Heti horoszkóp 2013. január 19-től 25-ig

Van, akire a jó bolygóállás anyagi és szerelmi jótéteményeit is kiterjeszti…Van azonban, akinek nagyon óvatosnak kell lennie ezen a héten! Ön a szerencsések közé tartozik?

KOS [03.21-04.20]

kos

Ügyesen forgatja a szót. Lehengerlő stílusával a héten is borzolgatja kollégái idegeit. Egoizmusa fitogtatásával nem csak a csapatmunkát akadályozhatja, hanem az ellendrukkerek számát is jelentősen szaporítani fogja. Otthonában, lakásában, telkén lévő kis házában legyen óvatosabb, figyelmesebb a biztonságot illetően! Ne adjon esélyt a betörőknek, tolvajoknak! Magánéletében az a ritka időszak következik, amikor Ön lesz hallgatag, így partnere is szóhoz jut végre…

BIKA [04.21-05.21]

bika Nagy nehezen kitalált, nagyszerűnek tűnő ötlete jóval költségesebb lesz, mint hinné. Ha feladja régi állását, az új ajánlat kútba eshet, s már csak az anyagi tartalékaiból és állhatatosságától függ, hogy sikerül átvészelni a kialakult helyzetet. Szerelmi életét illetően ne kísérletezzen új dolgokkal olyan helyzetekben, ahol a régi módszerek már beváltak. A Mars gyors hódítást ígér, de a most induló románc nem kevés bajt hoz majd a fejére.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A romantikus Ikrek szeretné eddigi laza kapcsolatát megszilárdítani, de úgy, hogy közben szabadsága is megmaradjon. Nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen. Az otthonteremtésnél legyen körültekintő, nemcsak az idegenek, de a régi jó ismerősei is visszaélhetnek bizalmával. Hétfőtől még több vitalitást kölcsönöznek a fényszögek. Célszerű kihasználni minden egyes pillanatot, takarítani, tenni – venni, befejezni a félbemaradt dolgokat!

 

RÁK [06.22-07.22]

rák Hét elején minden nagyszerűen alakul, de ne bízza el magát. Ha nem figyel a részletekre, könnyen besétálhat az irigyei által állított csapdába. Szerdán és pénteken különösen a nőkkel gyűlhet meg a baja. Olyasmit állítanak önről, ami már súrolhatja a becsületsértés határát. Szombati, vagy vasárnapi váratlan találkozás újraélesztheti egy régi szerelem lángját. De ne higgye, hogy néhány tüzes párnacsatával megváltja a világot! A szakítás akkori okai most is léteznek.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Nem éppen simulékony természete miatt sok ellensége van. Most néhány barátjával kenyértörésre is sor kerülhet. A holdállás fordulópontja azonban új megvilágításba hoz mindent, rádöbben, sok mindenben igazságtalan volt. Ha belátja tévedését, visszaszerezheti barátait, ha nem, akkor némi idő elteltével jönnek újak. Az üzleti szférában érdekeltek egy jó megrendelésben reménykedhetnek, bár a partner kissé bizonytalankodó lehet.

SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Ez a hét sokféle változást tartogat, igen kemény erőpróbák elé állítja. Ha nem akar szégyenben maradni, hétvégén kényeztesse magát, rendezze az összekuszálódott érzelmi szálakat, hogy a későbbiekben semmi ne vonja el figyelmét! Ingatlanügyekben kedvező fordulat várható. Ám a csillagok arra hívják fel a figyelmet, hogy amennyiben adásvételben érdekelt, legyen nagyon körültekintő, mert egy rejtett hiba, vagy eleve a megtévesztés szándékával közelítő üzletfél komoly bosszúság forrása lehet.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Jól nyissa ki a szemét és fülét munkahelyén, mert ellenségei a háta mögött olyan manipulációba kezdtek, ami negatívan befolyásolhatja az ön jövőjét! Törődjön többet magával, egészségével! Sajnos az influenza vírus önt is megtalálja, ágynak dönti, de nem mindegy, mennyi időre, s milyen tünetekkel. Szerelmi élete alakulóban, jó lenne mindig az új felé orientálódni. Lehet, hogy szíve mélyén újra kezdené a régivel, azonban jelenleg minden bolygóállás óva inti ettől!

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióA bolygók kedvében járnak, és ha kezdetben elszalaszthatja is szerencséjét, a végén mégiscsak rátalál a legjobb megoldásra. Párkapcsolatban ugyancsak – aránylag – boldog időszak kezdődik. Házassági ábrándokat dédelgetőknek a lagzit is érdemes lassan szervezni, egy tavaszi időpontra ütemezni, hiszen az év elején kötött frigy tartósnak ígérkezik. Fontos: környezetében sok az üresfejű élősködő, akik folyamatosan megoldást, segítséget várnak öntől. Szelektáljon és mérlegeljen, s ha szükséges, bátran mondjon nemet!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Fogja kicsit vissza magát, ne okoskodjon annyit! Sem a főnöke, sem a házastársa, de még a környezete sem kíváncsi arra, ahogy egyre többször tart előadást arról, mikor mit és hogyan kéne csinálni. Minden ember sorsa és esete más, ön pedig egy kaptafára húz mindent.Barátiköre mintha megcsappant volna. Az elhidegülésbe bizony belejátszott az is, hogy ön mindig elfoglalt, és a szíve mélyén már elkezdte a körülötte lévő emberek egy részét leépíteni.

 

BAK [12.21-01.19]

bak

Váratlan pénz állhat a házhoz: ez lehet valamiféle örökség, nyeremény, vagy más hasonló. Ne tékozolja el, hosszú távon nagyobb hasznát veszi! De a bolygók akkor is a segítségére lesznek, ha gyökeres változtatásokon töri a fejét. Új munkakör, munkahely lehet kilátásban, de jól meg kell nézni, hogy mivel kecsegtetik! Szerelme lesz a legjobb barátja, támogatója. Hallgasson rá, vegye figyelembe az intelmeit! Amennyiben titkos viszonyt folytat, ha kiderül, a stabil kapcsolatának lőttek!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Anyagi ügyekben legyen megfontoltabb, mert még a kitűnő gyakorlati érzékkel rendelkező Vízöntőnek is lehetnek rossz ötletei. Előfordulhat, hogy „csődbe húzzák”, és ez elviszi nehezen összegyűjtött tartalékait. Magánéletében nagy az igénye a nyugalomra, biztonságra. De ne legyen túl kényelmes! Fogadja el, ha kedvese valami kedvére való programot szervez önnek! Amennyiben újra felidéződne egy régi félreértés, az annak a jele, hogy akkor azt nem sikerült rendezni annak idején. Most megteheti.

halakHALAK [02.19-03.20]

Üzleti elképzelései az anyagiak miatt vakvágányra juthatnak. Akkor is a pénz a központi kérdés, ha alkalmazott valahol. Aki most köti első munkaszerződését, jóval kevesebb fizetést kaphat, mint amire számított. Otthonával kapcsolatos elképzeléseit, épp a párja miatt, fogadja el. Egy baráti összejövetel, vagy családi esemény megszervezése is önre vár, ez megint rengeteg ütközési pontot jelenthet kettőjük között. Szerencsére a végén minden jóra fordul.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu