Heti horoszkóp 2013. május 25-től 31-ig

Az előttünk álló szombattól szombatig tartó, utolsó májusi hétre Melitta az egészségről is kérdezte csillagjainkat! Nézzük, mire kell vigyáznunk a jövő héten!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ezen a héten fordíts a szokásosnál sokkal több figyelmet emberi kapcsolataidra! Jó lenne a rosszakat lezárni, a jókat erősíteni, s újakat építeni! Meglévő köteléked rég tartó lazulása akár szakítással is járhat. Egyedülállóként a nyári esték valamelyike elvarázsolhatja szívedet. Szakmai fejlődésed megállíthatatlan, a bolygók szerencsés állása egyengeti utadat. Betegség esetén először a természetes módszerekkel keresd a gyógyulást, komolyabb baj esetén fogadd el a gyógyszeres kezelést is!

BIKA [04.21-05.21]

bika

A vágy csillaga folyamatosan feszültségben tart. Arra késztet, hogy szeress, nem mellékesen a viszonzásban reménykedve. Ha okosan keresed a párod, rövid időn belül megtalálhatod. Olyan lesz, akiről álmodtál, mindenben illik majd hozzád. Karrier, munka terén most nincs okod félni. Sikered garantált, érdemes új dolgokban is kipróbálni magad! Fortuna többszörös megtérüléseket jelez, bármilyen komolyabb üzleti dologba kezdesz, nem fogsz csalódni. Egészséged megőrzése érdekében táplálékaidat ésszerűen válogasd össze!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A tartós kapcsolatok továbbra is egybefonódnak. A párt keresők összejövetelek révén ismerhetik meg az igazit. Pénzben pár hétig korlátozva lesznek a lehetőségeid. Jelentős növekedés nem várható, de stabil állapotod megmarad. Ne panaszkodj, manapság ez is nagy szó! Egészségeddel foglalkozz többet! A gyakori fejfájás oka lehet az összevissza időjárás, de elképzelhető más eredője is. Javasolt egy alapos kivizsgálás!

RÁK [06.22-07.22]

rákMost tapasztalod, milyen az, ha az ember egyik szeme sír a másik nevet. Ugyanis a napokban igen sok kellemetlenséget okoznak rosszakaróid. Szerencsére bármennyire is érzékenyen érintenek a bántások, de épp az ő akadékoskodásuk nyomán pattannak ki fejedből jobbnál is jobb ötletek. A komolyabb betegségek szerencsére most is elkerülnek, de figyelj a gerincedre, mert a mozgáshiánytól beállhat, fájhat. Ez esetben keress egy gyógytornászt, vagy csontkovácsot, aki amellett, hogy jól megmozgat, ellát jó tanácsokkal is! 

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Magad sem érted, hogy miért, de minduntalan elveszted a türelmedet, ideges vagy és semminek nem tudsz örülni, semmit nem találsz jónak. Gondold végig, hogyan tudná ezt elfogadni a környezeted? Nyáron sok új ismeretséggel lehetsz gazdagabb, de ezek a kapcsolatok csak arra jók, hogy ráébredj, mit nem szeretnél. Egészség: a sok stressz az emésztésedre is igen rossz hatással van, anyagcsere gondjaid megoldására fogyassz több rostban gazdag ételt! És soha ne feledd a reggelit!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzEgy ideje csökkenni látszik az a belső tűz, ami szerelmi életedre jellemző. Ha már párkapcsolatban élsz, a családi gondok nyomják el az érzelmeidet. Ha még szingli vagy, nehezen tudsz választani, mert mindenbe szeretnél belekóstolni, nem akarsz leragadni idő előtt. Szerdán és szombaton a Mars hatására gyakran elveszted a türelmed. Kellemetlen vita, vagy fájdalmas meglepetés döbbent rá, hogy mennyire nem jó irányba halad az életed. Egészséged megőrzése érdekében szánj napi egy órát a kikapcsolódásra, sportolj, pihenj, szórakozz, hiszen a testi egészség a lélekben kezdődik!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Ezekben, a napokban talán meg is érik lelkedben a végleges döntés: együtt, vagy külön. Bármelyiket választod, megszenveded a változást. Mert nemcsak a válás tartogat új helyzetet, hanem a maradás is. Akkor teljesen új alapokon, új játékszabályok mellett folytathatod az életed a régi pároddal. Pár hét elteltével kiderül, hogy a döntésed helyes volt-e. Egészséged a sok zűrzavar miatt fura dolgokat produkálhat. A szív összevissza kalapál, evésnél a két véglet egyike okozhat problémákat. Keress egy pszichológust, jövendőmondót, vagy barátnőt, akivel jó alaposan kivesézhettek mindent!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Ez a hét rendkívül meghatározó lehet számodra. Lelked tisztaságát illetően tanító, vagy vizsga jellegű események, élmények jöhetnek. Érdemes jól megfigyelni gondolataidat, érzéseidet! Folyamatosan zajlik benned a régi rossz élmények felejtése. Szerelemben fontos, hogy légy megértő társaddal, fogadd el az ő másságát! Éppen ezek a különbségek tartanak össze titeket és segítenek benneteket. Egészséged mindig az első legyen! Ne akarj megfelelni annak a trendnek, hogy csontsovány legyél, ha egyszer nem olyannak születtél!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A biztonság, a nyugodt családi háttér jelenti számodra a boldogságot. Nagy az esélye, hogy jön valaki és kiragad ebből a látszólagos nyugalomból. A most benned dagonyázó pesszimizmust szétrombolja a Jupiter, és nyitott szívvel fogadod te is a változásokat. Az érzelmek örvényébe kerülve szinte beleszédülsz a sok élménybe, ami új partnered oldalán vár. Amennyire a lehetőségeid engedik, igyekezz kihasználni minden kínálkozó alkalmat! Különös betegséget nem mutatnak a csillagok, csupán arra figyelmeztetnek, bárhova mész, mindig legyen nálad allergia elleni gyógyszer!


BAK [12.21-01.19]

bak

Kezdetben talán nehezen tudod eldönteni, hogy ez az új érzés barátság-e vagy szerelem. Különösen akkor, ha már házasságban élsz, és család vár haza. Itt most elsősorban az eszedre hallgass! Problémáidra egyedül kell megoldást találnod, mert ha tanácsot kérnél, csak még jobban összezavarodnál, hiszen mindenki másképp látja kívülről a helyzetedet. Egészség: az elfojtott érzelmek megbetegíthetnek! Lehet, hogy megszokták a szeretteid és az ismerőseid, hogy birkatürelmed van, de a visszafogottság az idegeidre mehet, a kezeletlen stressz pedig komoly betegségeket okozhat!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Némi felfordulás várható az érzelmi életedben. Van valaki a közvetlen környezetedben, akihez eleinte csak a munkával kapcsolatos teendők kötnek, de később rádöbbensz a hiányára, amit akkor érzel, ha nem vagy vele. Olyan kérdések foglalkoztatnak, amik eddig eszedbe sem jutottak. Viszont az, hogy most felmerültek a gondolatodban, azt jelzik, hogy már nem érzed magad jól abban a kapcsolatban, amiben élsz – vagy ha szingli vagy, hát megelégelted és szándékodban áll letenni a magányt. Akár dohányzol, akár az édesség rabja vagy, esetleg gyakrabban nézel a pohár fenekére, most jött el az idő, hogy megszabadulj ebből a rabságból! A bolygók, és a Hold állása is segít neked!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Alighanem az önbizalomhiány, vagy a túl szigorú elvárások miatt nem találtál megfelelő partnert. Vagy ha már találtál, és párkapcsolatban élsz, nem tudtatok olyan meghitt közelségbe kerülni, amilyenről mindig is álmodtál. Igazán megérdemled a boldogságod, hiszen az elmúlt időszakban inkább csak visszafogó, sorsnehezítő bolygók hatásával találkoztál. A Jupiter és a vele szemben vonuló Szaturnusz hosszú távon olyan körülményeket teremt, amiben végre úrrá lehetsz kishitűségeden és megtalálhatod a kulcsot szerelmed szívéhez. Egészség: a drága, szinte csodaszernek aposztrofált táplálék-kiegészítők helyett inkább a friss, szezonális zöldségeket és gyümölcsöket válaszd! Húsból és tejtermékből soványat, pékáruból pedig teljes kiőrlésűt fogyassz!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu