Munkahelyi sikerek? Netalán új állás? Vagy fellobbanó szerelem? – nézze meg, mi vár önre a következő héten! Most is Melitta segít nekünk a csillagokban olvasni!

KOS [03.21-04.20]

kos

Temérdek feladata maradt az előző napokból, így most nem lógathatja a lábait. Elvarratlan szálak sokasága lóg a levegőben, járjon végére mindennek! Nézzen utána, hogy hivatalos ügyei rendben vannak-e! Egészsége nagyjából kielégítő állapotban van, de a bőre fokozott törődést igényelne. Nem árt, ha odafigyel erre. Emellett a héten epés nyavalyákkal „kecsegtetik” a csillagok. Este, elalvás előtt, ne a tévét bámulja, inkább vegyen a kezébe egy jó könyvet! Az olvasás sokat segíthet mentális csomói kibogozásában.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Éberen figyelje a környezetében zajló változásokat! Akkor se essen kétségbe, ha nem sikerül minden tervét azonnal megvalósítania! Lesz még alkalma korrekcióra. Ha bízik önmagában, akkor nem játékszere, hanem partnere lehet a sorsnak. Akkor lesz sikeres, ha türelemmel kivárja a cselekvésre legalkalmasabb pillanatot. Egy új állásajánlat meghozhatja a szerencséjét. Mivel hajlamos a hízásra és imád enni, jól teszi, ha beiktatja napirendjébe a rendszeres testmozgást. 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Új megoldást találhat régi problémájára. Ellenfelei is méltányolják nyílt kiállását a meggyőződése mellett. Annak viszont érthetően nem örül, amikor szeretnék kitúrni megszerzett pozíciójából. Szívügyekben legyen óvatos, mert könnyen elveszítheti a fejét. És tegyen lakatot a szájára, mert mindent kikotyogó ismerőse rengeteg kellemetlenséget okozhat. Az utóbbi időben nagyon sok feszültség halmozódott fel önben, aminek az örökös önfegyelmezés is oka lehet. Nem baj, ha a valóságosnál esendőbbnek mutatja magát, annál jobban fogják szeretni.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákEzúttal nem zavarja a saját érzékenysége, megpróbálja bölcsen kordában tartani heves kitöréseit. Hosszabb távon hiába, hiszen egy szenvedélyes szerelmi szál alakulgat. Pár nap elteltével az új kapcsolat teljesen elvarázsolja. Rosszabb perceiben már az esküvőt tervezi, pedig nem kéne, még nagyon a kezdeti stádiumban van minden. Ön mindig is igyekszik egy tökéletes képet fenntartani magáról. A külvilágnak való megfelelés kényszere, mely lelke mélyéből fakad, idegrendszeri túlterheltséghez vezethet. 

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Ha régi kapcsolatban él, és nem is tekintget kifelé belőle, akkor érdemes lenne kis temperamentumot vinni bele. Most igen fontos, hogy megélhesse azokat a tüzes energiákat, amelyek a szerelmük elejét, az első éveket jellemezték. De ha változtatásban gondolkodik, élete hamarosan új, örömteli kapcsolatról szól. Egészség: előfordulhat, hogy sokkal erősebben izzad, mint korábban, gyorsabban fárad, és alaposan elgyengül, még az evéstől is. Ezeket a tüneteket tanácsos komolyan venni!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA változás szele zavaróan süvít a fülében. Egyre többet foglalkozik a gondolattal, hogy hátat fordít jelenlegi életének, s új vizekre evez. A bolygók mindenben támogatják, így várhatóan pont azon az úton indul el, ami kedvező önnek. Egy égből pottyant szenvedélyes szerelem is tarkíthatja napjait. De nem biztos, hogy ez egy hosszú távú kapcsolat lehetőségét rejti. Egészség: a nyári vírusfertőzés fokozott higiéniával elkerülhető. Ha mégis megkapja, legalább arra vigyázzon, hogy ne adja tovább!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Nagyon el tudja keseríteni, amikor látja, hogy a világ sehogyan nem akar az ön elvei szerint működni. Sokat segítene a bajon, ha a szokásos forrófejűsége helyett bevetne egy kis könnyedséget, rugalmasságot. Új szerelem léphet az életébe ezen a héten. Kicsit bonyolult személyiségnek tűnhet, de ha megismeri, könnyebb lesz megérteni miért olyan, amilyen. Egészség: a torokkaparás, gégefájdalom arra utal, hogy valamit nagyon nem akar, nem tud kimondani. Talán a sors így akarja megkímélni valamilyen meggondolatlanságtól.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Kivételes alaposságot igénylő, szokatlan feladatban megmutathatja hogy nyitott az új dolgokra. Alkalmasint még a jól bevált útról is kénytelen lesz letérni, ha szükséges a tervei végrehajtásához. Titokban arra vágyik, hogy megpezsdüljön ön körül a világ, és ifjonti lelkesedéssel vesse bele magát a szerelem játszmáiba. Aki most köt házasságot, jól dönt, tartós boldogságra számíthat. Egészség: a héten a legérzékenyebb pontja a gyomra, mely a legapróbb idegességtől is görcsbe rándulhat. Ha majd csitul a hullámverés, nagyon kellene pár hetet lazítani!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Merjen szembenézni a múlttal, és véget vetni olyan dolgoknak – akár vállalkozásról, munkahelyről, vagy érzelmi kapcsolatról legyen szó -, amik már nem működnek, és csak bánatot, kiábrándulást okoznak. Nem kínál fel az élet addig semmi újat, amíg önként le nem mond a régiről. Ha azonban így tesz, rövid időn belül mesés távlatok nyílnak meg ön előtt. Egészség: allergiás köhögését nem csupán növények okozhatják, lehet annak valamilyen mélyen lapuló, megoldatlan lelki eredete is. Az öndiagnózis ilyenkor nem mindig működik, szakemberhez kellene fordulnia.


BAK [12.21-01.19]

bakEz a hét ismételten olyan lesz, amikor nem hagyja szó nélkül a dolgokat. Ez vezethet érdekes beszélgetésekhez, de komoly viták forrása is lehet egyben. Minden azon múlik, sikerül-e megtalálnia a kellő hangnemet azzal, akivel éppen eszmét cserél. Munkahelyén, vagy saját vállalkozása keretein belül pár napra kicsit felszabadulhat sőt, már most kezdheti megtervezni a nyári vakációt. Egészségéhez egy jó tanács: ugye tisztában van azzal, hogy a harag, az irigység és a bosszú, vonzzák, gerjesztik a betegségeket?

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Könnyedén veszi az akadályokat, nem hagyja, hogy a körülményeknek „köszönhetően” a kétségbeesés átvegye az uralmat ön felett. Ne csodálkozzon, ha irigylik a türelmét, hisz valóban bámulatos, ahogyan kezeli a kritikus helyzeteket. Ez azonban roppant mód fárasztó, így nem csoda, ha a nap végére jártányi ereje sem marad. A túlpörgetett életritmusa kellemetlen következményekkel járhat, úgymint szorongás, magas vérnyomás, alvászavar. El kellene gondolkodnia némi pauzán!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Az e heti előrejelzések óvatosságra intik. Mivel sorsa jobbra fordult – vagy hamarosan ígéretes változásokat mutat – könnyen a fejébe szállhat a siker. Várható, hogy meggondolatlan, anyagilag megalapozatlan lépésekre szánja el magát. Fontos, hogy óvatosan bánjon a pénzzel, ne kergessen irreális álmokat! Egészség: nyak és a vállfájdalmainak lehet oka a rossz testtartás, a mozgáshiány, de akár egy rosszul megválasztott fekhely is. Kizárásos alapon ön is rátalálhat a bűnösre. S akkor már csak a változtatás van hátra.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu