Elindult a 2013-as év…Ám az első hetekben többünknek is nehézségekkel kell megküzdenünk, mind a munka, mind pedig a magánélet terén. Figyeljünk oda egy kicsit jobban magunkra és a körülöttünk élőkre is!

KOS [03.21-04.20]

kos

Szerelemben ez a hét a félreértések időszaka lehet – ugyanis jó szokásuk szerint – ismét csak elbeszélnek egymás mellett. Kedvese az ön, meglehetősen nyersen megfogalmazott kritikáját sértésként éli meg. Talán meg kéne próbálni szőrmentén. Szakmai területen nem kellene görcsösen ragaszkodni eredeti elképzeléséhez. A véletlen sokkal jobb megoldást kínál, mint azt hinné. Vegye észre a mások félmondataiban rejlő lehetőségeket, és vigye tovább azokat!

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Többszörös energiával hajt, pedig ezúttal a siker nem pótolhatja mindazt, amit a munka miatt az élet egyéb területén elveszíthet. A szakmai kapcsolatok ápolása idővel pénzben mérhető hasznot hoz. Magánéletében a múló idő megszépíti az emlékeket, pedig üdvösebb lenne, ha elsősorban inkább tanulna egykori tévedéseiből. Egészség: Otthonába térve azonnal vegye le az utcai cipőjét, s rögtön mosson kezet! Ne adjon esélyt a fertőzéseknek!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Szerelme mindent elkövet, hogy jókedvre derítse. Fogadja olyan szeretettel, ahogyan ő adja, és ne azt keresse, hogy vajon milyen hátsó szándék, engesztelés rejlik mögötte! Érezze jól magát, és borítson fátylat az esetleges korábbi hibákra. A Mars nemcsak lendületet ad az Ön előtt álló feladatok megoldásához, hanem alaposan megmozgatja kötekedő kedvét is. Vigyázzon, ez utóbbit ne hagyja elhatalmasodni!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA munka és a pénz kerül most a fontossági lista első helyére. Mindent hajlandó elvállalni, amiért jó fizetséget ígérnek. Azért bölcs dolog lenne szelektálni, mert a rangon aluli feladat ronthatja szakmai hírnevét! Szerelmi ügyeiben, ha eddig nem használta ki a bolygók kedvező állását, akkor most egy kicsit várnia kell. Legközelebb ne hezitáljon, ragadja meg az alkalmat! A lehetőségek sora ugyanis nem végtelen…

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Az érzéseit nem mindig tudja úgy kifejezni, ahogyan azt igazán szeretné. A héten is előfordul, hogy mást mond, mint amit valójában gondol. Csak azt hagyja figyelmen kívül, hogy ilyenkor a másik fél az ön megnyilvánulásai alapján alkot véleményt. Munkában ezúttal nem annyira a racionális rend lesz hasznára, sokkal inkább a véletlen ráérzések jönnek be. Persze balgaság lenne teljesen ezekre hagyatkozni.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Ne féljen az újtól, ez ugyanis a változások időszaka! S közben persze Ön is alaposan megváltozik. Új értékrendet állít fel. Nagyon szívesen flörtöl, legyezgeti hiúságát, hogy sorra hódíthatja meg a másik nem egyedeit. Hétvége felé azonban könnyen keveredhet egy olyan kapcsolatba, amit a későbbiekben szívesen letagadna a világ, de még önmaga előtt is. Nem tragédia, egyszer megpróbálta, és kész.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Érzelmi életében meglepő fordulatok érlelődnek. Már a hét első eseményei felkavaróak lehetnek. Ne sürgessen semmit, hagyja a dolgokat szabadjára, hogy maguktól alakuljanak. Anyagi gyarapodása érdekében tett fáradozásait előreláthatóan siker koronázza. Későbbi terveiben akár ingatlanvásárlás is szerepelhet. Fontos, hogy ne hagyja figyelmen kívül a nyújtózkodás és a takaró sokatmondó példázatát!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Ne hagyja magát rábeszélni semmi olyanra, ami ellenkezik az elveivel, vagy beláthatatlanul kockázatos! A Mars mostanság sok váratlan kiadást és pénz miatti vitát jelez. Ha jelenleg ad kölcsönt, egyhamar aligha látja viszont a pénzét. Szerelemben lehet, hogy csak játszani akar a másikkal, viszont félreáll a szája majd, ha ugyanezt teszi önnel valaki más. Előfordulhat, hogy a pillanatnyi gyönyör a későbbiek folyamán igen drágának bizonyul.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Hamarabb végére ér egy nehéz feladatnak, mint ahogy azt előre tervezte. Az így felszabaduló időt használja fel saját magára, testi – lelki megújulásra. Nyelvtanulási terveit is segíti a Mars. A következő napok a még egyedülálló Nyilasok szerelmi életére lesznek jó hatással. A már kapcsolatban élők saját magukkal lesznek – időnként túlságosan is – elfoglalva. A csillagok szerint környezetében kemény vita, veszekedés várható. Üdvös lenne, ha semmilyen módon nem avatkozna bele.


BAK [12.21-01.19]

bak

Már a hét első felében komoly akadályokra számíthat. Ezek anyagi helyzetére is hatással lesznek. Előfordulhat, hogy csak kevés, vagy egyáltalán nem lesz bevétele. Ez arra figyelmezteti, hogy végiggondolja a változások, változtatások lehetőségét. Itt az ideje, hogy eldöntse mi az, ami igazán fontos, történetesen mit kell felcserélni, vagy kiiktatni élete folyamából. Magánéletében ez a hét tele lesz váratlan eseményekkel, legalábbis a bolygóállások szerint.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Munkában egyelőre ne társuljon senkivel, inkább próbálja egyedül megoldani a kapott feladatot. A következő napokban ugyanis olyasmi jut tudomására, ami merőben új, nem feltétlenül pozitív megvilágításba helyezi a kollégáit. Szerelemben a bolygók azt jelzik, hogy kíváncsiságát nagyon felkelti valaki. Ne legyen kishitű, ha képes türelmesen közeledni hozzá, a siker nem marad el! Bízzon önmagában!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Nem jó hír a Halak jegyében születetteknek, hogy az elkövetkező napokban több olyan, régebben történt esemény kerül más megvilágításba, amik során önt az orránál fogva vezették. Sajnos ebben saját maga is hibás, hiszen nem látta a valóságot, abban hitt, amiben hinni akart. Most felszállt a köd, s a maga valóságában látszik minden. Ne sajnálja az ábrándvilágot, az igazság tudatában lépjen bátran. Tudja, a csőd mindig segíti a kibontakozást. Cselekedjen!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu