Milyen lesz a karácsonya? Nagy rohangálás után beájul a fa alá vagy ünnepi hangulatban várja a szép napokat? Nézze meg, ön mire számíthat a csillagok szerint!

KOS [03.21-04.20]

kos

A bolygóállások szerint az idei esztendő hátralévő részében rendkívül fontos, hogy körültekintő és óvatos legyen. Elsősorban a karácsonyi készülődés hozhat nem várt fordulatokat számára. Családi konfliktusok vannak kialakulóban, és egyedül az ön diplomáciai érzékeden múlik, hogy mekkora csetepaté lesz a szeretet ünnepéből. Lazítás: leghatékonyabb most a Kosnak egy minimum 30 perces fejmasszázs.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaMivel rendszerint szívesen kiveszi a részét az otthoni eseményekből, az ünnepek előtti és alatti családi alkalmakat különösen élvezni fogja. A csillagok állása békés ünnepeket jósol számára, végre minden úgy alakul és olyan lesz, amilyet mindig is szeretett volna. Ez az örömteli változás elégedettséggel tölti el, és hetekig éreztetni fogja pozitív hatását. Lazítás: az egzotikus virágok illatának ereje oldja most legjobban az önben lévő feszültséget! 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Okosan teszi, ha nem költi minden megtakarított pénzét karácsonyi ajándékokra. A horoszkópja szerint ugyanis az ünnepek táján lehetősége nyílik egy rövidebb, de annál kellemesebb utazásra. Ha nem kell folyamatosan arra figyelnie, vajon kijön-e a keretből, minden bizonnyal sokkal jobban élvezi majd ezeket az otthontól távol töltött napokat. Jóleső élményeket szerezhet! Lazítás: egy finom illatú barack habfürdő segíthet ebben.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA hetek, napok eseményei olyan gyors tempóban követték egymást, hogy néha úgy érezhette, nem bírja a megfeszített iramot. Karácsonyig nem, de utána szerencsére ez változik, és végre lesz idő szusszanni egy kicsit. Boldog lesz, hogy az ünnepek körül legfeljebb azon kell töprengenie, hogyan is férhet bele három baráti találkozó egy napba – nem pedig azon, hogyan dolgozhatna még többet. Lazítás: elmélyülés a lágy karácsonyi dallamokban.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A mostani időszak alapvetően kedvez a változásoknak, ebben pedig nem lesz hiány az ünnepek alatt sem. Igazán eseménydúsan és érdekesen alakulnak majd a napjai. Könnyen előfordulhat, hogy a – szűkebb vagy tágabb – családi körben valaki gyermek érkezését jelenti be. Ha rendezni szeretne egy régóta tartó konfliktust, most röviddel karácsony előtt erre is remek alkalmat adnak az égiek. Lazítás: baráttal, barátnővel vízipipázás, de csakis tisztán!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzJellemző önre, hogy szeret előre megtervezni mindent, lassan és megfontoltan cselekszik. Karácsony táján ennek a tulajdonságának nem sok hasznát veszi, mivel egymást érik a váratlan események, amelyekhez önnek kell igazodni. Távoli rokonok bejelentés nélküli érkezése, esetleg komolyabb konyhai anomáliák adódhatnak. Csalogassa elő spontaneitását, és igyekezzen minél lazább, gördülékenyebb lenni! Lazítás: talpmasszázs, aztán egy jó nagy alvás.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A karácsony előtti horoszkóp szerint otthonában zajlik majd az élet. Gyors döntések eredményeként az események hirtelen egymásutánban pörögnek. Mozgalmas és lendületes napoknak néz elébe, nem kizárt, hogy az ünnepek végére torkig lesz a rokonlátogatásokkal, és már csak magányra vágyik. Szerencsére év vége előtt pár napig még adódik lehetősége kicsit pihenni. Lazítás: virágszirmos, habos fürdő, kellemes zenével.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióAz ünnepi készülődést növekvő feszültségek jellemezték, nem véletlen, hogy bizonyos napok kimondottan megerőltetők voltak számára. Szerencsére az ünnepek alatt lesz alkalma kipihenni a fáradtságot. Az egyetlen dolog, ami megzavarhatja a relaxálást, egy nem várt telefon, vagy eszementen beindult szerető előzetes értesítés nélküli látogatása. Ezt leszámítva, összességében azonban igazán kellemes időszak előtt áll. Lazítás: mandalafestés.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A bolygók mostani állása békét és nyugalmat ígér az ön számára. Még karácsony előtt végre sikerülhet tisztázniuk kedvesévell egy régóta húzódó konfliktus okait, minek köszönhetően az egy hét múlva beköszöntő karácsony régóta nem tapasztalt kellemes perceket hozhat számára. Élvezze a párkapcsolati harmóniát, és a jövőben tartsa szem előtt: az eddiginél sokkal több tolerancia szükségeltetik a boldogsághoz! Lazítás: szeretetteljes kisállat simogatás.

BAK [12.21-01.19]

bak

Ez a hét sokat követelt öntől, nem csoda, ha kimerült már az ünnepek előtt. Amikor csak teheti, szakítson időt a pihenésre és a feltöltődésre, figyeljen oda az egészségére – ellenkező esetben, amikor nem kéne, épp akkor betegszik le! Ha lehetősége nyílik egy rövidebb, pihentető utazásra, mindenképpen fogadja el! Mindig nézze meg mit, és mennyit eszik! Adjon többet a külsejére is! Lazítás: régi – régi fényképek nézegetése, azok csoportosítása.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A horoszkóp szerint anyagi téren végre önre mosolyog a szerencse: ajándékra, különleges juttatásra számíthat karácsony táján. Mindez nem kevés boldogsággal tölti el, ám legyen megfontolt, és ne szórja el meggondolatlanul! Egy rövidebb kirándulás természetesen belefér: utazzanak el pároddal vagy családoddal! Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás! Lazítás: dörzsölje össze a tenyerét, míg felmelegszik. Ezután helyezze behunyt szemeire. Ettől a szem körüli izmok ellazulnak, az egész idegrendszer lassan megnyugszik.

halakHALAK [02.19-03.20]

Jegyére jellemző barátságos természetének köszönhetően számtalan baráti kapcsolata van. Nem véletlen, hogy a karácsony előtt – után rengeteg kellemes társasági eseményre lesz hivatalos. Arra azonban vigyáznia kell, hogy semmi olyat ne tegyen, ne mondjon, amit később megbánhat! A horoszkópja szerint a most kialakult nézeteltérések, ha lennének ilyenek, hosszú távúak lehetnek. Lazítás: ne csinálj semmit, csak úgy legyen! A tíz perces csend teljesen kiüríti a felgyülemlett negatívumokat.

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu