Heti horoszkóp 2013. május 11-től 17-ig

A Kos, a Bika és az Ikrek jegyben születettek nagyon fáradtak mostanában – nem ártana lazítani! A Rákok fogják vissza őszinte kirohanásaikat a munkahelyükön! Az Oroszlánok,a Szüzek és a Mérlegek nyugalmasabb, kiegyensúlyozottabb napokra számíthatnak, míg a Skorpiók szíve egy régi szerelem után dobban. A Nyilasok jobban teszik, ha nem kritizálják a párjukat, a Bakok pedig készüljenek egy nehezebb időszakra. A Vízöntők és a Halak szerelmes hangulatba kerülnek a héten…S mindehhez minden jegy szülöttjének színeket is ajánl Melitta, amiket tanácsos lesz viselni ezen a héten!

KOS [03.21-04.20]

kos

Gyakran összeférhetetlenül viselkedik. Észre sem veszi, hogy mindenkit megbánt, közöttük még kedvesét is, aki pedig nem vétett semmit. A csillagok arra figyelmeztetik, hogy engesztelje ki őt mielőbb, mert bármikor betelhet a pohár, és elveszíti őt. Mentségére szolgálhat, hogy alaposan elfáradt a munkában. Nincs más vágya, mint elvonulni a világtól, pihenni valahol egy kicsit. Hamarosan lehetősége adódik erre, újratöltődik sok-sok pozitív energiával. Heti színe az erős piros, ami a dinamikusságot és a mozgást képviseli.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika Párkapcsolatában kialakulóban egy hullámvölgy. Kedvese sem úgy áll a napi dolgokhoz, ahogyan azt ön szeretné. Ideje lenne egy barátságos beszélgetésnek! Önnek igen sok munkája van, ami nemcsak többletbevételt, de igen nagy fizikai, esetleg lelki megterhelést is jelent. Gondolatai gyakran elkalandoznak, ez elsősorban a közlekedésben okozhat nehézségeket, balesetveszélyes helyzeteket. Heti színe erre a hétre a rózsaszín. Ilyen színt vesznek magukra azok, akik a szeretetet, vagy törődést keresik.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Mint a legtöbb embert manapság, önt is a túlhajszoltság réme fenyegeti. Ez nem ritkán mentális zavarokat okozhat. Magánéletében több félreértés is előfordulhat, hétköznapi semmiségeken vesznek össze. Ráadásul a szex sem működik már olyan jól, mint régen. A Jupiter erre a hétre némi kis pénzbevételt ígér. Használja ki a nyereséges időszakot egy kevéske biztonsági tartalék képzésére, szüksége lesz rá. Heti színe a sárga, akkor hordja, amikor szégyenlősnek érzi magát, vagy amikor csalódott, ugyanis optimizmust és pozitivitást kölcsönöz viselőjének.

 

RÁK [06.22-07.22]

rák Szókimondó hangulatban van, ami ezen a héten nem feltétlenül előnyös. Különösen, ha a munkahelyén többiekkel sokáig együtt akar dolgozni. Ne csak a saját véleményét szajkózza, hallgasson meg néha mást is, mert egy idő után kiközösítik! Amennyiben egyedül van, függetlenségi törekvései mögött alighanem a kudarcoktól való félelem húzódik meg. Igyekezzen ezen felülkerekedni, de ha nem megy, akkor érdemes lenne szakember segítségét igénybe venni. Heti színei a fehér és ezüst. Ezek a színek megnyitják a kapukat egyfajta mély, spirituális tudás felé.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Szerelmi életét illetően aggodalomra most nincs különösebb oka. A napokban meglesz a megoldás, pontot tehet egy régóta húzódó kacifántos érzelmi ügy végére is. A bolygók kedvező környezetet teremtenek ahhoz, hogy mielőbb változtasson idülten fals gondolkodásmódján is. Hét elején a rövid lélegzetű feladatoknak kedveznek a bolygók, hétvégére már pihenésre is szánhatna némi kis időt. Heti színe a narancssárga, ami a Naphoz kapcsolódik. Ez a szín pozitív hullámokat bocsát ki, az optimizmust erősíti.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Szellemes szavaival úgy tud kábítani, hogy az ópium is elszégyelli magát. Ez sikerének titka, ezért ér gyakran célba. Most adódik egy lehetőség. Kalandnak induló románca tartós szerelemmé épülhet. Igyekezzen minél több lelkierőt meríteni e kapcsolatból, ugyanis új partnere sokat segítethet az önbizalma erősítésében, saját belső értékeinek feltárásában! Heti színe a sötétbarna, mely nyugalmat és biztonságot sugall, és az idegrendszerét is rendben tartja.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Magánéletében a stabilitás hozhat most boldogságot. Még akkor is, ha a kalandok tündöklően csábítóak. Ne játsszon a tűzzel, a kedvese ugyan elnéző, de a kapott sebeket soha nem felejti. Ez nagyon sokat ronthat a későbbiekben kettőjük viszonyán. Egzisztenciális emelkedése érdekében tett fáradozása lassan, de biztosan beérik. Érdemes lesz felkészülnie ezekre a napokra, hogy legyen ereje, energiája feladatai érdekében felgyorsulni. Erőt adó színe erre a hétre a sötétzöld, ami egyben az erdő, és a nyugalom színe is.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

A héten találkozhat valamelyik régi szerelmével, akiről azt hitte, hogy már régen elfelejtette. A találkozás érzése teljesen felkavarja, a munkája is akadozó lesz, arról nem beszélve, hogy párja szemébe se bír belenézni esténként. Jó tanács: a töltött káposzta jó felmelegítve, de ez a kapcsolat akkor sem működött és most sem működne. Maximum néhány hétig valakinek a játékszere lenne! Társat kereső Skorpiónak a hétvége ígér izgalmas találkozásokat. Heti színe a sötétpiros, mely a szív melegségét jelöli.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ne hagyja, hogy ideges, frusztrált emberek elrontsák a jókedvét! Sőt, inkább adjon nekik is olyan tippeket, melyek használatával mielőbb kimászhatnak a gödörből! Stabil kapcsolatban élő Nyilas, ne kritizálja folyton partnerét! Ha húsosabbnak találja, ne cikizze, mert még könnyen lehet, hogy Ön is egy nap elkezd majd pár kilót felszedni! A hízás hátterében nem mindig a hanyagság lapul, lehet az pl. pajzsmirigy, vagy más hormon probléma is. Heti színe a királykék, mely egészségesen merésszé teszi, s ad egyfajta biztonságérzetet.


BAK [12.21-01.19]

bak

Ha már kapcsolatban él, meglehet, hogy egy, ön által ismeretlen, harmadik személy oka a kialakult kalamajkának. Egyszerűen nem tud mit kezdeni ezzel a szituációval, ami felettébb ingerlékennyé teszi. Munkájában is elég mélyponton van, pedig semmi oka az elkeseredésre. Ilyenkor az önsajnálat a legrosszabb, mert annyira lefoglalják vívódásai, hogy elsiklik a kínálkozó megoldások felett. Heti színe a kék és a lila keveréke, mely segíti az elmélyülést, a dolgok tiszta meglátását.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Szerelemben szerencsés időszak elé néz, de aki kiegyensúlyozott kapcsolatban él, ne kockáztasson! Holmi egyéjszakás kaland pillanatok alatt tönkreteheti érzelmi életét. Hétfőtől péntekig a spontán megnyilvánulások előtörése lesz most elsődleges. Munkában egyelőre a hosszútávú sikereket kell megalapoznia. Ha magánszférában utazik, jól érthető, lényeges információkat tartalmazó internetes honlappal célszerű rendelkeznie. Heti színe a halványlila, ami önbizalmat ad viselőjének.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

A hét közepén a Neptunusz és a Hold szerelmes hangulatokba ringatja a Halak jegy szülötteit. Ezért lehetséges, hogy akinek nincs párja, hajlamos lehet a kelleténél többször a pohár fenekére nézni. Kapcsolatban élőknél a buja kísértések okozhatnak álmatlan éjszakákat. Munkahelyén több kollégájának felmondhatnak, így előfordulhat, hogy önnek kell az ő munkakörüket átvenni. Szerdán és pénteken elég sok provokációnak lesz kitéve, legfőképp a közösségi élet területén. A Halak színe erre a hétre a pirosas lila, ami segíti érzékeny lelkét, hogy jobban bírja a napi terhelést.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu