Heti horoszkóp 2013. április 20-tól 26-ig

Itt a tavasz és a nyomában járó zsongás. Éled a természet és szunnyadó vágyaink is táncra kelnek. Így a következő hétre főként a szerelemről faggatta Melitta a csillagokat! Nézzük, önnek mit ígérnek!

KOS [03.21-04.20]

kos

Szerelmi téren elkeserítő viszontagságok köszöntenek önre. Szerencsére lelkiereje ezúttal elegendő lesz ahhoz, hogy legyőzze a lelkében tomboló démonokat. Új párjával kapcsolatban kételyek gyötrik, a régivel szemben bűntudata van amiatt, ahogy kilépett a kapcsolatból. Amennyiben mégsem birkózik meg egyedül szíve terheivel, kérjen segítséget egy olyan barátjától, akiről biztosan tudja, hogy sosem élt, és sosem élne vissza a hallottakkal.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Párkapcsolati háborgások jellemzik az elkövetkező időszakot. Semmi nem biztos, még szakítás is előfordulhat. Legyen erős, ne törődjön a környezete okoskodó véleményével! Ők nem tudják, nem tudhatják, hogy ön nap mint nap min megy keresztül. Ráadásul munkájában is gondok várhatók: egy „kedves” kollégája -az ön szavait eredeti értelmükből kiforgatva – minden létező helyen feljelenti. Magyarázatot tettére ne keressen, vannak olyan lények, akiket csak a gonoszság éltet.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Kicsit szétesett és bizonytalan lesz most a héten. Magabiztosságát akkor nyeri vissza, ha érzelmeit nem engedi felülkerekedni a mindennapi gondjain. Ha még egyedülálló, a napokban egy új szerelem körvonalazódhat. Mindenképpen legyen óvatos és körültekintő, hiszen nem mindenki az, aminek látszik. Ha rég kapcsolatban, házasságban él, kompromisszumra kényszerül. Ha képesnek érzi rá magát, fölvállalhat egy párhuzamos viszonyt. Ha nem, marad a mókuskerék.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA magányos Rákok szerelmi téren most túl magasra teszik a mércét. Ám lehet, hogy mégis a horgára akad valaki, aki minden igényének megfelel. Arra azért ügyeljen, hogy újdonsült kedvese ne lássa, ahogy gondolatban már lagzijukat tervezi. Ha nem tapad rá annyira, amennyire azt szíve szerint szeretné, nagyon kellemes órákat tölthetnek el. Rák férfi illesszen be programjába egy általános kivizsgálást, amelyben benne foglaltatik a prosztata-teszt is!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Ez a hét nem kedvez túlságosan a párkapcsolatának, de ha ügyes és nem tesz elhamarkodott lépéseket, még minden menthető. A bolygók állása most veszekedésre készteti. Ha fontos önnek a kapcsolata, tegye félre a sértettségét és próbáljon kívülállóként nézni kettőjük viszonyára. Egy botlás még nem biztos, hogy szétrombolja a közös terveket. Főleg, ha nem tart tocsogós bűnbánatot intim titkairól, szamár módon bűnbocsánatot remélve.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Nagyon nagy nyomás nehezedik önre a munkahelyén, így esténként már csak egy kellemes fürdőre és puha takaróra vágyik. Pedig nincs jobb stresszoldó egy verítékes párnacsatánál majd az ezt követő kellemes masszázsnál! Próbálja ki! Aki nemrégiben ismerkedett, komolyra fordulhat kapcsolata. Olyannyira, hogy szinte már élni se tud nélküle. Ez pedig az összetartozás érzését még jobban felerősíti önben. Közös terveket szőni szabad, sőt kell is!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Végre úgy alakul szerelmi élete, ahogy azt elképzelte. Romantikus gyertyafényes vacsorák, hosszú séták a kellemes tavaszi időben. A testi kapcsolat is minden képzeletet felülmúl. Amennyiben hosszabb ideje élnek együtt, akkor már a gyermekvállalás gondolata is jogosan felmerülhet. Viszont anyagi téren gondjai lehetnek, mivel enyhén szólva is túlzásba vitte szerettei támogatását. Lehet, hogy a kevesebb adomány több lett volna!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Igazán élvezetes napok várnak önre. Flörtök, kalandok váltják egymást, melyek gyorsan jönnek, és ugyanolyan gyorsan tűnnek el. De abban biztos lehet, ön sem menekülhet az igazi szerelemtől. Akkor viszont abba kell hagynia a csapongást, és kitartani a szerencsés kiszemelt mellett. Skorpió nő vigyázzon a súlycsökkentéssel, az előjelek szerint komoly egészségi kockázatot vállal egy intenzív fogyókúrával. Célszerűbb lenne szépen, lassan, úgy még a visszahízás veszélye is kevésbé fenyegeti.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A héten kissé elszabadulnak az indulatok párkapcsolatában, hiszen több lesz a vita, mint amennyi egy normális életmenetbe belefér. Lassan már ott tartanak, hogy egy fél napot sem bírnak ki veszekedések nélkül. Pedig a csillagok állása szerint mindkettőjük egymásból meríthetné a legtöbb energiát. Érdemes lenne pár napot kettesben eltölteni, amikor is senki által nem zavartatva lehetne tisztázni közös dolgaikat. Anyagi ügyekben sem ártana tabula rasa-t csinálni, legalább tudnák, hol tartanak.

BAK [12.21-01.19]

bakA csillagok szerint fura helyzetbe került. Két kapcsolata közül az egyik emberileg kiváló, sziporkázó elme. Élvezet vele társalogni. Viszont a párnacsaták terén labdába sem rúghat. Életének ezt a részét a másik viszony teljesíti ki, nem is akárhogyan. Ő viszont nem állt az elsők között, amikor az észt és az intelligenciát osztották. Mivel jelenleg még lehetetlen a két emberből egyet összegyúrni, egyelőre kénytelen lesz fenntartani mindkét köteléket, ha teljes életet szeretne.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Örök oknyomozó elméjével mindennek a miértjére kíváncsi. A gond ott van, ha az ember tisztán látja a dolgok eredőjét, ez roppant mód lehangoló. Arra már rég rájött, hogy világunkban semmi sem az, aminek látszik, de mára már látja a sok ostoba, manipulált, orruknál fogva vezetett embert is, akiknek száma egyre szaporodik. Ne keseredjen el, örüljön, hogy ön nem tartozik közéjük! Legyen továbbra is igényes, úgy önmaga, mint környezete iránt!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

A Halak nők egy része az utóbbi időben furcsa vágyakat, késztetéseket érez saját neme iránt. Ez önmagában nem baj, sőt, még az sem, ha olykor kirándulást tesz az ismeretlen tájakra. A gond azzal van, ha valamilyen okból úgy gondolja, fel kell égetnie minden visszavezető hidat. Ezzel mintegy borítékolja magának a zaklatott életmódot, az örökös zűrzavart. Gondolja át még egyszer! Ha turistaként két hétre elutazik Afrikába, attól még nem kell további életében fűszoknyára vetkőznie, és esténként lándzsával a tűz körül ugrabugrálni!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu