Heti horoszkóp 2013. május 18-tól 24-ig

Ezen a héten legjobb, ha hagyjuk megtörténni a dolgokat. Figyeljünk és hallgassunk a szívünkre, de ne erőszakoskodjunk a sors folyásával. A legjobb, ha megnézzük, mit jósol nekünk Melitta erre a hétre!

KOS [03.21-04.20]

kos

Most a Kos jegyet tiszteli meg látogatásával a szerelem bolygója. Miután elég hosszú ideig tartózkodik itt, ezt a kedvező alkalmat érdemes lesz kihasználni. Azoknál, akik hosszabb ideje együtt vannak, egy kis bájital felgyorsíthatja az eseményeket. Olyanokat, mint eljegyzés, házasság, vagy éppen gyermekvállalás. Ha gyártással, értékesítéssel foglalkozik, erre az időszakra érdemes időzíteni egy komolyabb kampányt, mely az önreklámozást szolgálja. Ha munkát keres, az most nagyobb sikerrel kecsegtet!

BIKA [04.21-05.21]

bika

Elérkezett az ön ideje. Használja ki a bolygók szerencsés állását! Munkájában sikeresen találhat támogatókat a felsőbb vezetők között, amire az embernek amúgy elég ritkán adódik alkalma.  Családjában talán ellenérzést kelthet, hogy önnek fontosabb a pénz, mint ők. Próbáljon meg kompromisszumokat kötni, mert az ő támogatásukra is szükség lesz, ha tartósan helyt akar állni munkahelyén. Új kapcsolatra vágyó Bika vásároljon be önbizalomból, majd adjon bele apait, anyait!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Most feltehet mindent egy lapra, győzze le fölösleges aggályait! Fel kell vennie a tempót szerelmi ábrándjainak valóra váltásához. Legfontosabb, hogy ne szalassza el a kínálkozó alkalmakat! Munka frontján olyan feladatba vág bele, amivel már régóta kacérkodott. Amennyiben sikerül kezelni az elkövetkezendő időszak ezzel járó feszültségeit, nagyon közel kerülhet céljához. Nehéz lesz megőrizni a nyugalmát azokkal az emberekkel szemben, akik mintha arra tették volna fel életüket, hogy önt bosszantsák.

RÁK [06.22-07.22]

rákSzakmai sikereit kemény munkájának köszönheti, de már alig várja, hogy lazítson egy kicsit. A nyári programokat ügyesen megtervezi, lehetőséget ad magának egy kis kikapcsolódásra, vagy ha egyedül van, sok emberrel ismerkedik. A csillagok szerint, még idén, közülük találja meg az igazit. Állatszerető Rák nő gondoljon arra, hogy a szőrösök, tollasok, pikkelyesek,…stb. imádata ne párosuljon embertársai elleni gyűlölettel, gonoszsággal! Találja meg az egészséges egyensúlyt!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Munkájában hosszú távú sikereket kellene megalapoznia, még akkor is, ha még mindig a fontos dolgokról való lemondás az ára. Amennyiben tudja, mit és miért tűr, a sors hamarosan kompenzálja önt. Ha friss keletű, épp csak most bontakozó az ismeretsége, számíthat rá, hogy ebből tartós együttlét kerekedik, ami házassággal, a későbbiekben pedig gyermekvállalással is végződhet. Ennek feltétele, hogy ne erőltesse, ne siettesse az eseményeket.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Nagyon nehezen viseli a napról napra erősödő igen kemény konkurenciaharcot. Ráadásul elnyűtt immunrendszere is késlelteti munkájában. Szükség lenne némi regenerációra, mert lassan az idegeire megy környezetének. Érzelmi élet: pénteken, vasárnap, vagy pünkösd hétfőjén pár kellemesen ingerlő ajánlat is megtalálhatja. Előfordulhat, hogy kapcsolata ellenére belemegy a kibontakozó, először játékos, de valójában ki tudja hova vezető flörtbe.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Nincs sok értelme vitatkozni ostoba vagy sunyi emberekkel! Minden esetben őrizze meg hidegvérét, különben az idegesség hatására olyan dolgokat követ el, amivel még ön járatja le magát! Nem jár messze az igazságtól, ha azt feltételezi, hogy ezeknek az alattomos kreatúráknak épp ez a céljuk. Szerelmi élet: akkor lesz kiegyensúlyozott kapcsolata, ha partnerét olyannak fogadja el, amilyen az valójában. Ne akarjon szüntelenül nevelőtanár lenni!

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Hagyni kéne, hogy magával ragadják az érzések! Nem kell megtagadni azt, akihez vonzódik, más kérdés, hogy ki tudhat, vagy kinek nem szabad tudnia róla. Sajnos sok emberben tanyát ütött a rosszindulat, akkor is betartanak, ha semmi indokuk nincs erre. Amennyiben nem elégedett munkájával, az érte kapott javakkal, keresni kéne másikat. Csakhogy senki nem teszi meg ön helyett az ilyenkor szükséges lépéseket. A csillagok bíztatják, a szerencse pedig ön mellé szegődik, tehát kifizetődő lesz lépni!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

 

Lehet, hogy ez a hétvége kicsit magányosan indul. Pár napig úgy érezheti, hogy szerelme magára hagyta, túl sokat foglalkozik másokkal. Aztán nagy nehezen enyhül a hiányérzet, mert olyan közös kikapcsolódást terveznek, amire már régóta mindketten vágytak. Az a Nyilas, aki még párját keresi, engedje, hogy az események magukkal ragadják! Hagyja, hogy a spontán kialakuló helyzetek vezessék! Munkahelyén a vaskalapját tegye a legalsó fiókba, azaz legyen mindig nyitott az újdonságokra! Ezektől megy előre a világ.

BAK [12.21-01.19]

bak

Zsúfolt lesz ez a hét. Ha időben végezni szeretne mindennel, nagyon össze kell kapni magát. Egy ésszerűbb időbeosztás sokat segítene! Szerencsére energiája van bőven, és remek problémamegoldó képességének köszönhetően jól sikerül minden. Szerelmi élete fejlődni látszik, egyre több mindenben értenek egyet. Ha ez így folytatódik, hamarosan komolyabb eseményekre is lehet számítani. A napjaikat még egyedül tengető Bakokhoz is bekopog a szerelem, egy igen kellemes külsejű, vidám ember képében. Ne hagyja ki!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A sors néha embereket küld útjába, olyanokat, akiket legkevésbé várt. Ilyen lehet most is, a szakítás után egy véletlen találkozás. Amennyiben még keresi az igazit, ne lepődjön meg azon, hogy valamelyik közösségi portálon egy gyerekkori ismerős, netán egy volt kolléga egészen más színben kezd ön előtt feltűnni! Akár családi körben, vagy éppen a munkahelyén van nagy ribillió, a legjobb, amit tehet, hogy hagyja a dolgokat kifutni. Ha beleavatkozik, könnyen bűnbakká válhat.

halakHALAK [02.19-03.20]

Nem csak a szeszélyes időjárás viszontagságai, hanem a munkahelyén folyó áskálódások is megviselik. Ne feledje, gyakran a dolgoknak változniuk kell ahhoz, hogy tökéletesedjenek. Ön is legyen rugalmas, hogy megértse a miérteket! Tudom, nehéz időszakon megy keresztül, az átalakulás azonban elengedhetetlen a fejlődéshez. A csillagok arra figyelmeztetik, nézze át alaposan kapcsolatait, majd engedje el azokat, akik rossz hatással vannak önre! Legyen az bármilyen régóta tartó emberi kötelék.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu