Aubrey Milunsky, M.D., D.Sc.: Sorsdöntő génjeink

0
1999

Angelina Jolie-nak, a világhírű amerikai színésznőnek génjei határozták meg a döntését.
Önnek mit határoznak meg a génjei?
Megtudhatja, ha elolvassa a híres amerikai genetikus magyar nyelven megjelent sikerkönyvét.

Aubrey Milunsky könyvének magyarországi kiadásával rendkívül hasznos és értékes művel ismerkedhet meg az olvasó. Az elmúlt negyedszázadban elképesztő gyorsasággal bővültek a génekkel kapcsolatos ismereteink, s elkészült az Emberi Genom Projekt is. A genetikának ez a modern felfogása a tudomány történetében először teszi mindenki számára érthetővé a génalapú eljárásokat a genetikai betegségek megelőzése, előrejelzése és gyógyítása céljából. A Sorsdöntő génjeink hozzáértő módon vezet végig ezeknek az új, zavarba ejtően bő információknak az útvesztőjében, döntő fontosságú útmutatást adva az „új genetika” alkalmazásáról az élet és az egészség megóvása érdekében.

 

Aubrey Milunsky, a világhírű genetikus mindent bemutat, a genetikai kísérletektől és a vizsgálati eredmények megfejtésétől kezdve annak ismeretéig, hogy mikor forduljunk orvoshoz genetikai tanácsadásért, a mellőzendő ételektől kezdve a megfelelő gyógyszerek szedéséig, ami arra is kiterjed, hogy genetikai felépítésünk ismerete hogyan mentheti meg az életünket.

A szívbetegségek, a magas vérnyomás, a rák, a cukorbetegség, a mentális betegségek, az Alzheimer-kór, a kóros elhízás, a hosszú élettartam, a meddőség és számtalan genetikai rendellenesség tárgyalása révén a Sorsdöntő génjeink hiteles és könnyen érthető útmutatásul szolgál mindenkinek, aki érdeklődik az örökletes betegségek kockázatai iránt.

 

Rendelje meg

A könyv ára: 4900 Ft.

 

AKCIÓ!

A most megrendelt kötetért mindössze 3500 Ft-ot kell fizetnie!

 

A könyvet megrendelheti:

  • a Galenus Kiadótól a (1)467-80-68-as telefonszámon
  • a galenus@galenus.hu e-mail címen
  • valamint levélben a 1137 Budapest, 70.,Pf.275 postai címen
  • a Galenus webshopjában: www.galenus.hu

A kötetek paraméterei

Terjedelem: 412
Formátum: 168×238 mm
Kiadás éve: 2003
ISBN-szám: 963 86138 4 X
Bruttó ár: 4900 Ft
Keményfedeles, cérnafűzött, védőborítóval, jelzőszalaggal ellátott könyv.