. (E szabályok bármelyikének megsértése vagy el nem fogadása a pályázatból való automatikus kizárással jár.)

Benyújtás módja

A fotókat nyomtatott és/vagy elektronikus formában az adott patika részére kell eljuttatni 2016. szeptember 5.-ig.

Értékelés

A beérkezett képek közül a patika munkaközössége választja ki azt a három, általa legjobbnak képet, amelyet elektronikus formában szeptember 12.-ig továbbít a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság adott megyei szervezetéhez. Az adott megyei szervezethez beérkezett fotók közül a megyei szervezet elnöksége választja ki az általa legjobbnak ítélt három szelfit, amelyeket elektronikus formában az MGYT Ifjúsági Bizottságának továbbít szeptember 19-ig. A Bizottság ezek közül javaslatot tesz a tíz legjobb fotóra, amelyek közül az első három helyezettet a Társaság Elnöksége – a Patika Magazin és a Gyógyszerészet szerkesztőségével együttműködve – választja ki, és a Gyógyszerészek Világnapján hoz nyilvánosságra.

 

Beküldési/benyújtási határidő: 2016. szeptember 05.

(Az adott patikához kinyomtatva vagy a patika által meghatározott módon, elektronikus formában.)

 

Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság