“Azzá válunk és azt vonzzuk magunkhoz, amire a legtöbbet gondolunk”, kedves Bikák! Skorpiók tartsák észben, hogy a változás nem csupán az élet nélkülözhetetlen eleme – az maga az élet.
Ezen a héten Melitta a csillagok derűjét közvetíti felénk egy-egy okosságban a horoszkópunk végén. Érdemes megszívlelni!

KOS [03.21-04.20]

kos

Mostanában elég sokat macerálja környezetét. A szócsaták ugyan elkerülhetetlenek, de nagyon fontos, hogy mindig békességgel zárja a napot. Újdonsült kapcsolatában szintén nehéz természete miatt lesz egyre kevesebb a mindent megszépítő illúzió. Ennek azonban pozitív oldala is van: azt is jelenti, hogy oszlik a lila ködfelhő. Tisztánlátását használja arra, hogy végre reálisan értékelje helyzetét! Heti derű: Legyen célja az a törekvés, amely a közösségnek hasznára, ugyanakkor önnek javára válik!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaMindig másokért harcol. De az elkövetkező napokban ráébred, hogy vannak dolgok, amikért hiábavaló a küzdelem. Főleg, ha pártfogoltjai sem akarják, hogy segítsen nekik. A közép dekád szülöttjeinél jónak mutatkozik a párkapcsolatuk működése, a távolság elfedi a hibákat. Partnere most ideálisabbnak látszik, mint amilyen valójában. Az első és utolsó dekádban születettek, ha összebútoroznak, közös életük igen sok csalódást sejtet. Heti derű: Azzá válunk és azt vonzzuk magunkhoz, amire a legtöbbet gondolunk.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

 

Üzleti, munkahelyi tervei, most egész embert kívánnak. Egész jó csapatot tudna összehozni a munkahelyén, de ehhez meg kell tanulnia az „én akarom” helyett a csapatmunka elve szerint dolgozni. Ha magánéletében még egyedül tengeti napjait, a partnerválasztásnál nem annyira az érzelmek, mint inkább a jól felfogott érdeke segíti, hogy ne tévedjen. Heti derű: A lényeg nem a korai felkelésben, hanem a nap jó kihasználásában van.

RÁK [06.22-07.22]

rák Most nyugodtan szabadságra mehet a munkahelyéről, senki nem fogja kifúrni a állásából. Távollétében minden megy majd a maga útján. Szerelemben az élet ezúttal is nagyszerű rendező, jobb fordulatokat tartogat, mint amit elképzelt magának. Utazásra, új szerelmi kapcsolatok kialakítására igazán kedvező időszak következik. Heti derű: Az örömök apró kis dolgokból születnek. Olyanokból, mint egy mosoly, egy kedves pillantás, egy szívből jövő jókívánság.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

 

Gyakran elgondolkodik a jövőjéről, mivel párkapcsolata hozott már jót és rosszat egyaránt. Komoly kihívásnak tűnik szerelmi életének rendbeszedése. Megfontolandó, hogy a múltat ne kudarcként könyvelje el, hanem egyszerűen vegye tudomásul, hogy így kellett történnie. Jó hír: most fordul a kocka, s az eddigi kellemetlen perióduson túllépve, tartalmas, kedvező időszaknak néz elébe. Heti derű: Akit szeret, arra előbb-utóbb rátalál, egyszerűen azért, mert össze van hangolva vele….

SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Érzelmeit jóval mélyebben éli meg, mint eddig bármikor. Képes lesz új perspektívákat megnyitni, és megszabadulni néhány önmaga okozta béklyótól is. Az elkövetkező napok igen pozitívan alakulnak, bővelkednek ismerkedésben, flörtölésben, találkozásokban. Üzleti, hagyatéki, bírósági ügyekben érezheti a csillagok kedvező állását. Könnyedén helyrehozhatja korábbi rossz döntése következményeit. Heti derű: Az igazi csoda a barátság, a valódi, emberközeli kapcsolat, amikor csak repül velünk az idő, és úgy érezzük, mi már valahol találkoztunk.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Ezen a héten legyen óvatosabb a kritikákkal, mert könnyen belegázolhat valakinek a lelkébe. Úgy is elmondhatja véleményét, hogy nem alázza meg a másikat. Ha nem ügyel erre, ellenségei száma egyre szaporodik. Munkahelyén komolyabb átszervezések, pénzügyi gondok miatt elég sok embert elküldenek, veszélybe kerülhet az ön állása is. Szerelemben, bármennyire is nehezére esik, maradjon hűséges partneréhez! Heti derű: Nem kell mindig megfogadni mások tanácsát ahhoz, hogy örömet szerezzünk nekik, néha elég csak kikérni.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióÉlvezze végre a váratlan történéseket és kalandokat! Higgye el, az a csábító állásajánlat, amellyel hetek, de akár hónapok óta kecsegtetik, valóságos! Bár most nem áll túlságosan jól anyagilag, ne adja fel a reményt, hamarosan jönnek jobb napok. Szerelmi életében ott legyeskedik Ön körül az a személy, aki mellett boldog lehet. Ha veszi a fáradságot, s leveszi a szürke, mindent egybemosó szemüveget, rögtön észreveszi. Heti derű: A változás nem csupán az élet nélkülözhetetlen eleme – az maga az élet.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

 

Legyen visszafogottabb! Vigyázzon, hogy kiben bízik, és kinek mit fecseg el! Könnyen csőbe húzhatják! Munkája miatt több pihenésre van szüksége. Amennyiben kialvatlan, ne csodálkozzon azon, hogy kapkod, dúl-fúl, türelmetlen kollégáival, családjával, egyszóval, mindenkivel. Szerelemben, ha éppen egyedül van, akkor se érezze rosszul magát, most egy ideig szüksége van a magányra! Heti derű: Az élet igazán lényeges kérdéseire nem egy igennel, vagy egy nemmel kell felelnünk, hanem egész életünkkel.

BAK [12.21-01.19]

bak Legyen óvatos a szerelemben! Ne rontson ajtóstul a házba, azaz ne akarja ráerőszakolni magát senkire! Ha valakinek Ön igazán fontos, úgyis keresni fogja a társaságát. Meglévő párkapcsolatban most a biztonság helyett a kiszámíthatatlanságé és a szenvedélyességé lesz a főszerep. Heti derű: Ha arra összpontosítunk, hogy milyen szörnyű a helyzetünk, egyre rosszabbul fogjuk érezni magunkat. Irányítsuk figyelmünket csupa jó dolgokra, és egyre több pozitívumot fogunk észrevenni!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A Vénusz ezen a héten önnel van, használja ki megnövekedett vonzerejét! Az Uránusztól kapott fényszöge megnöveli önben a kalandvágyat, ami jól jön a szerelemben. Azért legyen óvatos, mert túlzásokra, meggondolatlanságra késztetheti! Ha nem akar komoly kapcsolatot, akkor ezt az elején tisztázza, mert a Plútó még a könnyűnek ígérkező kapcsolatokban is garantálja a komolyságot és a mélységet. Heti derű: A szeretet a gondolattal kezdődik. Azzá válunk, amiről gondolkodunk. A szeretettel teli gondolatok szeretettel teli életet és szeretettel teli kapcsolatokat hoznak létre.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Pénzügyekben nagy eséllyel számíthat támogatókra, de a meggyőzésnél válogassa meg az eszközeit! A túlzott rámenősséget, a zsarolásnak tűnő erőszakosságot nem fogják jó néven venni. A vállalkozását érintő ügyekben legyen nagyon körültekintő: ne higgyen a túlságosan kecsegtető ajánlatoknak! Érzelmi élet: egy jupiteri tranzit ugyan szerelemmel ámítja, de nem kell minden kacérságnak, csábításnak azon nyomban bedőlnie! Heti derű: A jókedv olyan, mint egy villámlás, amely egy tündöklő pillanatra áttör a felhők sötét takaróján; a vidámság napfényt lop a lélekbe és azt állandó, véget nem érő nyugalommal tölti meg.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu