A Schüssler NaturCosMEDics natúr krémekben található esszenciális sók fontos szerepet játszanak sejtjeink élettani működésében, melyek hatással vannak bőrünk állapotára. Az ásványi sók egyensúlyának felbomlását állítják helyre a Schüssler-sók, melyet Dr. Wilhelm Schüssler határozott meg terápiás rendszerében. A különböző számokkal jelölt ásványi sókat tartalmazó, kizárólag természetes összetevőkből készült krémek megoldást nyújtanak számos bőrproblémára. A Schüssler natúr krémek jótékony hatású, természetes vivőanyagot tartalmaznak, mint a bio shea vaj, bio argán olaj, kókuszdió vaj vagy a sárgabarackmag olaj.

Ha felismerjük és ügyesen értelmezzük bőrünk elváltozásait és szervezetünk jelzéseit, azzal nem csak szépségünk megőrzéséért teszünk, hanem bizonyos bőrbetegségek megelőzéséhez is hozzájárulhatunk. A Schüssler NaturCosMEDics krémek használatával szöveti szinten tápláljuk bőrünket, így nem csupán tüneti szinten közelítjük meg a bőrápolást. A téli napokon is érdemes figyelmet fordítanunk bőrünk megóvására, erre pedig tökéletes megoldás a Nr.1+8 Schüssler hidratáló testápoló, mellyel visszaállíthatjuk bőrünk vízháztartásának ideális egyensúlyát.

 

A frissítő citrus illatú natúr krémben található Schüssler sók egyedülálló kombinációja, a Nr. 1-es Calcium fluoratum és a Nr.8-as Natrium chloratum ásványi sók hatékony segítséget jelentenek a száraz bőr elleni küzdelemben. A Nr.1-es só a kötőszövetek rugalmasságát biztosítja, míg a Nr.8-as só segít bőre vízháztartás egyensúlyának visszaállításában. Ezen felül kiválóan alkalmazható narancsbőr kezelésére is. Mélyen hidratálja és táplálja a száraz bőrt, gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után. Kizárólag natúr alapanyagból készül, bio shea vaj és bio argán olaj tartalmának köszönhetően kismamáknak és babáknak is ajánljuk.  A termék elérhető a patikákban és a www.schusslerkozmetikumok.hu oldalon.

www.schusslerkozmetikumok.hu