Forrósággal köszöntött be az augusztus. A hőmérők higanyszála ismét 35 C fok fölé kúszik. De Ön ne veszítse el a fejét! Egy pillanatra se tévessze szem elől a jövőjét! S ha nem is a távoli jövőre tervez, azt mindenképpen érdemes megnéznie, mi vár Önre a jövő héten!

KOS [03.21-04.20]

kos

Kedvese a hét első felében a szokásosnál is jobban durcáskodik. Nem csoda, hiszen eléggé elhanyagolva érzi magát, mivel ön leginkább a saját baráti társaságára vágyik, akiket ő nem igazán kedvel. A hét második felében a féltékenység zöld ördöge kezdi birizgálni, aminek az oka abban keresendő, hogy – valójában minden ok nélkül – nem biztos a saját vonzerejében. Munkában, anyagiakban most minden a jó szervezésen, és az újdonságok befogadásán múlik. Szerencsére sokan tisztában vannak az Ön képességeivel, tehetségével.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Holtfáradt. Úgy érzi, minden szabad percét pihenésre kellene fordítania. Próbálja ésszerűen megoldani! Amennyiben teheti, feküdjön le minél korábban, és a zavaró körülményeket kizárva, aludja ki magát jó alaposan! Szívügyekben kedvetlenebb, morózusabb lesz. Például nincs türelme ahhoz, hogy meghallgassa párja problémáit. Ez akár komolyabb veszekedéshez is vezethet. Anyagi intelem: se most, se máskor ne tegye kockára eddigi nyereségeit!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Annyi a tennivalója, hogy ki sem látszik belőle. Párjára is alig jut ideje. Nem lesz jó vége. Semmiképpen se engedje elhatalmasodni a mindennapok szürkeségét! Ügyeljen arra, hogy az idő, amit együtt töltenek, tartalmas, örömteli és boldog legyen! Érdemes lenne elutazniuk is valahova, kizárólag kettesben! Munkában most nem kell megmérkőznie a konkurenciával, ha ezt fárasztónak érzi. Ne vegye fel a kesztyűt, ezzel kizökkenti őket a szokásos taktikájukból!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákMások figyelmét aligha terelheti magára azzal, ha harsány, és csupa olyat mond és tesz, ami idegen adottságaitól. Akkor is az ellenkező hatást éri el szívügyekben, ha vetélytársa erényeit úgy próbálja aláértékelni, hogy valótlanságokat híresztel róla. Munkában, anyagiakban, minden a rendelt útján halad, még ha lassúnak is tűnik. Legyen türelmes, ez a hónap nem kedvez a világmegváltó ötletek valóra váltásának!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A Mars most rengeteg programot, társasági életet, szerelmet ígér az egyedülállóknak. Ezek a találkozások azonban nem lesznek problémamentesek. Valahogy mindig beletaposnak a lelkébe, és mást kap, mint amire felkészül. Vegyen vissza az elvárásaiból, így nem éri majd komoly csalódás! Munka, anyagiak terén egyelőre nem ajánlatos az első sorban nyüzsögni. Túl sok minden csúszna félre, ami miatt Önt tennék meg felelősnek!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA Szűz jegyű nő fogadja meg, hogy befogja a – egyesek szerint lepcses – száját! Nem turkál többé kíváncsian a szomszéd kukájában, pláne nem párja holmijai között! Szerelmi kapcsolatát ugyanis a saját kishitűsége fogja szétrobbantani. Beteges, amikor mindenkiben vetélytársat lát, és a legszebb érzéseit is megmérgezi a kétely. Ha talál hajszálat az ingén, akkor biztos, hogy van valakije, ha nem, akkor minden bizonnyal kopasz nővel csalja meg önt.  Munkában bármennyire vágyik támogatókra, segítőkre, ne bízzon meg vakon senkiben!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A szerencsés bolygóktól olyan érzelmi töltést kap, hogy szinte sugárzik a lényéből a szép, a jó, a szeretet. Ne csodálkozzon azon, ha már puszta jelenlétével is felkelti az emberek érdeklődését! Ez a rajongás persze legyezi hiúságát, de azért ne szálljon el önmagától! Szerelmi élete, annak alakulása csakis öntől függ, mint az is, hogy egy új kapcsolatban lesz-e a dologból valami. Munkában figyeljen intuícióira, és egyelőre maradjon a megfigyelő pozíciójában!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióVitás kérdések esetében a jelenlegi, pozitív bolygóállások segítségére lesznek abban, hogy tisztázhassa helyzetét. Sőt, abban is, hogy békejobbot nyújtsanak kedvesével egymásnak. Hangulata mostanában változó, egyik pillanatról a másikra csap át a jókedvből egy hisztibe, vagy fordítva. Nem lehetséges, hogy túl sok szappanoperát néz? Szakmai téren ügyeljen a pontos, szabatos kommunikációra, különben ellenfelei az elhangzottakat,szokásuk szerint, kiforgatva, félremagyarázva, eredményesen érvelhetnek az ön álláspontja ellen!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A nyár velejárói a futó, könnyed, egyéjszakás kalandok. Nincs is addig baj, amíg a józan ész legalább minimális kontrollja alatt történnek. Gond csak akkor szokott lenni, amikor minden mindegy alapon, piától, drogtól elázva történnek durva dolgok. Utólag aztán lehet siránkozni, csak nincs értelme. Felelős munkahelyi vezetőként vigyázzon a pénzügyi tanácsadók alkalmazásával! A könnyű pénzkereset reményében mostanában boldog, boldogtalan nevezi ki önmagát erre a „rangra”, mindenféle valódi hozzáértés nélkül. Óvakodjon tőlük!


BAK [12.21-01.19]

bak

Munkában, karrierépítésben ezen a héten fokozott óvatosságra van szüksége, mert a hízelgő emberekkel nagyon csúnyán megjárhatja! Futja önnek egészségügyi papírra, nincs szüksége buzgó nyelvekre! Családi kapcsolataiban is eléggé nagy a feszültség, nem kizárt, hogy valami ingatlan eladás miatti nézeteltérés az oka. Törekedjenek a kompromisszumra! Szerelmi életében bekövetkező, régóta esedékes átalakulás miatt nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz. Úgy érzi, hogy leesett egy kőszikla a szívéről. 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ne költekezzen feleslegesen! A tizedik pár divatcipő helyett tartalékoljon egy kicsit! Olyan váratlan kiadásokkal szembesülhet, amelyekre álmában sem gondolt volna. Jó, ha ilyenkor van mihez nyúlni. A Vénusznak köszönhetően bomba formában lesz egész héten. Jó kisugárzása mellett szellemes, jó humorú, szavaival kábít, mint a narkó. Aki megismeri önt, nem tud leszokni bölcs iróniájáról, szívet melengető, kedves mosolyáról!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Születési adottságai révén hosszú távra olyan ember mellett érzi biztonságban magát, akire felnézhet, akit babusgathat, akit eláraszthat szíve minden szeretetével. Erre a jóképű idegenre egy összejövetel során, legjobb barátai révén fog rátalálni. Ezt még fokozza, hogy a közeljövőben fizikai értelemben is közelebb kerülnek egymáshoz, mivel a nagy „ő” lakást változtat. Munkafronton igényli, hogy a felettese útmutatással lássa el, s szereti pontosan tudni, hogy mikor mi a dolga. Azért ne vigye túlzásba, főnöke nem szereti az emberautomatákat!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu