Itt a tavasz végre! Ám a következő napok mégis sokunknak nehéznek ígérkeznek. A tél végi fáradtság, stressz és lemerültség sok bajt okozhat, egészségi állapotunkat is gyengítheti. Melitta mindannyiunkat jó tanácsokkal látja el a bolygóállás alapján…

KOS [03.21-04.20]

kos

Ne gondolja, hogy viták nélkül tud majd együtt élni valakivel! Kedvese mellett nehéz lehet elérni, hogy teljesüljenek elvárásai. Aki menni akar, azt például nem szabad visszatartani! Döntéseiben legyen kicsit következetesebb! Munkában ezen a héten senki nincs védve az áthelyezések ellen. Bármi lehet, bármi történhet. Ingatlan, telek ügyletet sikeresen bonyolíthat, de ne hagyja, hogy bárki hatalmi helyzetét felhasználva méltánytalanul kemény legyen önnel! Szervezetének jót tenne egy alapos méregtelenítés. Egyik legegyszerűbb formája ennek a bőséges izzadás.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaTisztában van az emberek sebezhető pontjaival. Hajlamos felhasználni ezt az adottságát arra, hogy rákényszerítse akaratát a másikra. Amennyiben mostani kapcsolata az elején tart, ne kémkedjen a másik után, de ne teregesse ki lapjait sem! Megállapodások aláírására nem ez a kedvező időszak. Kérjen pár nap gondolkodási időt! Egészségének szüksége lenne több vitaminra, amelyek javítanák az általános közérzetet és segítenének a mindennapi feszültségek elhárításában.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ne mondja, hogy nem érdekli a pénz, amikor mindig a kedvese fejéhez vágja, hogy nem keres eleget! Midőn belement a kapcsolatukba tudta, hogy mit vállal, úgyhogy ne hánytorgasson fel naponta mindent! Ha adósságba keveredett és hitelezői azzal fenyegetik, hogy jogi lépéseket tesznek Ön ellen, tisztában kell lennie lehetőségeivel. Ne dobja ki az esetleges felszólításokat, kérje szakember véleményét! Egészségi vonalon az idegrendszerét kell nyugtatni, lehetőség szerint rendbe tenni. Jót tehet naponta egy bögre citromfű tea, elalvás előtt egy alapos séta,…etc.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa tömegközlekedik, elindulás előtt informálódjon arról, hogy merre vannak közlekedési változások, nehogy elkéssen egy fontos tárgyalásról. Ha van autója, ugyanezt kellene tennie. Munkahelyi viszonya szinte már elviselhetetlenné teszi meglévő kapcsolatát, a társának nagyon nehezére esik megbocsátani gyanított félrelépését. Ne csodálkozzon azon, ha párja arra célozgat, hogy itt az ideje annak, hogy útjaik szétválásának. Egészségére, annak karbantartására fordítson több időt! Mellőzze a zsíros, édes, megterhelő ételeket! A mozgásról se feledkezzen meg!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Elég zsémbes hete lesz. Kedvesére azonnal megsértődik, ha az nem mesél el mindent, ha nem avatja be dolgaiba. Kiborul, ha az exe újra közeledni próbál. Ne legyen már ennyire rigolyás! Munkájában olyan kérdésekkel, észrevételekkel, melyek nem eléggé megalapozottak, még csak elő sem szabad hozakodnia. Hasznos tudni, hogy testének, lelkének alapos felfrissülésre, megújulásra van szüksége. A termálvizek segíthetnek ebben. Ha nincs termálfürdő a közelben, megteszi egy helyi uszoda is.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Jelentősebb összeget kell kiadnia, mely lehet hiteltörlesztés esedékessége, egy nagyobb összejövetel költsége, netán valamelyik családtag esküvője. Vegye számba lehetőségeit, nem kellene túlnyújtózkodnia azon a bizonyos takarón! Szerelemben legfeljebb egy kisebb munkahelyi flört édesítheti meg napjait, komoly szenvedély most nem mutatkozik.  Ha gyógyszert szed, felírásakor ne dőljön be a „sokkal olcsóbb, de a hatása ugyanolyan” szirénhangjainak! Az Ön esetében ez most nem valószínű, hogy igaz.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Nem panaszkodhat. Magabiztossága és rámenős stílusa ezen a héten is nyerő helyzetbe hozza. A Szaturnusz óva inti: figyeljen jobban párjára, és ne provokáljon vitát pénz miatt! Aki még egyedül van, járjon nyitott szemmel és vegye észre, ha valakinek megtetszik! Csak ötödike táján legyen óvatos, mert kiszemeltje könnyen félreértheti viselkedését. Fontos, hogy amikor rossz kedve van, ne hozzon fontos döntéseket! Ritka, hogy valaki a szakmájában és a szerelemben egyaránt sikeres legyen. Önnek sikerülhet rácáfolni erre.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Itt az ideje, hogy védekezni kezdjen az élősködők és szélhámosok ellen, akikkel nap mint nap összehozza önt a sors. Nem lehet ezt elégszer elismételni, ha ki akar maradni az érzelmi és anyagi zűrökből. A tavaszi fáradtság eltompítja érzékeit, reflexét, így ezeken a napokon a szokásosnál is veszélyesebb a közlekedés, az autóvezetés, és minden hasonló, ami figyelmet igényel. A Merkúr izületi problémákra, reumás tünetek kiújulására hívja fel a figyelmet.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Mielőtt bármilyen kisebb vagy nagyobb pénzügyi tranzakcióba kezd, konzultáljon könyvelőjével! Ha nincs biztos alkualapja, hátrányos helyzetből kell megpróbálnia üzletet kötni. Sajnos ezekben a napokban jórészt feleslegesen erőlködik, mivel úgysem tud kedvező változást indukálni. A jegyében járó Vénusz szép és boldog napokat hozhat. Használja ki megnövekedett vonzerejét! A szex rengeteg mindenre gyógyír, regenerál, szépít, élesíti az elmét és a tudatot.


BAK [12.21-01.19]

bakSzerelemben a változatosságot választotta az állandóság helyett. A bolygók állása szerint azonban érheti meglepetés. Valakiről kiderülhet, hogy hiánya jobban sebez, mint azt annak előtte gondolta volna. Karriervonalon szép napok elé néz, problémát csak főnökei aggályoskodása jelenthet. Egy zseniális húzással most két legyet üthet egy csapásra, de csak ha megőrzi a hidegvérét. A mozgás, mozgékonyság most nemcsak a cél, hanem eszköz is egyben. Csak akkor lehet bajban, ha izületei nem bírják a strapát, de arra is akad bőven gyógymód. 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Az összeköltözést még lehet halogatni, főképp, ha friss kapcsolatról van szó. Az időnek most nagy szerepe van, akár megérlel, akár elmulaszt valamit. Munkája szerencsés, de kihívásokkal teli időszak elé állítja, ami valószínűleg fizikailag is próbára teszi teherbírását. A támadások, melyek a külvilág felől érik, a héten megszaporodhatnak. A Hold a betegség házán vonul át, és ez most gyomortáji panaszokat, szorongást, és más, hasonló érzeteket idézhet elő.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

A Szaturnusz kedvez a stabilitásnak, de ezt most sem adják ingyen. Nagyon is sok energiát, erőt kívánhat öntől ennek az állandóságnak a megteremtése. A Merkúr és Neptunusz félrevezetés lehetőségéről árulkodik, elsősorban az üzleti életben. Ha tud erről, talán nem lehet kárára! Egészség: ne mérgelődjön annyit! A stressztől, az idegességtől a méreganyagok is jobban szaporodnak a szervezetében. Nagyon figyeljen arra is, hogy mit és mennyit eszik!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu