Fitt mama, egészséges baba

0
2433

Csoba Ildikó (kétgyermekes testnevelő anyuka): Gyermeked a személyi edződ című könyvét mutatjuk be!

Moccanj gyermekeddel! – Legyen Ő a te személyi edződ! Ha már nap mint nap „rákényszerít” a mozgásra, fordítsd ezt megújulásodra!

A cseperedő gyermek napról napra fedezi fel a világot és ismeri meg a helyét benne. Természetes mozgásvágya mindig „utat” tör magának. Drága játékokkal felesleges őt elhalmozni. Sokkal izgalmasabb a világ a maga valóságában, a természet és az élet adta lehetőségekkel és az édesanya kreatív jelenlétével.

Csalj mosolyt a gyermeked arcára! Inspiráld őt aktivitásra! Tedd próbára ügyességét! És vele együtt fedezd fel te is a mozgás örömét!

Új könyvünk megrendelhető a Galenus webáruházban!

A baba-kisgyermek fejlesztő és anyaformáló ötlettár 0,4 hónapos–3,5 éves gyermekeknek és anyukáinak készült. Közel 100 játékötlettel buzdít az aktív időtöltésre. A korosztályra bontott tornagyakorlatok, mozgásos játékok és a természetbe csábító sétatippek célja, hogy a gyermek és édesanyja együtt mozgásban legyen, és ezzel pedig közös élményeket gyűjtsön.
3×20 db játékkártya segíti a játékos hétköznapokat, amelyek puzzle-ként illeszthetők össze.

A te célod a regenerálódás, a visszaalakulás és a fittség. A gyermekedé az egészség és a kiegyensúlyozott fejlődés. A kettő könnyen összehangolható! Miközben a gyermek segítséget kap a „felfedezéseihez”, a szabadságában erőteljesen korlátozott édesanya is kap egyfajta lehetőséget arra, hogy formásodjon, felfrissüljön, kikapcsolódjon. Örömteli, aktív és kreatív lehet az együttlét!

Segítenek a gyógytestnevelő, gyermekmozgás-fejlesztő konduktor, óvópedagógus, baba-mama jógaoktató, laktációs szaktanácsadó, babahordozási tanácsadó ajánlásai!

A testnevelő tanár szerző, aki maga is kétgyermekes anyuka, azokhoz a szülőkhöz szól, akik szeretnék színesebbé tenni a babával, kisgyermekkel töltött napjaikat.

Galenus