A Skorpiónak ez a hét a Nagy Elhatározások Hete lesz, míg a Kos nem csak tervezget, hanem mozgásba is lendül. Az Oroszlán ne lustálkodjon, mert könnyen felcsúsznak rá a kilók, a Nyilas pedig bátran előáshatja most a régen eltemetett vágyait, hiszen ezen a héten könnyen valóra válthatja őket mégis. Önnek mit mondanak az előttünk álló hétre a csillagok?

KOS [03.21-04.20]

kos

Ha te nem, hát majd a Merkúr felforgatja a nyaradat. Annyi kapcsolati lehetőséget pakol eléd, hogy csak győzzed kiválogatni a neked tetszőket. Kedved szerint bogarászhatsz a varázslatos kínálatból. Eközben ne feledkezz meg a barátaidról, akikkel a legfergetegesebb bulikat fogjátok összehozni. A mozgás alapeleme lesz a mindennapoknak, így egy esetleges állásváltoztatás, ideiglenes költözködés, és gyakori utazgatás is simán belefér majd a nyüzsgésbe.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaImmár természetes velejárója mindennapjaidnak, hogy rendszeresen túlhajszolod magad. Sokszor vagy szeleburdi, gondolkodás nélkül veted bele a legvadabb dolgokba. Légy óvatosabb és megfontoltabb! Ha magányos vagy, keress barátokat, mozdulj ki! Fontos: bárkivel ismerkedsz meg, idő előtt ne fecsegd ki a dolgaidat! Légy tisztában a másik egyéniségével, mérd fel jellemét! Így döntsd el, mit kötsz az orrára, és mit nem!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Házasodni akarsz, de párod számtalan okra hivatkozik, ami miatt számára még nem időszerű az esküvő. Neked kell „kinyomozni”, hogy ezek valós okok, vagy csak kifogások. Rövidesen egyik pénzforrási lehetőséged megszűnik, ráadásul kiadásaid is megemelkednek. Szerencsédre a mentőhajó időben érkezik. Légy optimista de egyben elővigyázatos is! Tudj nemet mondani, és megvédeni magad az olyan dolgok ellen, amelyeket nem akarsz az életedbe engedni!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákPartneredtől lehetséges, hogy kicsikarsz egy ígéretet, hogy soha többé nem kezd mással és nem hagy el téged. Később be kell látnod, hogy ez természetesen nem így van. Azért ígér meg mindent, mert már szétszeded őt erőszakosságoddal. Húzd be a kéziféket, mielőtt baj lesz! Bízz jobban magadban, legyél kedves, egyben vidám, és ne fogadj el tanácsot olyanoktól, akik kapcsolatod bukását szeretnék. Nincs más járható út…

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Ha új munkát keresel, nagy a valószínűsége, hogy rövidesen jól fizető állást találsz. Vigyázz az állásinterjúkkal, tartsd a dolgokat az arany középúton! A legtöbb PR menedzser önhitt hólyag, hatalmasra nőtt egóval. Ergo rettenetesen hiú. Ne provokáld őket, de ne hagyd magad megalázni sem! A Jupiter lustaságra csábít, és ha hízásra vagy hajlamos, vigyázz a táplálkozással! Ha kedveseddel kezd unalmassá válni kapcsolatod, egy erotikus meglepetéssel lángra lobbanthatod a lankadó vágyait.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzPárod imádja benned a dívát. Ugyanolyan extrovertált, ugyanúgy szereti a szórakozást, a lazaságot, mint te. A Vénusz és a Jupiter megsokszorozza népszerűségedet, most anyagiakban is nagyot kaszálhatsz. Végre megengedhetsz magadnak olyan dolgokat, melyeket eddig a szűkös anyagiak elérhetetlenné tettek. Kedvesedet csak az zavarhatja, ha túl sokat dolgozol, vagy ha hazaviszed a munkáidat. Fontos: csak azt tedd, amit te se bánnál, ha veled tennének!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A napokban felismered mi az, ami kapcsolataidban leginkább zavar. Jelesül, ha mások fölényüket, hatalmukat fitogtatják feletted. Ennélfogva késztetést érzel arra, hogy felülvizsgálj bizonyos feltételeket, amiket eddig automatikusan elfogadtál. Bár véres harcokat vívtok kedveseddel a hatalomért, tökéletes szerelmi játszótársak vagytok.  Elég okos vagy ahhoz, hogy vonakodó párodat végigvezesd azon az úton, ami az elköteleződésig vezet.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Ez a hét a nagy elhatározások, életre szóló döntések ideje. Ezen a héten még az is elképzelhető, hogy eljegyeznek, vagy te jegyzel el valakit. Szerencsés időszak ez Neked, minden párkapcsolattal összefüggő tervedre. Ha nemrégiben konfliktusod volt, tizenharmadika táján elérkezik a nagy kibékülés pillanata. Partnereddel tervezz minél több közös programot, mert tizenhatodika után minden idődet felemészti az időközben összetorlódott munka!  

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Álmaid jó részét idő előtt temetted el. Az élet most úgy alakítja a dolgokat, azt kívánja tőled, hogy támaszd fel őket. Lehet, hogy szeretnéd befejezni tanulmányaidat, saját vállalkozást kívánsz indítani, bele akarsz vágni egy új párkapcsolatba. Nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre, terveid sikerülhetnek. Fontos: maradj a törvény korlátain belül! Ne szabálytalankodj, mert ha vitára kerül a sor a hivatalos szervekkel, te húzod a rövidebbet! Ez igen sokba kerülhet neked.


BAK [12.21-01.19]

bak

Bak nő: mielőtt gyerekvállalásra adod a fejed, időben beszéld meg a pároddal, hogyan érezne, miként tudna megbarátkozni egy esetleges terhességgel! Kemény próba ez a férfinak is, megérdemli, hogy komolyan vedd az ő meglátásait. Bak férfi: nagyon kedvezőnek mutatkozik ez az időszak új pozíció megtalálására. Mindenképpen bizonyosodj meg arról, hogy pénzügyi, szakmai igényeid, no meg a tehetséged arányban állnak-e! Az sem jó, ha alulértékeled magad, de ha elszállt egóval kezdesz valamihez, biztos a kudarc.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Tarts ki! Birkózz meg az összetorlódott munkahelyi, családi és társasági teendőkkel! A Plútó és a Mars energikus lendületet ad, amellyel minden akadályt elháríthatsz. Jó lenne elhanyagolt barátaiddal is felvenni a kapcsolatot, mert lassan megfeledkeznek rólad. Nagy hiba lenne. Tudod: „Barát nélkül gyenge, még a sárkány is…”. Egészség: kerüld a puffasztó ételeket. Ha mégis rákényszerülsz fogyasztásukra, minden esetben párosíts hozzá pár perc mozgást is! Ezzel elkerülheted a kellemetlen „széljárást”.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Az elkövetkező napokban egy barátnőd partnere iránt elsöprő vonzalom támad a szívedben. Győzd le a kísértést, különben olyan botrányba keveredsz, amilyenbe még nem volt részed! Arról nem is beszélve, hogy a baráti társaságból mindenki megorrol rád. Ráadásul e hét döntéseitől sok minden egyéb dolog is függ. Hivatásoddal, vagy bevételeiddel összefüggő kérdésekben kell határoznod, majd párkapcsolatoddal, lakáskörülményeiddel összefüggő problémákra kell gyógyírt találnod. Nem fogsz unatkozni.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu