Melitta horoszkópja

0
343

2020. április 11–től 17-ig

KOS

A Húsvéti ünnepkör, és azzal járó ténykedés inspirálóan hat rád, átalakítja lelkivilágodat, felkészít, megerősít az elkövetkezendő nehezebb időszakra. Azt is mondhatnánk, megemeli az energiaszintedet. Ahhoz, hogy valóban megújuljon az életed, nem elég kérni, meg kell tanulnod elfogadni is. Talán eddig azért nem történt meg veled az, amire vársz, mert nem merted beengedni az életedbe. Legyen az idei Húsvét a változásé, ereszd be azt a sok csodát, amire vágysz! Engedd meg magadnak, hogy egyre több jó történjen veled, teremts, kérj pozitív dolgokat a jövődre! A magánélet most kicsit háttérbe szorul. Elsősorban a hitelességed, hűséged és kreativitásod megalapozásán dolgozol.

Húsvétra: ha van rá lehetőséged fess tojást, valami hagyományos módszerrel. Azon felül, hogy gyerekkori emlékeket idéz elő, érzelmileg is feltölt.

Bika

Nagypéntek fáradékonnyá, ingerlékennyé tehet téged. Szerencsére szombattól harmóniát hoz a Hold, és halad tovább minden a maga rendjén. Ne stresszelj, intézd a húsvéti teendőket a saját tempódban! Ez is épp elég lesz. Ha nem akarod meghallgatni az unalomig ismert katonatörténeteket, a megkopott családi perpatvarok forgatókönyveit, akkor érdemes kicsit fifikásnak lenned. Ajánlatos úgy szervezni az ünnepi ebédet, hogy a legfiatalabb és a legjobb fej közé ülj. A Bika jegy szülöttek mindig segíteni és támogatni fognak, elárasztanak figyelmükkel és ajándékokkal.

Húsvétra: nem is olyan bonyolult az, ha összeszedsz pár régebbi húsvéti díszítőelemet, régi képeslapot, és azzal feldobod kicsit a lakást.

Ikrek

Valószínűleg el kell engedned azt, amihez olyan nagyon ragaszkodsz. Talán van egy állandó gondolat, egy érzelem, tévedés a múltból, melyhez nem kellene már olyan erősen ragaszkodnod. Ez az időszak pontosan abban kínál lehetőséget, hogy felismerd, mi az, amire már nincs szükséged, és mi az, amit érdemes befogadni. A nagypénteki Hold, a közlekedésben mutat veszélyforrást. A lecsökkent forgalmat kihasználva jó pár, autójába szerelmes, eszement száguldozó produkálja magát. Legyél nagyon óvatos! Törődj családoddal, főleg ha idősebbek! Vásárolj be helyettük, tartsd bennük a lelket! Számítanak rád. Várnak téged…

Húsvétra: miután idén nem lesz javallott a nagycsaládos találkozás, a húsvéti locsolkodás, attól még jókívánságot, locsoló verset telefonon is el lehet mondani.

Rák

A pénteki Hold állása, a bolygók helyezkedése nem érint téged közvetlenül, de kicsit megzavarhatja az alvásodat, amitől nyűgösebb leszel. Rosszul viseled ideggyenge főnököd megjegyzéseit, ha ok nélkül piszkál, vagy nagy arccal osztja az észt. Hétvégén élj végre családi, vagy magánéletet! Legyen a húsvéti tojásfestésé, a gyerekes programoké, vagy szerelemé a főszerep – javasolja a Rák Hold. Ideális időszak arra, hogy újraéleszd magadban a reményt. A húsvéti ünnepek alatt is kerüld azokat a témákat, amelyekhez nem értesz! Most könnyen eshetsz abba a hibába, hogy olyasmiről állítod bizonyosan, hogy igaz, ami bizonyosan nem az.

Húsvétra: ünnepi hangulathoz keress egy plüss nyuszit, tegyél vázába pár barkát, aranyeső ágat, jeleníts meg egy kis tavaszt!

Oroszlán

A hétvége fő témája is az egészséged lesz. Vizes jegyben jár a Hold, ami a víznek a gyógyító erejét hangsúlyozza. A felszínes csevegések nagymestere vagy, zseniálisan tudod terelni nyájadat, ami az ünnepi családi összejövetelek sztárjává tesz. Ne lepődj meg, ha minden nehéz természetű és sértődékeny rokon köréd gyűlik, és csak veled akar beszélgetni. A koronavírusra való tekintettel azért tartsátok meg azt a bizonyos javasolt távolságot!

Húsvétra: próbáljuk ki otthon a siba készítését! Ez egy fűzfavessző köteg, mondhatni korbács, amivel húsvétkor a legények jelképesen elnáspángolták a lányokat. Majd játsszunk tojásgurítást az udvaron – akinek van – de lehet a szobában is!

Szűz

A Vénusz jó kapcsolatba kerül a Jupiterrel, miközben a párkapcsolati területeden masíroz. Emiatt népszerűség, vonzerő, páratlan stílus jellemez. A párkapcsolatodat átszövi a szenvedély, de némi gyanakvás is felüti fejét. Bármit észlelsz, nem biztos, hogy az a valóság. Egy érzéki csalódás miatt pedig kár szüntelen morgolódni. Mindent taktikusan és türelmesen – legyen ez a jelszó! Szellemileg is topon leszel. Az újdonságokat ilyen területeken kell megkeresned, és hasznosítanod.

Húsvétra: a hagyományok kerülnek előtérbe, de én most mégis az elvonulást ajánlom. Egy jó könyv, egy kellemes fürdő teljesen helyre teszi benned az elmozdult elemeket. 

Mérleg

A barátságokat illik ápolni. Ne csak akkor legyetek kedvesek egymás számára, ha az érdekeitek úgy kívánják! Ezen a héten kapcsolataidat legfőképpen a pénz oldaláról szemléled. Ne érezd kihasználásnak, ha adnod kell, adj, de ne ess túlzásokba! Amennyiben hivatásodban nagy célt tűztél magad elé, használd fel a tavasz dupla erejét, tanulj, cselekedj, legyél kitartó! Elsősorban magadnak mutasd meg mire vagy képes, és valójában ki vagy! A nagy célok elérése nem mindig könnyű, de feladni sosem szabad.

A húsvéti időszakot töltsd belső fejlődéssel és törődj a külsőddel is! A mostani arcpakolásnak, a friss víznek ilyenkor mágikus ereje van. 

Skorpió

Mint Skorpió szülött, elsősorban a harmonikus rezgéseddel hívod fel magadra a figyelmet. Kedvesedet rendkívül izgatja megújult személyiséged. Amikor valaki rossz /nemszeretem hírt közöl veled, meginogsz. Elvész az önbizalmad, kialszik addigi fényed, és legszívesebben elbújnál a világ elől. Ez a lehetőség most adott. Nem kell mindenáron mindig a porondon lenned. A Hold és a Húsvét most a gyógynövények használatában fejti ki számodra legjobban a hatását. Egy pohár tea gyomorra, epére, magas vérnyomásra, csodákra képes.

Fontos: a már felírt gyógyszereket nem kéne kidobni!

Nyilas

Egész héten igen jelentős tendenciák, lehetőségek érkezhetnek az életedbe. Fontos, hogy bármilyen helyzet áll elő, őrizd meg a nyugalmadat, cselekedj legjobb belátásod szerint! A türelem és a szemmel előre nem látható dolgok időszaka ez. Az égitestek is segítenek, erőt adnak. Húsvétkor légy egy kicsit gyerek! Lazulj, fess tojásokat, őrizd a hagyományokat! Pár napon belül a Hold és a bolygók állása szerint remek lehetőség van méregtelenítésre, fogyókúrára, selejtezésre, a rossz szokásoktól való megszabadulásra. Szóval Húsvét ünnepe után máris belevághatsz…

Bak 

Ahol bátor, kreatív személyiségre van szükség, neked ott a helyed. Lehet ez egy önkéntesi munka, vagy szakmaváltás. Kihívásokban, érdekes feladatokban nem lesz az elkövetkezőkben hiány. A tavasz az önállóvá válás útján egy újabb lehetőséget tartogat számodra. Minden vonzó tulajdonságodat latba veted, így szép számú csodálód, követőd lesz mostanság. Húsvétkor lehet kicsit későn fő meg a sonka, részben készül el a dekoráció, és fogod a fejedet kétségbeesetten. A csillagok állása szerint mégis mindennel elkészülsz.

Húsvétra: a régiek áldást mondtak mindenért, amit a Jóisten és a Földanya adott. Az ünnepi ebéd váljék egészségedre! Mondj hálaimát azokért a pillanatokért, melyeket szeretteiddel együtt töltesz! 

Vízöntő

Ha betartod a játékszabályokat, a csillagok szerint igen nagy esélyed van megúszni ezt az emberiséget még mélyebb nyomorba taszítani próbáló járványt. Ne gyötörd magad azzal, hogy honnan ered, hogy természetes mutáció, vagy szándékos biológiai kísérletek eredménye! Tegyél meg mindent, hogy elkerüld! Sokaknak az eszébe jutsz, és többen is gondolnak rád, aggódnak érted. Engedd, hogy megálljon kicsit az idő, rajzolj, vagy írj húsvéti üdvözleteket és lepd meg ismerőseidet vele! Ha vannak virágaid, fényképezd le őket, és bár az illatot nem tudod mellékelni, de a látvány mosolyt csal a szomorú szívekbe. Legyél te az első, ne várd meg, amíg ők jelentkeznek. 

Halak

 Ha nehéz időket is élünk meg, de várod, vártad a Húsvétot. Igazán élvezed, ha a gyerekekkel kreatívak lehettek.  Rengeteg a szabadidő, temérdek lehetőség vár rád ma, holnap és holnapután. Ne kapkodj, inkább lassíts, és oszd be mindazt, amit mostanában szeretnél elvégezni! Ne feledd, nincs szükséged arra, hogy mindent egy napba zsúfolj! A tavasz első napsugarai tetterővel ruháznak fel. Most nem állsz meg, nem gondolkodsz: a cselekvést részesíted előnyben. A környezeted meglepve tapasztalja ezt a soha nem látott lendületet.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu