Heti horoszkóp 2013. május 4-től 10-ig

0
783

Itt az új hét, s itt vannak hozzá Melitta jó tanácsai is. Nézzük, mit jósolnak a csillagok!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ha a napokban nem tudtál pontot tenni egy kihűlt érzelmi kapcsolat végére, akkor a begyógyultnak hitt sebek ismét sajogni kezdenek, és az elmúlt közös időszak emlékei önmarcangolásra késztetnek. A jelek szerint ennek a „se vele, se nélküle” állapotnak végül is a másik fél vet véget egy olyan bejelentéssel, ami végre teljesen kijózanít. Ha a jövőd próbálod építeni, akkor a Vénusz nagyon stabil kapcsolatot hozhat. A többi megoldatlan családi problémádra pár hét alatt találsz megoldást.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika Ha azt gondolod, hogy mindenütt ott vagy, valójában nem tartozol komolyan sehová. Ha igazából nagyon is egyetlen csapathoz kötődsz, annak egy bizonyos személy az oka. Még ha nem is vallod be magadnak, az igazság mégis az, hogy fülig szerelmes vagy. Ebből csak annyit érzékelsz, hogy egyensúlyba kerültél a világgal és önmagaddal. És ezt a megtalált harmóniát örömmel osztod meg a környezeteddel. (Ha kapcsolatban élsz valakivel, akkor a régi kötelékeket szép lassan kezdd lazítani! Úgy, hogy a barátság azért megmaradjon.)

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Meglátni és megszeretni egyetlen pillanat műve lesz csupán. Ha ezt még nem élted át, sőt nem is hittél benne, hogy előfordulhat ilyen, akkor most megtapasztalhatod. Persze tovább növeli az esélyeit nálad, hogy jól áll anyagilag. Ha nem is közvetlenül neki, de apukának, anyukának a bankszámláját jelentős összeg duzzasztja. Ugyan nem vagy túlzottan anyagias, de azért ez most szerepet játszik. Ha párkapcsolatban élsz – partnered nagy örömére – egy baráti viszony végleg megszűnik.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA bolygóállások felszabadítóan hatnak rád. Ennek köszönhetően bármelyik férfit, vagy nőt az ujjad köré csavarhatod. Ahhoz pedig, hogy feloldódj, egyre kevésbé lesz szükséged a biztonságot nyújtó keretekre, és a korábbinál jóval nagyobb teret engedsz a játékosságnak. Téged is meglep majd, milyen nagy örömödet leled ebben a fajta tét nélküliségben. Talán éppen laza fesztelenségednek köszönhetően vonzod be életedbe a mindent elsöprő, igazi nagy szerelmet.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Ez a hét szerelmi szempontból (sajnos, vagy hálistennek?) számodra inkább csak kalandokat tartogat, semmi sorsdöntőt. Ugyan te komolyan veszed mindegyiket, mint ahogy azt szoktad, de ők egyáltalán nem. Valamennyinek lesz valami apró hibája, ami miatt aztán szépen, fokozatosan kiábrándulsz belőlük. Ez egyáltalán nem baj. Még ezen a nyáron megtanulod első ránézésre eldönteni, ki az, aki igen, értékes a számodra és nem fog csalódást okozni, és ki az, akit messzire el kell kerülni.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMájus eleje – akár párkapcsolatban élsz, akár most jössz össze valakivel – felejthetetlen lesz. A föld felett lépdelsz, mert a sors teljesíti a vágyadat. Összehoz a sors valakivel, akiről úgy érzed, mintha az előző életedben is találkoztatok volna. Ráadásul a szerelmi kémia úgy működik közöttetek, mint eddig még senkivel. De ne feledd: nem elegendő, hogy szexuálisan tökéletes legyen minden! Ha többet akarsz egy kalandnál, akkor fel kell térképezned, hogy kedvesed szellemileg és anyagilag milyen szinten áll.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Jelentkezik a régi, aki megalázott, és kihasznált. Sajnos minden esély megvan arra, hogy újra levegyen a lábadról, ami azért nagy hiba, mert ezt az időintervallumot csak végig akarja szórakozni veled. Semmi többet nem óhajt. Aztán, ha otthagy, ismét átélheted azt a szenvedést, amit korábban oly sokszor. Légy okos, és ne menj bele a régi felmelegítésébe, amikor jobbnál jobb lehetőségeid adódnak! Rövidesen olyanokat ismerhetsz meg, akikkel nemcsak a munka jó. Ha párkapcsolatban élsz, a kedvesed most imádni fog, gondtalan időszakot éltek át.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Még az is megtörténhet, hogy éppen egy külhonival jössz össze, vagy külföldi utazás során találkozol azzal a személlyel, akiről azt hiszed, hogy ő az igazi. Ám gyorsan kiderülhet, hogy akit királylánynak, királyfinak hittél, békává változott. Méghozzá undok békává, akitől jobb lesz minél előbb megszabadulni. A kudarc után bejön valaki a képbe, akivel akár az életedet is leélheted. Amennyiben régóta párkapcsolatban élsz, mostanában gyakrabban hallhatod: nagyon nehéz veled…

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Akár szingli vagy, akár jársz valakivel, egyszerűen olyan csillagállások jönnek létre, amelyek arra sarkallnak, hogy skalpvadászatot folytass. És minderre azért kerül sor, mert úgy érzed, hogy a közelben van az igazi, csak valahogy meg kell találnod. Ám ez nem lesz egyszerű, mert mindegyikben találsz hibát. Lehet, hogy a mércét magasra tetted? A meglévő viszonyodban azt várod, hogy a párod rajongjon érted, csodáljon, és ha nem ezt kapod, elég nagy hisztire vagy képes. Ugye tudod ennek a hosszú távú következményeit?!


BAK [12.21-01.19]

bak

Orgonavirágos napok! Kívánni sem lehet jobbakat, ha szerelemről van szó! Ha eddig egyik ágyból a másikba vándoroltál az igazit keresve, sőt le is mondva arról, hogy valaha megtalálod, akkor most ezt elfelejtheted. Minden esélyed megvan arra, hogy akit megismersz, azzal összekötöd az életed. De ne feledd, hogy ezek a májusi napok rendkívül termékenyek a te szempontodból! És még az is lehet, hogy egy leszületni készülő lélek hoz össze benneteket. Ezzel együtt ne feledkezz meg Anyák Napjáról!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha eddig keresgéltél, de nem találtál senkit magadnak, akkor ez az állapot most véget ér. Közeleg valaki, aki ugyan valamennyire hasonlít az egykori nagy szerelmedre, de mégsem olyan hitvány, mint ő volt. Nagyon bejöttök egymásnak. Ő komolyabban gondolja a kapcsolatot, mint te. Ha párkapcsolatban élsz, vagy régebb óta jársz valakivel, és ő fontos neked, akkor tartsd kicsit jobban szemmel, mert valaki el akarja venni tőled!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Csúcsformába kell hoznod magad. Május első felében összetalálkozol egy olyan valakivel, akinek a külsőségek is fontosak. Tehát nem mindegy, hogyan nézel ki. Viszont most álmaid valóra válnak, mert szellemileg éppen azt kapod tőle, amire szükséged van. Ráadásul, ha párkapcsolatban élsz, akkor ő eltéríthet a meglévő viszonyodtól, különösen akkor, ha a régivel érzelmileg és szellemileg is fényévnyire vagytok már. Ebben az új kapcsolatban nagyon sokat kaptok és adtok egymásnak. Most ne hallgass azokra, akik le akarnak beszélni róla!

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu