Heti horoszkóp 2013. dec. 7-től 13-ig

0
1074

Az előttünk álló hétre szóló horoszkóphoz most egy talizmán is dukál! Nézze meg, mi vár Önre az elkövetkező napokban, s milyen szerencse talizmánnal maradhat egyensúlyban!

KOS [03.21-04.20]

kos

Családi életében több türelemre, a szerelemben, ha megengedheti magának, több nyitottságra lesz szüksége. Fontos továbbá, hogy használja ki a kedvező lehetőségeket! Az sem baj, ha szédületes tempót diktál. Mindez előnyére válik, de vegye észre, ha úgy viselkedik, mint az elefánt a porcelánboltban! Próbálja meg nem eltaposni, hanem átlépni azt, aki útjába kerül. Szerencse talizmán: Ló. A szabadságot és az akaraterőt szimbolizálja.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaItt az ideje, hogy elássa a harci szekercét. Most már a nyugodt, diplomatikus megoldásoknak ideje jött el. Vállalkozásában, munkahelyén olyan lehetőségek kínálkoznak, amit gyanakodva fogad, de ha jobban belegondol, rá kell jönnie, hogy nem szabad tétovázni. Ha elszalasztja a kínálkozó lehetőségeket, ki tudja, meddig kell várni egy újabb alkalomra. Családdal, gyerekekkel sok séta ajánlott – nem elfelejteni! Szerencse talizmán: Vasmacska. A távkapcsolatban élők számára a hűség ígéretét hordozza magában.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Egyenlőtlen küzdelemben sikerül győzelmet aratnia. Pedig először úgy tűnt, nem lesz egyszerű elfogadtatni sem érveit, sem szándékait. Mégis a legjobb úton halad afelé, hogy a régen dédelgetett álma valóra váljon. Magánéletének sérüléseit, ha lassan is, de biztosan el tudja feledni. Napról napra gyarapodik az önbizalma, fizikailag és lelkileg is megerősödik. Szerencse talizmán: Nap. A kimeríthetetlen energiaforrást jelképezi.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákOtthon és hivatásában egyik dilemma a másikat követi. Bonyolult helyzetet teremtett, s ezt most meg kellene valahogy oldani. Keresse a kompromisszumokat, mert ha valamin változtat, biztosan a legjobb megoldást választja! Ne harcoljon, inkább bízza magát megérzéseire, s ami legalább ilyen fontos, a jó szerencsére! Szerencse talizmánok: Kéz. Egyidős az emberiséggel ez a kettős szerencseszimbólum. Egyrészről megakadályozza, hogy kár érjen minket. Másrészről az ötös szám távol tarja a veszélyt tőlünk.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Legfőbb ellenfele az idő. Ezzel kellene minél jobban, minél ügyesebben gazdálkodnia. A következő napokban nagyon sok lesz a lótás futás, számos ügy intézése vár Önre. Családja, szerelme, barátai is éppen most veszik igénybe idejének nagy részét. Munkahelyén gyakran lesz olyan érzése, hogy nem igazán szeretik, összesúgnak a háta mögött. Jól látja, de nem kell törődni velük! Szerencse talizmán: Kereszt. Nem csak a hívőknek hoz szerencsét, ugyanis már a kelták is viseltek keresztet. Náluk az emberfeletti energia szimbóluma volt.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNapról napra több gondot jelent az otthon békéje, a család nyugalma. De ne keseredjen el, mert ezek a történések a későbbiekben előmozdítják függőben lévő dolgai rendezését. Kárpótlásul munkájában és pénzügyekben mutatkozik némi kis pozitívum, ami elősegíti az ünnepre való készülődést. Ez nem kis dolog, ne becsülje alá! Szerencse talizmán: Kagyló. Bátorságot, magabiztosságot ad, hogy valóra tudjuk váltani az álmainkat.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Megszívlelendő leckét kap az élettől. Akár a volt párja, akár valamelyik munkatársa kellemetlen helyzetbe, hozza. A kínos szituáció arra kényszeríti, hogy olyan döntéseket hozzon, amik nem egyeznek sem alaptermészetével, sem elveivel. Nézze az előnyét! Korábbi kötöttségektől, ellenségektől tud megszabadulni, anélkül hogy annak bármilyen káros következménye lehetne. Szerencse talizmán: Jin-jang medál. A segítségével helyre lehet állítani, és fenntartani a test-lélek-szellem harmóniáját.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Ismeri a mondást: teher alatt nő a pálma. Ezt Ön most pontosan érzékelheti, mert a munkában olyan feladatokkal bízzák meg, melyek jó rálátást, türelmet és szakavatottságot igényelnek. Szüksége van és lesz is minden erejére, energiájára. Szerelmével kapcsolata feszültté válik, talán azért, mert Ön nem tud kommunikálni vele úgy, ahogy szeretne. Szerencse amulett: Elefánt. Az érzékeny lelke képes arra, hogy segítsen az ösztönös jó döntések meghozatalában, valamint védelmet nyújt a kudarcokkal szemben.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szenvedélyesebb, s féltékenyebb lesz. A meglévő párkapcsolatokban gyakran teljesen átláthatatlanná válik a helyzet, komoly viták lesznek önök között. Ne feledje, a családtagok, a rokonok, vagy a régi partnerek keverik a kártyát! Sok helyen bővül a család, és ez a boldogság mellett sok embernek a féltékenységét is kiváltja, akikkel egyelőre muszáj valamilyen kapcsolatot tartani. Szerencse amulett: Életfa. Megerősíti az Istenbe vetett hitet, egészséget és szerelmet hoz az életünkbe.


BAK [12.21-01.19]

bak

A jelenlegi bolygóállás nagy felfordulást hozhat a magánéletében. Ha ön házas, vagy együtt él valakivel, egy harmadik miatt akár szakításig fajulhatnak az események. Nem kizárt, hogy választania kell két partner közül, ami nem lesz egyszerű feladat, főleg, ha gyerek is van. A pénz nagyban befolyásolja majd a döntését. Szerencse amulett: Bogár. Az egyiptomiaktól ránk maradt szkarabeusz, valamint a pici katicabogár a veszélytől óv meg minket, szép élményeket, szerelmet hoz az életünkbe.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Valami megmozdul. Jól látja, nemsokára új lehetőségeket kap az élettől. Addig azonban olyan dolog kerül napvilágra, amely miatt a pénztárcája minden eddiginél laposabb lesz. Gondolatai mostanában gyakran elkalandoznak, miközben figyelme befelé fordul. Legyen óvatos, nehogy valamilyen baleset érje! Szívét, lelkét is erősítse, készüljön az ünnepekre! Szerencse amulett: Buddha. Ha megsimogatjuk a kövér pocakját, akkor pénzhez fogunk jutni.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Szinte bőrén érzi azokat a változásokat, amelyek előtt áll. Ezek mozdítják majd ki önt abból az állóvízből, amelyből kezd elege lenni. A meglévő házasságokban munka, betegség, vagy a hétköznapok teljes átalakulása miatt történhetnek változások. A barátok, rokonok segítségére számíthat! Szerencse amulett: Delfin. A jó barátot jelképezi, aki segít túllépni a szomorúságon, bánaton. Bátorságot is ad, hogy új ismeretségeket, és barátságokat kössünk.

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu