Ön milyen jegyben született? Kíváncsi rá, hogy a következő héten hogyan alakulnak pénzügyi, munkahelyi és szerelmi ügyei? S nem árt egészségére is figyelemmel lennie! Ebben segít önnek ezen a héten is Melitta és a csillagok.


KOS [03.21-04.20]

kos

Hiába használja ki teljes mértékben kreatív energiáit, anyagiakban marad minden a régi, a sok garasoskodás és töméntelen kiadás jellemzi továbbra is napjait. Furcsa módon ugyanakkor hajlamos lehet az érzéki örömök hajszolására. Ez mindaddig nem baj, amíg nem veszélyezteti meglévő kapcsolatát. Amennyiben ebből kifelé kacsintgat, akkor dörgés-villámlás várható. Szívügyekben most ne hozzon fontos döntéseket, sorsdöntőnek szánt elhatározásokra mindenképp aludjon egyet! Az időjárási frontok megviselik, a szokásosnál gyakoribb lehet önnél a fejfájás.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Kedvező időszak kezdődik a Bika számára. Ezzel együtt érdemes lenne időt szakítania egyfajta mérlegkészítésre, ha a későbbiekben nem akar nehéz helyzetbe kerülni. Szívügyekben kerülje a konfliktusokkal fenyegető társasági eseményeket! Ha pedig környezete önre osztaná egy perpatvarban a családi békebíró szerepét, finoman, de határozottan mondjon nemet! Munkahelyén jól nézze meg, kivel barátkozik, kinek mennyi információt csepegtet! Ezen a héten izületei lesznek a szokottnál érzékenyebbek.


IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A bolygók állása jelenleg nem támogatja az Ikreket, csalódások érhetik. Szerencsére azért gyorsan eltelik ez a hét is, aztán már a kedvezőbb hatások érvényesülnek. Azzal azonban ez idő tájt számolni kell, hogy a nyugtalan Ikrek eleve meglévő kalandvágya még erőteljesebb lehet. A hétvégi buliban nem árt, ha olyan partnerrel társul, aki képes lesz némiképp kordában tartani tomboló energiáit. Munkahelyén idősebb kollégával, kolléganővel keveredhet vitába. Egészség szempontjából a héten a torok és a légutak állapota okozhat gondot.

 

RÁK [06.22-07.22]

rák

Használja ki a szerdai, csütörtöki napokat, mert később aztán már nem a Ráknak áll a zászló. Konfliktushelyzet fenyeget, s ez rányomja a bélyegét napjaira. Ne fogadjon el nehezen átlátható, pénzügyi kockázattal járó feladatot! A jövő hét elejétől már minden olyan ügyben bátran dönthet, amelyeket korábban elhalasztott. Amennyiben valamilyen pletyka jut a fülébe kedveséről, ne támadjon azonnal! Nem kell minden kiagyalt szöveget komolyan venni! Érzékeny testrésze ezen a héten a has, alhasi rész. Öltözzön úgy, hogy minél kevesebb legyen az esélye annak, hogy meg-( esetleg fel-) fázzék!


OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Valaki csak az alkalmat lesi, hogy visszaéljen jóindulatával, segítőkészségével. Ne hagyja, hogy minden baját önre zúdítsa! Ha sikerül a kellemetlenkedőt leszerelni, akkor alapvetően derűs napok várnak Önre. Járjon bátran társaságba, ebben az időszakban felszabadult lesz, könnyebben tud ismerkedni! Még az egyedülálló Oroszlánnak is új szerelem élénkíti fel – friss szellőként – megfáradt lelkét. Negatív jelzésként egy váratlan fogfájás keserítheti meg napjait, de szerencsére sikerül gyorsan megoldani a problémát.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Elemében érzi magát, mert olyan feladat várja, melyben legjobb formáját nyújthatja: lényeglátó képességét kamatoztathatja. Lehetséges, hogy ez egy lappangó feszültségforrás feltárása lesz, ami által elejét veheti egy majdani súlyos konfliktusnak. De az is elképzelhető, hogy egy konkrét anyagi, üzleti döntés előkészítésében mutatja meg, hogy képes a sok lehetséges megoldás közül kiválasztani a legjobbat. Többet kéne foglalkozni párkapcsolatával, mert kihűlni látszik! Nem kell megvárni, hogy partnere álljon elő ezzel az észrevétellel, mert akkor már késő! Egészsége szempontjából immunrendszere megerősítése igen fontos lenne.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A Mérleg a szokásosnál valamelyest feszültebb időszakon megy keresztül a következő napokban. Szereti, ha mindig a figyelem középpontjában van, de most úgy érzi, párja elnyomja. Emiatt akár szótlan harcba is kezdhetnek, ami nem tesz jót egyetlen kapcsolatnak sem. Legyen kicsit visszafogottabb, és próbáljon jobban örülni kedvese sikerének! Szakmai téren a fekete felhők gyorsan felszállnak, ígéretes jövő van kilátásban. Fontos, hogy kapcsolatai működőképesek legyenek, hogy legyen mindig Ön mellett egy stabil társ, egy igaz barát. Egészség: a fogászati, szájhigiéniai teendőket ne halogassa!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

A pár kisebb kudarc miatt ne gondolja azt, hogy újra peches időszaknak néz elébe. Az elkövetkező napokban, aránylag kedvező holdhatásokra számíthat. Energiakészletei, lelki, fizikai tartalékai még a legnehezebb feladatok véghezvitelében is segítik. A Skorpiók tíz százalékánál egy viszonyt le kell zárni ahhoz, hogy tovább tudjanak lépni. A nagy többségnél pedig a többféle elvárás megnehezítette a párkapcsolati előrehaladást. Ha belátva a hibákat átfogalmazzák a vágyaikat, új alapokra helyezhetnek mindent. Azután minden a békéről, a harmóniáról és a teljességről fog szólni. Egészség: a párkapcsolat rendezésével nagyon sok pszichoszomatikus tünetük megszűnik.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilasVáltozások várhatók környezetében, s ennek következtében Ön sem fog unatkozni. Úgyis azt szokták mondani, hogy fittyet hány a hétköznapok kötöttségeire… Nem biztos, hogy csupa örömteli pillanatra számíthat, de egy pillanatig sem érzi magát elveszettnek. Életteli lesz, fitt és tettre kész. Akkor sem jön zavarba, ha véletlenül annál a személynél tapasztal ellenállást, akire pedig számított tervei megvalósításában. Elszántsággal halad azon az úton, ami elvezeti céljaihoz. Nemsokára eljön az az idő, amikor a gáncsoskodók arcára odafagy a gúnyos mosoly. Egészség: sportolás, mozgás közben kövesse a fokozatosság elvét, különben valamije meghúzódik, begyullad!

 

BAK [12.21-01.19]

bak

Aki kalandra vágyik, most nem fog csalódni. Szívesen kezd új feladatokba, s ez a lendület párkapcsolatára is jellemző lesz. Ezen a héten hivatásában, magánéletében sokkal többet elérhet, mint ami valaha is remélt. A szerelem istene a kegyeibe fogadta, és nem minden alap nélkül érzi úgy, hogy az élettől sok jót is kap. De legyen fegyelmezett, ne kiabáljon el soha semmit! A napokban valaki megkörnyékezheti egy jól hangzó pénzügyi ajánlattal. Ha alaposan elemzi, rájön, hogy jó nagy átverés. Utasítsa vissza! Egészségét a fronthatások veszélyeztetik legjobban. Ilyenkor koncentrációs képessége csökken, lelassul, fájhat a feje, …etc.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

Az érzelmi feszültséggel teli napok után tetteit ismét az elszántság és a célszerűség jellemzi. Ha jól gazdálkodik a lehetőségeivel, s nem pánikol, amikor döntenie kell, akkor az anyagiak terén jó egyenleggel zárja majd az elkövetkező időszakot. Akinél a párkapcsolat hosszabb ideje problémamentes, joggal számíthat arra, hogy kedvese „megkéri a kezét”. Szakadóban lévő feleknél egyre több pitiáner szélhámosság kerül a felszínre – mindkét fél részéről -, ami arra utal, hogy ez úgysem működhetett volna így tovább. Egészség: Az idegrendszer stabillá tételére és a stressz oldására fordítson nagyobb hangsúlyt!

vízöntő

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Biztonsággal ismeri fel a legkisebb esélyt is tervei megvalósításához, ügyesen kikerüli a csapdákat és tántoríthatatlanul halad a céljai felé. A lélek dolgaiban nem egyértelmű a helyzete, még a kipróbált párkapcsolatban élőket is váratlan meglepetések érhetik. Aki úgy érzi, hogy az utóbbi időben nemcsak a munkából vállalt többet, hanem étkezési vonalon is eleresztette magát, annak ebben az időszakban bátran ajánlható egy hosszabb ideig tartó, mértékletes diéta. Ez nemcsak a külsőt szépíti meg, hanem visszaállítja a normális emésztését is, ami az utóbbi időben – enyhén szólva – nem működött túl jól Önnél.

 


Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu