Heti horoszkóp 2013. november 23-tól 29-ig

0
1405

Ármány, szerelem, munkahelyi zűrök és előléptetések…Kinek ez, kinek az adatik a jövő hétre. Itt az új horoszkópunk, nézzék meg!

KOS [03.21-04.20]

kos

Lobbanékonyabb, türelmetlenebb, mint máskor. Párkapcsolatát illetően, amennyiben a pénztéma nem kerül terítékre, kiegyensúlyozottnak nevezhető az adventi időszak. A gyermekes házasságokban a csemete miatt kaphatnak össze. Szerencsére a duzzogás nem tart sokáig. Munka vonalán, sokkal jobban kell ügyelnie arra, hogy kinek mit mond. Sajnos több olyan személy van a környezetében, aki nem viseltetik jóindulattal Ön iránt, és csak azt várják, hogy hibázzon.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Kedélyállapotát nagyban befolyásolják a családjában, szerelmi életében történő események. De kitartással és higgadtsággal minden nehézséget leküzdhet, minden feladatot megoldhat. Úgy érezheti, hogy kedvese furcsa viselkedése mögött valami titok rejlik. Ha ez így is van, viseltessék türelemmel iránta, ne kérdezze őt percenként, idővel majd úgyis elmondja, hogy mi baja van. Munkahelyén olyan történések zajlanak, amelyek miatt bizonytalanná válhat megélhetése. Figyeljen, hogy ne érje meglepetés! 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Jó hangulata, optimizmusa eléggé indokolatlan. Szerelmével kapcsolatosan olyan túlzásokra ragadtathatja el magát, amely miatt anyagi veszteségeket kell majd elkönyvelnie. A kedvesével semmilyen közös vállalkozásba ne kezdjen, mert rövid idő alatt koldusbotra juthat! Amennyiben válófélben van, a bolygók állása pár hétig sajnos nem kedvez semmiféle korrekt megállapodásnak. A sors rövidesen új lehetőségeket kínál a megélhetéséhez, amit akkor is el kell vállalni, ha nem hisz bennük!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákLéteznek olyan barátságok, kapcsolatok, melyek nem állják ki az idő próbáját. A csalódásokat, bizonyára az ünnepek közeledtének köszönhetően, nehezebben tudja feldolgozni. Kreativitása és sikerei miatt elég nagy az irigyeinek száma, mondhatni annyian vannak, mint égen a csillag. Szerencsére felettese úgy van vele, hogy Ön megbízható, jó munkaerő, nem tud, és nem is szándékozik Ön nélkül dolgozni.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Ha titkos szerelmi viszonyba bonyolódott, olyan megpróbáltatásokon mehet keresztül, amelyek megkérdőjelezhetik az áldozathozatala értelmét. Ha ezeket a nehézségeket a kötelék túléli, teljesen új fejezet kezdődik el életében. Régóta együtt élőknél a kapcsolatukat egy kicsit fel kéne rázni, megújulni, amíg még nem késő! A gyermekes párok reménykedhetnek, hogy csemetéjük belátja, hogy tanulás, komolyabb hozzáállás nélkül nem jut tovább.  


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA régebbi kapcsolatokban leginkább a barátság a békés egymás mellett élés időszaka köszönt be. Sokuknál anyagi nehézségek, a hitelek nyomasztó súlya teheti feszülté a mindennapokat, és az agyalás, hogy miképpen, merre tovább. A munkát sose keverje szerelemmel, mert az hosszú távon nem lesz jó! Barátai közül év vége felé pár embert elveszíthet. Engedni kell őket, más az útjuk, mint ahogyan Önnek is nélkülük célszerű továbbhaladni. 

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Találkozik valakivel, aki felborítja eddigi, aránylag rendezett életét. Mondhatni, ez a „meglátni és megszeretni” alapon fog működni. Az érzés kölcsönösnek bizonyul, ám ha hosszú távban gondolkodnak, későbbiekben sok mindent össze kell hangolni. Nem biztos, hogy megéri kivárni! Munkahelyén ne hagyja, hogy elnyomják, vagy kihasználják! Legyen kedves, megértő és segítőkész, de jogosan várja el ennek viszonzását is! A kellemetlenkedőket nemes egyszerűséggel kerülje el!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióTartózkodjon a szabálytalan ügyletektől még akkor is, ha egyelőre nem derülne rájuk fény! Kiváló ez a hét arra, hogy ha igazságtalanság érte, akkor azt mostanság orvosolja. Pénzét új ingatlanba, nagyon tutinak tűnő aranyvásárlásba ne fektesse, mert rövid távon sokat bukhat rajta! Házasságokban, együttélésekben komolyabb viharok most nem várhatók. Új kapcsolatokban a féltékenység okozhat nagy vitákat. Ha nem sikerül gyorsan túljutni rajtuk, akár hatalmas válság is kialakulhat.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Kapcsolatuk jövője, nagymértékben függ attól, hogy mennyire tud együttműködni kedvesével, mennyire tudja elfogadni társa elképzeléseit. Ha vannak gyermekei, el tudja majd viselni őket? Szinglik esetében előfordulhat, hogy barátjuk, barátnőjük társával kavarnak, ami nagyon becstelen dolog, ráadásul nem is vezet sehová. Szorult helyzetük érthető, ráadásul gondjaikat nem is oszthatják meg senkivel…

BAK [12.21-01.19]

bak

Megpróbál anyáskodni, vagy atyáskodni a világ felett, ami rendjén volna, ha nem esne túlzásokba. Sorsbolygója most a legjobb indulatú bolygóval, a Jupiterrel egy nagyon szerencsés fényszögben áll. Ez azt jelenti, hogy minden, amit most tervez, megalapoz, szerencsés kimenetelű lehet. Vonatkozik ez szerelemre, munkára, pénzre, gyermekvállalásra, egészségre. Ezzel együtt ne szálljon el saját magától, nem tart hosszú ideig ez az időszak!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Otthona időnként olyan, mint a felbolydult méhkas, mindig történik valami. Mostanában számítson gyakori meghibásodásokra, javításokra, melyeket, ha rossz szakemberrel végeztet, kezdheti újra elölről az egészet! Mint szülő, nagyon le lesz terhelve. Sokat kell foglalkozni gyermekével, annak fejlődésével. Szerelemben arra figyeljen, hogy bármennyire szereti a másikat, de ne fojtsa, ne gyilkolja őt a túlzott rátapadásával!

halakHALAK [02.19-03.20]

Ha megtalálta az igazit, egy életen át kitart mellette. Igen ám, csak a túlzott odaadás, a mindenben és mindenkor önzetlen szerelem is megbosszulja önmagát. Gondoljon csak arra, abban nem lesz semmi izgalom, egyenes út a szürkeség, az unalom felé! Munka kapcsán megismer érdekes embereket, akikkel olyan érzése lehet, hogy már találkoztak valahol. Ez valóban így is van, csak nem biztos, hogy ebben a világban.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu