Fotó: pixabay.com

Kutatások szerint a gránátalma antioxidáns hatása háromszor akkora, mint a vörösbornak vagy a zöld teának. A gránátalma nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, C-vitamint, flavonoidokat, gyümölcscukrot.

Az egyik leggazdagabb forrása az ellegsavnak. A gránátalma gyulladáscsökkentő és immunrendszer stabilizáló hatással bír. A szív és érrendszer legjobb barátja, mivel segít megtartani az érfalak rugalmasságát, így biztosítja a vér megfelelő áramlását.

Csökkenti az LDL (rossz) koleszterin szintet és az érfalakra lerakódó plakkokat, ezáltal segítséget nyújthat az érelmeszesedés megelőzésében. Tartalmaz ugyan gyümölcscukrot, de nem emeli meg a vércukorszintet.

Segíti az egészséges bélműködést, nyugtatólag hat a gyomorra. Bőségesen tartalmaz vasat, ezért vérszegénység ellen is alkalmazható. Energiával látja el a szervezetet.

JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK!

(szponzorált) A Patika Magazin játékában 1 db Gránátalma 330 ml koncentrátumot sorsolunk ki azok között, akik a facebook poszt alá hozzászólásként megírják a helyes választ!

Az ajándékot a Dr. Krém jóvoltából és felajánlásából sorsoljuk ki.

Kérdés: Sorolj fel a gránátalma hat jótékony hatás közül kettőt!

A válaszhoz segítséget itt kaphatsz: Dr. Krém

Nyeremény:

  • Gránátalma koncentrátum 330 ml

Játék kezdete: 2020. szeptember 9.
Játék vége: 2020.szeptember 13. éjfél
Sorsolás: 2020. szeptember 14.

Földközi-tenger savanykás gránátalmáiból készült gyümölcskoncentrátum. 100% természetes anyagokat tartalmaz. 1 liter Sevilen Gránátalma koncentrátum, 16 kg gránátalmából készül!

Hatásai:
• gyulladáscsökkentő és immunrendszer stabilizáló
• szív és érrendszer legjobb barátja, segít megtartani az érfalak rugalmasságát
• Csökkenti az LDL (rossz) koleszterin szintet
• Segíti az egészséges bélműködést, nyugtatólag hat a gyomorra
• Bőségesen tartalmaz vasat, ezért vérszegénység ellen is alkalmazható