Heti horoszkóp 2013. február 09-től február 15-ig

Ezen a héten főként a szerelemre, a párkapcsolatra koncentrált Melitta, amikor elkészítette horoszkópját. Önnek vajon mit jósolnak a csillagok szerelmi téren?

KOS [03.21-04.20]

kos

A legjobb ötletei is zátonyra futhatnak, ha túlságosan erőszakosan próbálja megvalósítani azokat, ráerőltetve többiekre az akaratát. Korlátokat saját maga állítson önmaga elé, leginkább azzal, hogy a megszokáson és előítéleteken legyen képes túllépni! A Kos számára a szerelem küzdelem. Addig izgalmas számára a kapcsolat, amíg a másikat meg kell hódítani, de az állóvizet nem szereti, fulladozik benne.  A Kos szerelmi életének ezen a héten is fontos pontja lesz a szabadságvágy.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Bármennyire is csábító a barátok programajánlata, nem kell mindig elsőként ott tolongani! A munkára, a megélhetésre koncentráljon mindenekelőtt! A jó indítás hosszú távon anyagi, ezzel együtt erkölcsi elismerést hoz. Szerelmi életében változatosabb stílusra vágyik. Úgy érzi, partnere akadályozza abban, hogy jól érezze magát. Ebből kifolyólag megragad minden lehetőséget, hogy külön utakon járjon. Kis ideig ez működni is fog, hosszú távon azonban nagy böjtje lehet.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ez a hét számtalan kiváló lehetőséget kínál. Az érvényesüléshez legfontosabb, hogy tanuljon, azaz képezze magát. Lehet, hogy nem kell beülnie az iskolapadba, elég a tapasztaltabb kollégák véleményét meghallgatni, komolyan venni. A sikerszéria folytatásáért keményen kell dolgoznia. Fontos: ha érzelmi téren nem fogadja el saját magát, komoly veszély fenyegeti. Féltékeny lesz mindenkire és kiállhatatlan mindenkivel, így idővel párja is elmenekül öntől.

RÁK [06.22-07.22]

rák Nehéz egy Rákot rávenni, hogy kockáztasson. De most az is lehet, hogy magától talál ki egy veszélyes pénzügyi konstrukciót, ami ellen nincs orvosság, sikerre van ítélve! Számítson rá, hogy bizonyos elvárásai ellenkezést váltanak ki a környezetéből. Próbálja áthangolni mondanivalóját, mindenkinek a saját szintjére! Partnere, szíve választottja, fájdalmat okozhat kritikájával, különösen, ha ön dicséretre számított. Duzzogás helyett keresse meg az ide vezető okokat!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A bolygók helyzete, most aktivizálja, sőt, türelmetlenné teszi. Pedig, kár elkapkodni bármit is. Egyáltalán nem biztos, hogy akkor lesz nyerő, ha elsőként ér célba. Másodiként például sokkal jobban tudja hasznosítani az előtte járók tapasztalatait. Ha már régebben próbálja meghódítani szíve választottját, de ő mindeddig ellenállt, most végre olvadni kezd a jég. Hamarosan akár ő is lehet a kezdeményező. Ne mutasson meglepetést, ha ez bekövetkezik!

SZŰZ [08.23-09.22]

szűz Olyan új lehetőségekkel találkozik, amelyek valamiképp átalakíthatják meglévő barátai körét, de még a családi kapcsolatait is. Következményeként aktívan beleépül minden családi programba. Újdonság, hogy karitatív rendezvényen is részt vesz.  Ha hódítani szeretne, legyen éber, figyeljen az alkalomra! Pár napon belül a csillagok állása segít legyőzni a gátlásait, és végre ki meri mondani, amit gondol.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Bánjon csínján az ígéretekkel, ugyanis a külső körülmények hátrányosan befolyásolhatják terveit! Az sem biztos, hogy jól méri fel a saját teljesítőképességének határait. A kudarc nemcsak anyagi hátrányt, hanem erkölcsi veszteséget is jelenthet, sőt visszavonhatatlan, tragikusan végzetes veszteséget.  Magánéletében sokkal jobb a helyzet, romantikus szelek fújnak. Ha tehetné, minden idejét kedvesével töltené. Azzal nem foglalkozik, hogy ennek lehetnek negatív következményei is…

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió A bolygóállások segítségére lesznek abban, hogy végre kiléphessen a hétköznapok mókuskerekéből. Olyan tényekkel kell szembesülnie, amelyek talán fájdalmasan érintik, de végül is jó alkalmat teremtenek a váltásra. Párkapcsolatában csalódás érheti, ha egyszerre kétfelé kötelezte el magát. A szerelmi összevisszaság nem a Skorpió jegy szülötteinek való, és most még ráadásul a lebukással is komolyan számolnia kell. 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A Szaturnusz most olyan erényeket hoz önben felszínre, amelyek előnyt jelentenek szakmai életében. Viszont a Neptunusz bizonytalanságot gerjeszt, és összezavar mindent, családdal, otthonnal, múlttal kapcsolatosan. Könnyen lehet, úgy érzi, mintha léte tartópillérei megrengenének. Bizonyos családtagokkal folytatott beszélgetések nehézkesekké és zavarosakká válhatnak. Nem tudja megértetni magát velük. Ez idő szerint csak a kitartó türelem segíthet a változtatásban.


BAK [12.21-01.19]

bak

Rosszkedvű, mert olyan emberekkel kénytelen napokat eltölteni, akik csöppet sem tudják lekötni a figyelmét. Lehet, hogy tanulmányai sem érdeklik eléggé. Mielőtt felrúgna mindent, alaposan gondolja végig, mit veszíthet! A Vénusz ugyanis egy – két napon belül elűzheti a rosszkedvét. Valami egészen új kaland vár önre, olyan, amiről mindig is álmodott. Amennyiben tartós kapcsolatban él, legyen diszkrét és körültekintő! Mert ha ez kiderül, már csomagolhat is.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Kicsit morózus a kedve. Bosszantja, ha a környezetében lustasággal, nemtörődömséggel, fegyelmezetlenséggel találkozik. Mostanság mindenben és mindenkiben a negatívumokat veszi észre, a gondokat nagyítja fel. A társasági élet idegesíti, akárcsak a családi események. Újdonsült partnere – többek között emiatt – lázadni készül. Ha családban él, az ismétlődő vitákra kell a tűzoltás. Ha magányos, a Mars rövidesen egy kedves társat hoz az életébe.

halakHALAK [02.19-03.20]

Szakmai kapcsolataiban most a pénzügyi helyzete kerül előtérbe. Az elsődleges elszámolások egyelőre kedvező eredményt mutatnak. A barátai furcsa meglepetéssel szolgálnak, ami miatt először nagyon dühös lesz, kis idő múlva viszont kifejezetten örül a fejleményeknek. Fortuna szintén a segítségére siet. Úgy hárulnak el útjából az akadályok, hogy szinte semmit nem kell tennie. Romantikus hangulatban van, üdvös lenne párját is ráhangolni néhány szerelmes órára!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu