Itt van az ősz, a borongós…De mielőtt átadnák magunkat a halványabb hangulatok lágy neszének, örüljünk még a vénasszonyok nyarának…És készüljünk lélekben is a jövő hét kihívásaira! Ebben segít nekünk ismét Melitta.

KOS [03.21-04.20]

kos

Nem fél az új kihívásoktól. Lehetőségei szerint sok mindent megváltoztatna ahhoz képest, mint ahogyan eddig volt. Amennyiben időközben nem válik önteltté, akkor számíthat komoly sikerekre. Ha netán falakba ütközik, akkor az a legjobb, ha okosan lavírozik, kivárva a legmegfelelőbb időpontot. Hogy mikor van ez? Ösztönösen érezni fogja! Szingli Kos olyan energiákat szabadít fel, amelyekkel bevonzza azt a társat, aki elfeledtetheti Önnel a régit. Mellette majd biztonságban érezheti magát!

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Nyugtalanító, feszült hangulatra készüljön a héten. Többen cserbenhagyják. Sok tekintetben hasznára válik, ha erőt mutat, így nem merik sarokba szorítani. A hét második felétől hivatásában kedvező lehetőségek várják, de mindenképpen szövetségesekre lesz szüksége. Ismerkedési fázisban leledző Bika alkalmazza a testbeszéd jól bevált formáit! Esélye van a sikerre, de túl gyorsan, bármennyire szeretné, ne bújjon ágyba vele! Merthogy akkor nem lesz több egyéjszakás kalandnál.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Mindig, mikor beköszönt az őszi időszak kicsit szerencsétlennek érzi magát. Talán nem is a lassan borongósra forduló időjárás rontja el a kedvét, hanem az, hogy nem találja a helyét a világban. Ennek ellenére most van az a kedvező hét, amikor bátran kezdjen új tanulmányokba, esetleg vállalkozásba. Párt kereső Ikreket segítik a bolygók. Előrelépésre valószínűleg a munkahelyén, vagy a munkával kapcsolatos tevékenységek kapcsán kerülhet sor. Fontos, hogy nyitott szemmel járjon!

 

RÁK [06.22-07.22]

rák Nagyon fontos, hogy kapkodás helyett az akaraterejére és jó ötleteire támaszkodjon, mert csak akkor számíthat sikerekre. Akkor se eméssze magát, ha a lehetőségek útjába átmeneti pénzügyi akadályok állnak! Ezeket könnyebben legyűri, mint gondolná. Érzelmek terén végre el tudja dönteni, hogy mit akar, és képes lehet lezárni egy olyan kapcsolatot, amelyben a saját szenvedéseit saját maga nyújtotta meg bizonytalanságával, döntésképtelenségével.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Rossz taktika, ha mindenkivel bizalmatlan. Az persze sosem árt, ha megnézi, kivel osztja meg titkait, ügyes bajos dolgait, de nem mindenki ellensége, ahogy azt most is gondolja. Egyelőre nem tanácsos semmilyen üzletet nyitni, és ha vesz is valamit, jól nézze meg annak eredetét! Párkapcsolat hiányát megszenvedő Oroszlán, menjen olyan buliba, vagy rendezvényre, amely ismeretlen emberekkel zsúfolt. Ilyen, vagy hasonló helyen fogja megtalálni az igazit.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Túlságosan elégedetlen, nyugtalan. Gyakran lesz veszekedős hangulatban ezen a héten. Üdvös lenne, ha kevésbé kritikusan szemlélné önmagát, és maga körül a világot! Örüljön annak, hogy egészséges, hogy vállalkozásában és a szerelemben is szerencse kíséri! Még párját kereső Szűzet mélyen kavargó erők fogják irányítani, s lehetséges, hogy képtelen lesz ellenállni a test csábításának. Ha tartós kapcsolatra most nem is, de átmenetire azért számíthat!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Párkapcsolati problémái, régebbi szakítása után időnként még visszatérnek borongós hangulatai. De a szíve már nyitott egy új románcra, friss ismeretségek kötésére. A most bontakozó barátságok többsége hosszú időre szól. Persze, azért ne feledje: más a barátság és más a szerelem! Munkájában, karrierjében ne felejtsen el számolni! Csak olyan tevékenységbe vágjon bele, ami hozza, s nem viszi a pénzt!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióA nagy szerencse bolygója a Jupiter áldásos hatásai érvényesülhetnek most. Minden problémára talál orvosságot, csak meg kell keresnie. Fontos azonban, hogy az otthoni és a hivatásbéli vitákat ne egy pakkban kezelje! Döntései előtt ügyeljen még saját alkalmasságának felmérésére is! Társát még kereső Skorpiónak a mostaninál nagyobb energiára és még nagyobb lelkesedésre van szüksége, hogy megtalálja partnerét. Az elmúlt évek, hónapok csalódása, az akkori rossz választás, nem szabad, hogy befolyásolják az életét!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Még a szokásosnál is jobban pörög, fantáziája is szárnyakat kap. Kitűnő alkalmat kínálnak a bolygók költözésre, ingatlanok vásárlására, vagy eladására. Ha a következő napokban utazásra készül, a legjobb időpontot választotta! Párkapcsolat hiányában szenvedő lányoknál elérkezett az idő a teljes stílusváltásra. A rafinált dekoltázsok, a tűsarkú cipők, csizmák elvarázsolhatják az összes férfit. A fiúknál, akik társra vágynak, továbbra is a jó autó, és a sok pénz lesz a nyerő.


BAK [12.21-01.19]

bak

Kicsit szeszélyes időszak következik az életében. Ideges, ingerült hangulatokra kell felkészülnie. Ha nem vigyáz, ez nézeteltéréseket okozhat, melyek akár állandósulhatnak is. Keddtől jó esélye van arra, hogy felkínálnak önnek egy munkalehetőséget. Az ajánlat lehet, hogy kedvezőnek mutatkozik, de nem kell odáig lenni érte! Szerelmi élete eléggé bonyolult. Régóta tudja, hogy a karma láthatatlan szálai kötik valakihez, akivel az utóbbi időben „véletlenszerűen” egyre gyakrabban találkozik, vagy újra és újra látják egymást.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Veszélybe kerülhet a pozíciója. Ön nem szokott kétségbeesni, mégis javallott, hogy most ne essen pánikba! Ne tévessze meg a látszat! A kritikus helyzet a későbbiekben még hozhat szerencsét is! Ha egy ajtó bezáródik, helyette újak nyílnak majd meg. Szerelemben a kapcsolata végre kimozdul a holtpontról, de az igazi áttörésre meg várni kell. Közben adódhat még egy-két kihagyhatatlan kaland, melyek, ha nem veszi komolyan, inkább csak szórakoztatják.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Nem könnyű jó döntést hozni ebben az időszakban. Önnek azért van előnye a legtöbb emberrel szemben, mert intuíciói segítik abban, hogy a legbonyolultabb helyzeteket is megoldja. Sőt, amin más veszít, abból ön képes lesz hasznot húzni. Feletteseivel legyen óvatos, a mézesmázos szavak csupán az ő érdekeiket szolgálják. Egyedül élő Halak olyan társra vágyik, akivel bátran megoszthatja a gondolataidat, és ágyát is. A mércét nagyon magasra tette, ezért nem szabad elkeseredni, ha néhány pályázó nem üti meg a várt mértéket. De, ami késik, az nem múlik!

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu