És már itt is az utolsó hét a júliusból…Erre a hétre nem csak az életvezetési javaslatait osztja meg velünk Melitta, hanem az angyali üzeneteket is közvetíti nekünk. Nem árt meghallani azt is!

KOS [03.21-04.20]

kos

A Mars ezen a héten túl sok negatív energiával veszi körül, aminek a legyőzéséhez nagyon komoly tudatosság szükségeltetik. A kommunikáció hiánya és az egyhangúság lehet a legnagyobb ellensége. Kos férfi, ha nem uralja a mamlasz effektus, szenvedélyes és hangos szerelmet élhet át, sok szakítással és kibéküléssel tarkítva. Angyali üzenet erre a hétre: Mondja ki igazát önmagának, és másoknak is. Vallja be valódi érzéseit, és minden felfedezést, amire rájött!

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Magánéletében most sok kedvességet kaphat. Kedvese, és családtagjai törődnek önnel. Ez jó érzéssel tölti el. Amibe a héten belekezd, amihez a nevét adja, sikert ígér. Érdemes most ingatlannal, autó adásvétellel kapcsolatos ügyeket intézni. Ha nyaralni menne, írja fel a fontos telefonszámokat! (Telepített idegenvezető, magyar konzulátus, …stb) Angyali üzenet: Az angyalok dolgoznak, hogy feloldják önkifejezése gátját. Segítsen nekik!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A hét első fele egyaránt tökéletes lesz barátokkal eltöltött időre és csoporttevékenységekre. Egyesektől megkapja az ihletet, mely céljai elérését szolgálja. Előfordulhat, hogy másokban keményen csalódni fog. Figyelmesebbnek kellene lennie, amikor új embereket enged be az életébe, ugyanis az első benyomások gyakran félrevetetőek lehetnek. Angyali üzenet: Az angyalok szeretnék, ha a panaszkodás ősi szokását felváltaná egy egészségesebb reakcióval, amelynek során szándékai a kívánt eredményre irányulnak.

RÁK [06.22-07.22]

rákÁllandó partnerénél kezd szakadni a cérna, kevesli az Ön jelenlétét. Amennyiben meg akarja tartani ezt a kapcsolatot, fordítsanak több időt egymásra, hogy otthonába újra beköltözhessen a boldogság! Munkahelyén minden adva van, hogy szép sikereket érjen el. Főnöke nem ad mindig világos útmutatást, elvárja öntől, hogy frappánsan oldja meg a feladatokat. Ne vegye ezt rossznéven! Angyali üzenet: Megfelelő végzettséget szerezve most esélye lehet arra, hogy jól jövedelmező tanácsadói munkát is végezzen.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Magánéletében elszabadulhatnak az indulatok. Minden azért van, mert mindketten fáradtak és nem igazán tudják megbeszélni a mindennapi teendőket sem. Még nem késő tisztázni a dolgokat, de ha így megy tovább, pár hónap múlva valamelyikük a válást fontolgatja. Munkahelyén új körülményeket tapasztalhat, talán vezetőváltás is lesz. Új főnökével nem lesz elégedett, sajnos nem találják meg rögtön a közös hangot. Angyali üzenet: Türelem, amíg el nem jön a józan ész ideje!  


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzerelmi életében mély, eddig sosem ismert érzéseket él át, ami jelentősen megváltoztatja a párkapcsolatokról kialakult véleményét. Adja át magát ennek az érzésnek, ne a múlttal, inkább a jövővel foglalkozzon! A jelent pedig élje meg a sors ajándékaként! Ha fontos munkamegbeszélései lesznek, akkor nagyon látszik, hogy Ön a legnaprakészebb a csapatban. Remélhetőleg ez másnak is feltűnik. Angyali üzenet: Szánjon időt a meditációra, hallgasson a belső útmutatásokra, melyek egyértelműen megmutatják az út soron következő lépéseit!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Szerelmi ügyeiben jó úton halad. Csak kicsit több idő kell ahhoz, hogy beérjenek a dolgai. Nem érdemes siettetni sem az elköteleződést, sem a kibékülést, mert az idő most kihagyhatatlan tényező. Munkájában ráébred arra, hogy a régi jól bevált módszerek már elavultak, és ez okozta a pangást. Angyali üzenet: Noha korlátozva érzi magát karrier kilátásai szempontjából, ennek ellenére az angyalok arra emlékeztetik, hogy a lehetőségei korlátlanok, csak fel kell ismerni az alkalmakat.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

A feszültségek oldására nem ártana tisztázni a magánélet apró, de fontos ellentéteit. Próbálja meg jó hangulatban, akár egy borozás, koktélozás közben megbeszélni kedvesével, ami a szívét nyomja! A hét elején fokozott óvatossággal intézze munkaügyeit, mert váratlan, bosszantó bonyodalmak adódhatnak! Ez köszönhető annak is, hogy a környezetében van egy személy, aki megpróbál akadályokat gördíteni ön elé. Angyali üzenet: Érzései az önnek nyújtott égi útmutatás fizikai megtestesülései. Bízzon érvényességükben, még akkor is, ha nem érti jelentésüket!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Most kifejezetten élvezi a társaságot, a nyüzsgést. Kedvére van a sokadalom, a beszélgetés és nem utolsósorban a flörtölés. Mindegy, hogy mi volt napközben, este jól esik összebújni párjával. A hét második felétől nyugodtabban dolgozhat folyamatban lévő projektjein. Arra azonban ügyeljen, hogy kivel milyen belső információkat oszt meg! Angyali üzenet: Módosítson kicsit az életvitelén, hogy tettei összhangban legyenek az eszméivel.


BAK [12.21-01.19]

bakHétvégén, szerelmi csalódásai miatt, hajlamos lehet arra, hogy magába zárkózzon. A feszültségek oldására nem ártana végre tisztázni először magában, majd párjával, hogy mi baja van valójában. Munka terén már hét elejétől úgy érezheti, hogy a kelleténél nagyobb nyomás nehezedik vállaira. Igaz mostanában egyre nagyobb terhelésnek lett kitéve mind szellemileg, mind pedig fizikailag. Angyali üzenet: Jelenlegi helyzetében válassza a béke útját! Gondolja végig a lehetőségeit!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Párkapcsolatában még mindig az illúziók hetét éli. Ezt továbbra is kétféleképpen éli meg: hol az egekben jár, hol a pokolban sínylődik. Időről időre aztán felcserélődik ez a kettősség. A bolygók állásának köszönhetően igen impulzív és energikus lesz a munkahelyi élete, ám ez könnyen feszültséget is generálhat, ami szerdától egy hatalmas veszekedés formájában robbanhat ki. Angyali üzenet: Teste tiszta vízre szomjazik. Az olyan tünetek, mint a fáradtság, az összpontosítási nehézségek, az ingerlékenység is emiatt lehetnek.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Úgy is átélheti a nagy szerelmi hullámot, hogy extra módon érzékennyé válik az önt körülvevő emberek érzéseire, hangulatára. Ezért a szokásosnál jobban meg kéne válogatnia kikkel barátkozik, kikkel veszi körül magát. Még mindig sokan kihasználják önt. Karrierjében új korszak kezdődik. Váratlan emelkedés és elismerés vár önre. Figyeljen az apró jelekre, hisz a rendeltetés most szinte tálcán kínálja a jobbnál jobb eshetőségeket! Angyali üzenet: Bizakodjon, mert kérdéses helyzeteiben rövid időn belül a lehető legjobb végeredmény fog születni!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu