Melitta horoszkóp (03.26.-04.01.)

0
380
(Fotó: 123rf.hu)

A tavasz sokféle érzést válthat ki belőlünk. Szelektáljunk azok között!  Engedjük be a jót, a szépet de ha mégis valami vakvágányra futna, vonjuk le a következtetéseket, hogy mit is kellett abból megtanulni! 

Kos

(március 21.–április 20.) Nagy feladatok várnak rád, ezért mind lelkileg, mind fizikailag jó erőnlétben kell lenned. Nem szükséges mindent annyira komolyan venni. Vannak dolgok, amik ilyen vagy olyan okból időnként átrendeződnek. Koncentrálj a hivatásodra, ahol egyre jobban ki tudsz teljesedni, vagy ha a magad ura szeretnél lenni, tervezd nyugodtan! Lehetséges, hogy egyre többször kérik a véleményed, ezzel nyalogatják az egódat. Ezeket jó, ha észreveszed. Az idő melegszik, legyél sokat a szabadban, töltsd fel magad napfénnyel, erővel, pótold a téli időkben megrekedt energiákat! Szerelem fronton szüntelenül a másikra gondolsz, aludni sem tudsz az örömtől, hogy a világon van és te ismered őt. 

Bika

(április 21.–május 21.)  Lelkileg és fizikailag is kedvezőbb hét következik. Élvezed a nap sugarait, tárd ki ajtódat, ablakodat, hadd rendeződjenek át a megrekedések! Örülj a tavaszi békének és nyugalomnak, ami most körülvesz! Amennyire csak lehet, ragaszkodj az őszinteséghez! Szerelem: mikor meglátod, óriásit dobban a szíved, mikor megöleled, fel akarsz oldódni a mozdulatban mikor megcsókolod, be is következik ez az átlényegülés. Éld meg a pillanatot! Ha sok a munkád, ne vegyél még több terhet a nyakadba, fogadd el mások segítségét! Jó munkamegosztással minden akadályon túl tudsz jutni. Pénzügyi téren ne várj csodákra, és ne bízz mások befektetési tippjeibe! Fontos: csípős megjegyzéseiddel könnyen vitákba bonyolódhatsz, és újabb haragosokat gyűjthetsz. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Szerelem: minden gond eltörpül, minden öröm ízetlen ahhoz képest, hogy vele lehetsz, már a tudat, hogy a közeljövőben találkozni fogtok, olyan mértékben feldobja a hangulatodat, ahogyan semmi más anyagi, vagy lelki ajándék nem tudja. Ha egy vállalkozást vagy valamilyen csoportot vezetsz, érdemes lenne figyelned a többiek érzéseire és elvárásaira is. Lehet, hogy nagyon jól kigondolod, hogy mi lenne kedvező, de ami neked jó, az nem biztos, hogy mások számára is célravezető. Ikrekként továbbra is keresed a kihívásokat, minden izgat, ami legalább egy kicsit különleges, vagy veszélyes. A mostani konfliktusoknak sokkal nagyobb jelentőségük van, mint azt elsőre hinnéd. Próbálj kimaradni a vitákból, és ne bíráld, vagy kritizáld azokat, akiket szeretsz, különben elveszítheted bizalmukat! 

Rák

(06.22.–07.22.) Szerelem: a külseje, a modora, a társadalmi státusza, az érdeklődési köre, a műveltsége, a humora, mindez így egyben fölülmúlja legmerészebb álmaidat is. Itt nincs rózsaszín szemüveg, ő valóban ilyen, és hogyne volna jó a közelében lenni. Jókedvű leszel a héten, a tavaszi energiáknak köszönhetően ragyogni fogsz. A szervezés és a hatékonyság lesz erős oldalad, ösztönösen oldod meg a rád bízott feladatokat. A Merkúr segít a dolgok felismerésében. Kiváló hét beiratkozni egy tanfolyamra, esetleg már meglévő tudást újra felidézni. Ne feledkezz meg a megfelelő étrendről sem, mely kondíciódat, erődet növeli. Üres hassal üres dolgokat beszélsz, és azt sem veszed észre, ha valaki kétes szándékkal közelít feléd. A befelé forduló Ráknak üzenem, hogy az önként választott magány nem tesz jót neked, inkább menj társaságba, szórakozz és ha szükséges, pihenj! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Szerelem: valakit szeretni annyit jelent, mint egyedül gyönyörködni olyan csodában, amely mindenki más számára láthatatlan, érthetetlen. Már a hét első napján szervezel, teleírod a naptáradat mindenfélével. Így a legfontosabb dolgod, hogy valóban tartsd is a határidőket, és mindegyik találkozódra pontosan érkezz. Mivel sűrű napok várnak, előre szólok, semmiképpen ne idegesítsd magad. Reggelenként gondold át a napi teendőket, és arra is ügyelj, hogy mindent pakolj be a táskádba! Délutánonként próbálj néhány percet csak magadban lenni, és meditálva új erőt gyűjteni! Ha nyugalom, akkor irány messze el a város zajától, hogy amikor visszajössz, újra szárnyalhass a munkádban. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Rosszakarók mindig vannak. Valaki megpróbál mások előtt lejáratni a héten. Ne hagyd magad! Főleg ne a szeretteiden töltsd ki idegességedet! Próbálj higgadt maradni, és ha természetesen viselkedsz, akkor a cselszövő fog hoppon maradni. Pénzügyeidet jól rendezheted főleg a hét elején. Időközben olyan ötleted támad, amit tovább célszerű boncolgatni. Sokat jelentenek számodra az ismerőseid, barátaid. Kellemesen feltöltő időt tölthetsz velük ezekben a napokban. Ha az időjárás engedi, mindenképpen a szabadban legyetek, szemlélve és befogadva a természet tavaszi éledezését! Szerelem: néhány apró, ám annál fontosabb jel mindig segít eligazodni az érzelmek labirintusában, figyeld ezeket!

Mérleg

(09.24.–10.23.) A hét kezdete számodra szinte mindig kínszenvedés. Szeretnéd kicsit kitolni a hétvége függetlenségét, de minden szempontból korlátozva vagy. Szerdától azonban szívesebben indulsz útnak, mivel kedvező, számodra sokféle kihívást jelentő munka vár. Úgy érzed, nincs számodra lehetetlen. A csillagok azt súgják, hogy a szerelem is előkerül ezen a héten. Jó az amikor egymás tökéletlenségeit elfogadva, ezekkel együtt próbáljátok a legjobbat kihozni a kapcsolatotokból. Hétvégén fogadd el a barátaid szabadtéri meghívását, igazán rád fér egy kis friss levegő, mozgás a szabadban! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Kicsit nyűgös leszel, nem tűröd, ha valaki ellentmond, vagy nem úgy cselekszik, ahogyan elvárod. Hivatásodban biztató előjelek mutatkoznak. Ennek ellenére te egy perc pihenőt sem engedsz meg magadnak. Szigorúan és következetesen járod a számodra kijelölt utat. Vannak rosszakarók, akik irigykednek az eddig elért sikereidre. A hétvége hozhat némi pihenést is, de ami ennél sokkal fontosabb, új kapcsolatokra tehetsz szert, amikkel magánéletedet, vagy a karrieredet is segítheted. Szerelemben az erős, megrendíthetetlen kötődés kialakításához mindkettőtöknek át kell élni néhány nehézséget, hogy megtudjátok, valóban passzoltok egymáshoz. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  A tavasz beköszönte sok új dolgot jelez számodra. Anyagi ügyletekkel összefüggő döntéseket kell meghoznod, ne sajnáld magadtól az időt! Alaposan átgondolva lépésről lépésre valósítsd meg terveidet, kutasd fel lehetőségeidet! Mivel jó passzban vagy, éppen ideje lenne, hogy a régen elhanyagolt barátaiddal újra felvedd a kapcsolatot. Meglepődsz, mennyi érdekességet mesélnek, ráadásul neked is jól jön a kikapcsolódás. Munkahelyeden van néhány kollégád, akiket nagyon unsz, de ez az állapot még jó ideig így marad. Szerelem: amennyiben igaz, és erőteljes érzelmeitek vannak, azok elnyomhatják a kételyeket. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Szerelem: egy őszinte kapcsolatban nem csak kiegészítitek egymást, hanem két teljes értékű szabad emberként tekintetek magatokra. Szerencsés vagy, ha erre a hétre időzíted a tavaszi nagytakarítást, szekrénypakolást. Olyan céltudatosan rendezed a dolgaidat, hogy mindenki megirigyelhet. A hét közepén könnyű szívvel tudsz megválni olyan holmiktól, amik csak a helyet foglalják, ugyanakkor örömet szerezhetsz vele másoknak, akik éppen hasonlóra vágynak, vagy eddig nélkülöztek. Társaságban kiegyensúlyozottnak mutatod magad, azonban belül kissé bizonytalan, elégedetlen vagy. A hét utolsó napjaiban a személyes ambíciók és a biztonság utáni vágyad kerül előtérbe. Ilyenkor meggyőződhetsz céljaid helyességéről.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Bízd magad a megérzéseidre! Hivatásodban egyre keményebben kell helyt állnod. Sokkal könnyebb, ha a belső tájolódra hagyatkozol, és nem próbálsz semmit görcsösen teljesíteni. Ha vezető pozícióra vágysz, ezen a héten közelebb kerülhetsz a vágyott akarásodhoz, legyél kitartó, türelmes! Bátran elhiheted, hogy alkalmas vagy a lényegesebb feladatokra. A hét közepén ugyan kissé ingadozik a hangulatod, de a hét végére kiteljesednek a pozitív gondolataid. Bárkit az ujjaid köré tudsz csavarni, de te csak egy valakihez vonzódsz. Az illető is érdeklődik irántad. Sok nem várt, örömteli fejleménnyel gazdagodhatsz, ha megtanulsz szörfölni az élet hullámain. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Ezt a hetet nagyon jól ki tudod használni, amennyiben jól beosztod az idődet és az energiádat. A csillagok jótékony hatása céltudatossá és fáradhatatlanná tesznek. Néha, talán még túl élénk is lehetsz. Ilyenkor bosszant mindenki, aki kicsit is lassúbb, vagy előrelátóbb nálad. Elsősorban az alaposságodra és helyzetfelismerő képességedre lesz szükség, ha a legjobbat akarod kihozni a változó eseményekből. Szerelem: izzadó tenyerek, álmodozás róla. Percekig beszélnek hozzád, te buzgón bólogatsz, pedig semmit se hallottál belőle. Nem nehéz felismerni. Azonban előfordul, hogy ez az első, megragadó érzés hirtelen elillan. És mi marad utána? Gyakran kiábrándultság, vagy üresség és természetesen az igaz szerelem további kutatása. Sose add fel!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu