Heti horoszkóp 2013. április 13-tól 19-ig

Itt a tavasz, a jó idő! A nap sugarai felmelegítik a szívünket és a lelkünket is, de azért olvassuk el, mit ajánl Melitta a jövő hétre!

KOS [03.21-04.20]

kos

Piszlicsáré kellemetlenségek, váratlan akadályok zavarhatják a munkájában. A külvilág most ellenségesebbnek bizonyulhat, mint általában. Nem kell persze nagyobb bajtól tartania, a következő hétre megfordul az ellenszél. Szerelmi vonalon különleges álomból ébredhet. Nem szükséges ahhoz álmoskönyv, hogy meglássa a benne rejlő igazságot. Üzenetet kapott az elhamarkodott döntések miatti nem túl szívderítő jövőjét illetően. Talán még nem késő változtatni…

BIKA [04.21-05.21]

bika

Ne pocsékolja energiáját a régi munkastruktúra megmentésére, mert amíg azzal bíbelődik, az események gyorsasága következtében elszalasztja az új, a jobb lehetőségeket! Legyen nyitott az újításokra, bátor kezdeményezésekre! Szerelmi ügyeivel kapcsolatosan az egyik „jóakarója” pletykálkodása miatt tengelyt akaszthat kedvesével, pedig valójában semmi oka nincs a veszekedésre. Szerencsére hétvége táján már enyhül a feszültség.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A hét második felében egy kellemetlen beszélgetés szomoríthatja el, amit főnökével kell lefolytatnia. Talán más pozícióba helyeznék, vagy más változás szegheti kedvét. Ne keseredjen el, ha ügyes, minden saját előnyére fordítható. Új kapcsolat lehetősége merül fel most az életében. Ha szingli, nyugodtan belevághat, de amennyiben párkapcsolatban él, semmiképp se kockáztasson! Extrém esetben mindent elveszíthet.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákNe haragítson magára senkit! Ha nem is azonnal, de idővel kétszeresen adná vissza azt, amit öntől kap. Egy szócsörte előtt számoljon mindig tízig, ebből nem lehet baj! Egyébként egyre többen vannak olyanok, akik sunyin csavarva a szót, fölbosszantják. Aztán amikor rendre utasítja őket, még ők mutogatnak ujjal önre, hogy milyen izgága. Talán az idő változékonysága teszi, hogy érzelmi téren optimistábban látja a dolgokat, ezzel együtt partnerét is. Jókedve, derűje széppé teszi, végre úgy érezheti, öné a világ. 

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Kétszeresen is gondolja meg, kiről mit mond, és főleg kinek! Még ha egyáltalán nem rossz szándékkal mondja, akkor is úgy sülhet el, mintha bántani akarná az illetőt. Szóval kontroll alá vonni minden hangot, minden betűt! Magánéletében figyeljen oda sokkal jobban arra, akit szeret! A párkapcsolat kemény lecke, még önt sem kerülik el a viharfelhők. És minél simulékonyabb, talán annál kevésbé. Legyen természetes önmaga, ez segíthet!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Fontos napok előtt áll. Kicsikarhat a főnökétől valamilyen előléptetést, vagy változtatást a munkabeosztásában. Öné az első lépés. Most az egyszer ne legyen szerény, mondja el, mit és mennyit dolgozik! Ha sikerrel jár, életének más részére is jobban odafigyelhet. Felnyitja végre szemét, és olyasmit is meglát a párkapcsolatában, amit eddig nem látott, vagy nem akart látni. A hét második felében ügyetlenül próbál tisztázni egy banális félreértést. Nem kell hamut szórni a fejére, nem ön hibázott.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Lehet, hogy kicsit többet vár szerelmétől, mint amennyit ő adni képes? Emiatt keres állandó jelleggel hibákat benne. Jó lenne elgondolkodni azon, hogyha az ön igényei a felhőkig érnek, akkor miért van vele? Játszani senki érzelmeivel nem szabad, különben a sors, majd egyszer, amikor legjobban fáj, visszaadja önnek mindazt, amit másokkal tett, tesz. Úgyhogy legyen szerényebb, becsülje meg, amit elért, s ne álmodjon puszta szeszélyből teljességgel megvalósíthatatlan álmokat!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióKapcsolatban élőnek a héten szerelmi élete abból áll, hogy felülvizsgálja kötődését társához. Még javítható-e, vagy már megérett az elengedésre. Ha fejlődőképes a viszonyuk, adjon bele még több szeretetet, ha viszont már elengedte a társát, várjon az utód keresésével, adjon időt magának a gyógyulásra. Fontos: Skorpió jegyben születettek nem szeretik a protokolláris dolgokat. De ez ne jelentse azt, hogy nagy ívben tesznek minden olyan ismerősükre, akik pillanatnyilag nincsenek hasznukra!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Akár kapcsolatban él, akár nem, ez a hét a szerelemről szól. Különösen igaz ez azokra, akik még csak álmodoznak az igaziról. Nekik egy új szerelem jelentheti a boldogságot, amellyel munka közben, vagy pénzügyei intézése kapcsán találkozik a héten. Érdemes tehát felkészülnie a nagy Ő érkezésére azzal, hogy legyőzi merevségét, és némi kis lazaságot tanul, ha mástól nem, hát a barátnőitől. Az alkohollal vigyázzon, csúnya látvány a részeg férfi, de még csúnyább a leittasodott nő!


BAK [12.21-01.19]

bak

Bántó pletyka jut hét elején önről kedvese fülébe, ezért tisztázni akarja magát. El is mond mindent, korrekten, hitelesen, és ez segít a konfliktusok tisztázásában. Hogy végleg elcsituljanak a viták, a hétvégén menjenek el kettesben kirándulni, vagy ha rossz az idő nézzenek valami benti programot! Igazán önökre férne egy kis lazítás, több időt kéne szakítani egymásra. Ha ön pillanatnyilag szingli, ügyeljen arra, hogy túlzott gyerekessége megnehezítheti az igazi társ megtalálását!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Mondják, nem a ruha teszi az embert. Mégis ugyanabban a társaságban, ahol eddig észre sem vették, mostanában mindenki meg akarja ismerni, fel akarja szedni. Ha eddig nem élt meg viharos ügyeket, gyors hódításokat, most megtapasztalhatja azokat. Ez a hét sok flörtre és alkalmi légyottra ad alkalmat. Csak önön múlik, él-e vele. Egészség: a csillagok szerint herpeszt sikerült összeszednie. Forduljon minél előbb szakorvoshoz, mert a legtöbb ilyen fertőzés komolyan veszélyeztetheti egészségét!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Lelki gondja miatt elég sok édességet eszik, ami csak múló boldogságot és jó pár felszedett kilót jelent. Próbálja máshogy orvosolni sajgó szívét! A legfontosabb, hogy tudja, érezze, a vágyai egyáltalán nem túlzóak, elérhető az a boldog kapcsolat, amire vágyik. Azt kell csupán eldöntenie, hogy ezt a kapcsolatot a jelenlegi párjával akarja-e tovább építeni, vagy inkább újrakezdi, valaki mással. Mielőtt jó szokása szerint elhamarkodottan döntene, alaposan mérlegeljen!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu