Melitta horoszkóp (08.08.-08.14.)

0
802

KOS

(március 21.–április 20.)A mostani – az előző héttel ellentétben – nem lesz könnyű időszak a Kosok számára. Ennek fő oka az általános csillagállás, nem pedig a Naprendszer bármelyik bolygójának személyre szabott hatása. Többfajta konfliktus is kialakulhat, mindegyiknek más az oka, és mind másféle megoldást követel. Különösen figyeljen a magukat hatóságnak képzelő cégek embereinek alattomos megnyilvánulásaira! (pl.: jegyellenőrök, biztonsági őrök – akinek nem inge ne vegye magára!) Rájuk egyébként is a basáskodás jellemző, de most a Hold állásának energiái miatt túlságosan is elemükben érzik magukat.

Bika

(április 21.–május 21.) Vállalkozások, vagy bármilyen üzleti ügyek terén különös óvatosság javallott a Bikának ezen a héten. Magyarul: nem kell minden szerződést azonnal aláírni, amit az orra elé tesznek! A Bikát égi védnökei megóvják ugyan a legtöbb komolyabb bajtól, amik ellenségei felől fenyegetik, de saját ostobaságától, ballépéseitől még ők sem tudják megvédeni. Magánügyekben sem lesz problémamentes hete, ha van titkolt része életének, locsifecsi szája miatt napvilágra kerülhet minden titok.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) E jegyben születettek most kedvezőbb gazdasági pozíciókat harcolnak ki maguknak, így magasabb szinten stabilizálhatják pénzügyi helyzetüket. Szerelem terén az Ikrek végre valahára megbízható szövetségesre talál. A megbízható szövetségest, most nem a társban értem. A Szaturnusz támogató bolygója minden helyzetben segíti pártfogoltját. Ami a másik oldalt illeti, az Ikrek vesztére törő munkáját képviselő bolygója, főleg pénteken érezteti negatív hatását, kellemetlen rohamot indítva az Ikrek ellen. Túlkapásait főnöke nyomban leállítja.

Rák

(06.22.–07.22.) Ami az üzletet és a pénzügyeket illeti, a Rák jól teljesít egész héten.  Kimagasló eredményeket nem ér ugyan el, de manapság a jó közepes hatásfok sem megvetendő. Ugyanakkor tönkre is teheti a dolgokat – de csak, ha végzetesen hibás döntéseket hoz, mintegy kikapcsolva agya értelmesebbik felét. Szerelemben kerülje a bonyolult nőket és férfiakat! Főleg az olyanokat, akik maguk hozták a káoszt a saját fejükre, de a történtek miatt bőszen hibáztatnak mindenkit. Háromszögben élőknél a lebukás veszélye most a legnagyobb!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A Merkúr, amely az Oroszlán szerelmi életéért felelős bolygó, a saját területére, azaz az üzletre és a pénzügyekre koncentrál, míg az Oroszlán elűzését célzó Uránusz pedig a személyes kapcsolatokat veszi célba. Szerencsére az Oroszlánt támogató Plútó sem hever a babérjain, és pozitív energiával szolgál. Mindezek figyelembevételével, garantáltan nem lesznek unalmasak a napjai. Amennyiben születése napját ünnepli, sok ajándékra, örömteli pillanatokra számítson. A meglepetés egy életre szóló is lehet.

Szűz

(08.24.–09.23.) a a Szűz mostanában túlságosan elégedett magával, hajlamos megfeledkezni a másik érzelmeiről, vágyairól. Ez útját állhatja közös boldogságuknak. Az a Szűz viszont, aki ebben az időszakban magányos, tüstént keressen párt magának! A társ és a szex hiánya ingerültté, arrogánssá teszi. Számtalan lehetősége adódik. A sors elküldi azt, akivel megtalálhatja a harmóniát, de nem szabad a dolgokat siettetnie. Legyen türelmes, és megértő! Ne feledje, mostanában a jó szóból van a legkevesebb!

Mérleg

(09.24.–10.23.) A munka szférájában a Mérleg temérdek feladattal fog szembesülni, ezek elsősorban napi ügyek, számítógép fejlesztéssel, ügyfelekkel kapcsolatosak. Azonban valószínű, hogy nem személyes gondok jelentkeznek, hanem stratégiaváltás következik be, és ez okozza az igazi felfordulást. Szerelemben minden rendben lesz, újítás várható. Egy időre azonban, a külvilág számára fenntartja régi kapcsolata látszatát. Hétvégi utazást, vízparton pihengetést, sütkérezést jeleznek a csillagok.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Megérett a helyzet a változtatásra, de figyelembe kell venni, hogy a rokonok és a barátok is érző emberek, nekik is megvannak a maguk érzelmei és ambíciói. Ezért a Skorpiónak most nem szabad meglepődnie, ha valaki a családból, vagy a barátok közül szintén a változásra szavaz. Át kell gondolnia, mi lehet a mélyebb értelme az átalakulásnak az életében, mert a csillagok soha nem öncélúan kínálják fel a lehetőséget. Teljes megértésére némi meditáció javallott.

Nyilas

(11.23.- 12.21.)A szeretet, a szerelem frontján már a hét kezdetén balul sülhetnek el a dolgok a Nyilasok számára. Az első két napban előfordulhat, hogy a Nyilas párja komoly hangulatingadozásokon esik át. Fölösleges viták, sőt, teljesen értelmetlen hisztérikus rohamok várhatók. Veszekedni nem érdemes, csak megingathatatlan nyugalmat árasztva lehet átvészelni ezt az időszakot. Allergiás Nyilas számára kellemetlen napok jönnek. Célszerű lenne előkészíteni azokat a medicinákat, amik valóban hasznosak lehetnek baj esetén.

Bak 

(12.22.-01.20.)Az otthoni boldogság olyan lesz, hogy a pozitív energia egy részét sikerül a munka területére is átvinni, ami jelentősen megkönnyíti majd élete ezen részét. Amennyiben ön szülő, van ahol, és amiben engedékenyebb lehetne. Gondoljon csak arra, ön is volt fiatal. Autót vezető Bak, főleg nagyobb városokban, parkolási vitába keveredhet. Fontos: a hazugság és a tolvajlás hete ez a mostani, ezért ne hagyja őrizetlenül értéktárgyait, és ne nagyon bízzon meg senkiben!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A magánéletben olyan újdonság bukkanhat fel, ami miatt a régi nehézségeket el lehet felejteni. Emellett a Szaturnusz hatása miatt már túlhaladt, de csak félig-meddig megoldott problémák is újra felszínre kerülhetnek. Ezeknek most egyszer s mindenkorra a végére kell járni, hogy el lehessen őket felejteni! Nem szégyen ehhez a barátok segítségét kérni. Egészségét, kissé furcsa módon, némi megfázás árnyékolhatja be, okának a túlzott klíma használat látszik.

Halak

(02.20.– 03.20.) Fordítson több időt és figyelmet lakás, telek, vagy bármilyen tulajdonnal kapcsolatos fontos és aktuális dokumentumok áttanulmányozására! Ez lehet, hogy növeli kiadásait, esetleg időbeni csúszást eredményez, de később nem kell azon bánkódni, hogy nem sikerült teljesen megérteni, amit meg kellett volna. A papírmunka utálatos dolog, de most nagyon oda kell rá figyelni, mert ez a fő terület, ahol a Halak jegyében született jóhiszeműen átverés áldozata lehet! 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu