Koséknál permanens az otthoni válság, ám a Bika magánéleti csendje is csak vihar előtti…A Rák megint elhanyagolt a szerelemben, ahogy a Mérlegnek sem jönnek össze szívügyi dolgai. A Skorpió biztonságra vágyik, a Nyilasnak pedig egy hajszálon függ csak a kapcsolata. Mi van itt? Csak a Vízöntőnek áll a zászló a jövő héten?

KOS [03.21-04.20]

kos

Rokonai, családtagjai alaposan próbára tehetik a türelmét. Ilyenkor sokat segíthet az emberszeretet, azzal meggyőzhet bárkit. Erélyes fellépéssel semmire se megy, sőt, haragosokat szerez. Ügyes bajos dolgaiban most nem számíthat barátokra, de ha nekidurálja magát, egyedül is el tud intézni mindent. Otthon permanensen válság van. Kedvese munkahelye megszűnőben, érthetően elszontyolodik. Ne engedje, hogy elhagyja magát! Új munka érdekében mindketten mozgósítsák összes kapcsolatukat!

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Ha folyton a távoli jövőn rágódik, azzal csak a jelen eseményei elé gördít akadályokat. Belső énje tudni fogja, ha változtatni kell az életén. Ahhoz viszont mentális nyugalom kell. Engedje hogy ne csak befelé, hanem kifelé is áramoljanak energiái! Magánéletében csend van, de vihar előtti. Hiába értik meg egymást, ez már kevés. Elfogyott a mondanivaló. Más érdeklődési kör, más barátok. Nagyon ideje lenne valami közös dologba fogni!  

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Még mindig nem tudja, milyen rizikót vállal azzal, ha feladja eddigi terveit. Elkelne némi kitartás. Egy közeli munkatársának szüksége van önre, ám előfordulhat, hogy zsákutcába fut be a kedves kolléga. Segítsen neki, ennyit megtehet! A szerelemben egymást követik a fordulatok. Heves veszekedések közepette szakíthat régi szerelmével, mert belezúgott valakibe. De nem gondolta végig, vajon érdemes-e felrúgni egész korábbi életét.

RÁK [06.22-07.22]

rákCsak semmi izgalom! Senki nem fogja megkérdőjelezni döntését. Szépen, sorban minden akadály elhárul a megvalósulás elől. Ha mégis valaki, szokás szerint irigységből, kétségbe vonná alapgondolata egyes téziseit, ne essen pánikba! Az érintettek nem hátrálnak, nem inognak meg. Szerelemben eléggé elhanyagoltnak érzi magát. Ne keseredjen el, már nem sokáig lesz ez így! Egyébként is, a dolgok nem állnak annyira rosszul. Fogalja el magát, pl. kezdjen el intenzíven mozogni!     

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Egy e-mailben olyan hírek érkeznek, melyeknek hatására annak a bizonyos illetőnek azonnal a segítségére akar sietni. De lassabban a testtel! Előbb mérje fel, valójában milyen természetű segítségre van szüksége, csak azután buzgólkodjon! Félő, hogy az azonnali beavatkozás nem éri el a megfelelő hatást. Kedvesével legyen többet és többször együtt, mert ő már kezd másban is gondolkodni. Lehet, hogy nem mondja, de végre boldog szeretne lenni. Ami ugye jogos igény.

SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Ne éljen vissza bizalmas értesülésekkel! Még akkor sem, ha ezzel anyagi helyzetén javíthat. Amennyiben elégedetlen a beosztásával, akkor folytassa tanulmányait! Ha a héten ad kölcsön, megteheti, de arra számítson, hogy sose látja viszont pénzét. Kedvesének rövidesen egy tengerentúli utat ajánlnak fel, eléggé kedvező kondíciókkal. Hosszabb időre menne. Ön emiatt éktelen haragra gerjed, kapcsolatuk ezzel alapjaiban rendül meg. Pedig másképpen nehezen fognak megoldódni immár krónikussá vált anyagi gondjaik.  

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Ha nem vigyáz eléggé, szorongatott helyzetbe kerül. Hajlamos ugyanis elfojtani indulatait azokkal szemben, akik ténylegesen bosszúságot okoznak. Ez még nem is lenne baj, de aztán másra zúdítja az egészet. Mostanában okkal, ok nélkül úgy érzi, hogy senkitől sem kap valódi, viszonzott szerelmet. No igen, a szerelem bonyolult dolog, amit nem lehet nyervogó kunyerálással fellobbantani. Ehelyett próbálja külső és belső értékeivel elnyerni a másik szimpátiáját!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióSzerelmi ügyekben a kitartása egyre fontosabbá válik. Nyilvánvaló lelki ingatagsága ellenére ezért tudatosan egyre ragaszkodóbbá, mind-mind hűségesebbé válik. A kalandok ugyan még meg-megcsiklandozzák a lelkét (is), hiszen a vonzerejének hála, sokan lehetnek a rajongói. Ámbár még a flörtölést is meggondolja, ha komoly vasat tarthat a tűzbe. Munkájában legyen összeszedettebb! Ha valamit felvállal, azt végezze is el, ne halogassa különböző ürügyekkel! Ha pedig képtelen eleget tenni a megbízásnak, adja azt vissza mihamarabb!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Az új energiák, melyek körülveszik, vadonatúj ismeretségeket hoznak, melyek a régi kapcsolatait sem hagyják érintetlenül. Minden esélye megvan egy bimbózó szerelem kialakulására. Kapcsolatban élő Nyilas a mostani párjával akkor marad együtt, ha kivételesen erős önök között a kötelék. A munkahelyi elvárások, ha az ön javát és fejlődését is szolgálják, inkább támaszok, mint követelmények. Épp ezért ne siránkozzon, inkább dobja be magát!

BAK [12.21-01.19]

bakKülönösebb döccenők nélkül haladnak dolgai. Képes lesz másokat is inspirálni, sőt, akár változtatásokra rávenni. Nagyszerű ötleteit hasznosítani is tudja, nem vesznek el valahol a semmiben. Ossza meg gondolataidat másokkal, több szem többet lát alapon! Magánéletében nem várt helyzet alakulhat ki. Beleszeret valakibe, akinek párja van, ráadásul a család is ismeri. Vigyázzon miben keveredik, meddig megy el, mert ha kiderül, nagy baj lehet belőle!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Mozgalmas lesz ez a hét, tele izgalmas eseményekkel. Intenzív hatásokkal teli napok követik egymást, ha pedig a lelke az elmúlt hetekben nem volt a csúcson, most biztosan pozitív változás várható e téren is. Olyan eredményekre, sikerekre van kilátás, melyeket már rég megérdemelt volna. Az égi hatások megmutatják erejüket, tovább erősítve a diadal esélyét. Használja ki a kedvező időszakot, hogy anyagilag, erkölcsileg, és érzelmileg is gyarapodjék!

halakHALAK [02.19-03.20]

Mostanában pénzt csak komoly erőfeszítések árán szerezhet, szerencsével nem. Ebben az időszakban az apró és részletes lépésekre kell koncentrálni, melyeket könnyedén kézben tarthat, és amelyek jelentősen növelhetik anyagi javait és befolyását. Érzelmi életében a szakítás roppant nehéz, de meg kell tenni azzal szemben, akinek Ön nem jelent semmit. A féloldalas, megalkuvó ragaszkodás egy idő után elveheti jókedvét, életerejét, és búskomorrá teszi.

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu