KOS [03.21-04.20]

kos

Kos szülöttként pontosan megtervezed a karácsonyi tennivalóidat, töviről hegyire úgy, mint általában minden egyes lépésedet. Amit lehet, előre, még idejében elintézel, bevásárolsz, praktikus ajándékokat veszel, összeállítod a majdani menüt. Fontos számodra a precizitás, az ünnepi hangulat megteremtése. Úgy tűnik, ez alkalommal sikerülni fog. Igaz, hogy a szerelem bolygója nem a te jegyedben áll, de szerencsés vagy, mert továbbra is élvezheted a Vénusz hathatós támogatását.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaBikaként az advent utolsó hetében is az ihletet lesed. Nem kezdesz őrült szervezésbe, nem töltöd minden idődet vásárlással és díszítéssel, hanem megvárod a megfelelő pillanatot, amikor kedved támad a teendők elintézésére. Ajándékokat sem terv szerint vásárolsz, hanem ha meglátsz valami szépet, egyszerűen megveszed. Majd ráérsz utána kitalálni, hogy kinek is adod. Ha elhagytak, vagy szakadófélben vagy kedvesedtől, ne maradj sokáig egyedül! Tervezz olyan programokat, amik más irányba tereli figyelmedet!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Extravagáns ünnepet szervezel, ami sem a tavalyira, sem a tavalyelőttire nem emlékeztet. Fantáziadúsan rendhagyó ajándékaidat, amiket mostanában meg fogsz vásárolni, még évekkel később is emlegetni fogják. Nálad az advent és a karácsony is más, mint a többi embernél, és pont ettől olyan hangulatos. Szerelemben légy a gyors döntések híve! Emlékezz: ez máskor is bejött már neked! Ne hallgass az irigyekre, és a vészjóslóan károgó varjakra!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa Rák vagy, igyekszel összekötni a kellemeset a hasznossal, szenvedélyedet az ünneppel. A karácsonyi előkészületek finisében is szívesen útra kelsz, amíg mások ajándékokat hajkurásznak, te utazgatsz a nagyvilágban. Ez sokak szemében “felelőtlenségnek” tűnhet, te azonban pontosan tudod, hogy mit csinálsz. Szívügyekben ezen a héten a legmerészebb vágyaid is teljesülhetnek! Bízz jobban magadban, és adj esélyt annak, aki hozzád hasonlóan ugyanúgy habozik, hogy meg merjen-e szólítani téged!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Minden szükségeset megtervezel és megteszel, hogy az ünnepetek szépségesen gyönyörű legyen. Ebbe tartozzon bele az is, hogy szívedben – lelkedben nyugalmat és békét teremtesz. Mert csak így tudod befogadni, átélni az ünnep szellemiségét. Ne legyél például féltékeny, amikor kedvesed az utcán ott felejti szemeit valaki máson! Inspiráljon ez téged úgy, hogy törődj többet külsőddel, azaz saját magaddal!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzHihetetlen fantáziád az idei adventkor sem hagy cserben, így ebben az évben is különleges karácsonyt prezentálsz majd a családodnak. Étel, ital előkészítve. Az anyagiakkal nincs különösebb probléma, mégse vagy nyugodt. Érzelmeid kuszaságát jó lenne tisztázni magadban, hogy ne gondosan leplezett hisztivel teljen el az ünnep! Próbálj mentálisan józan maradni, mérlegre téve jót és rosszat. Így próbálj meg döntést hozni!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Most az égiek aranyszínű életnektárt csepegtetnek lelki ezüstpoharadba, hogy a mindennapok taposómalmában is visszatérjen a kedved. Elgondolkodva életed során, rájössz, hogy az igazán nagy bölcsességekkel, és az igazán jó idézetekkel az a baj, hogy többnyire közhelyesek. Ha valóban okosat akarsz mondani, akkor ne másoktól idézz, hanem inkább a saját szavaidat szedd össze, és úgy kívánj szép karácsonyt mindenkinek!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióÖtleteid megvalósításához kedvező lehetőségek adódnak, megbízható szövetségesekre találsz. Szeretteiddel a karácsony közelebb hoz egymáshoz. Ha egyedül élsz, ne pánikolj, pihenj, olvasgass, hallgass zenét és elmélkedj. Hamarosan választanod kell, egy régi és egy új kapcsolat között. Titokban szeretnéd tartani érzéseidet valaki iránt, azonban minden mozdulatod árulkodó. Ebből egészen addig nem lesz baj, amíg csak az érintett személy olvas belőle.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ha Nyilas vagy, a közvetlen karácsony előtti hetekben végre kiélheted a meghittség iránti vágyadat. Mindig a család számodra a legfontosabb, de advent idején különösen sokat sürögsz-forogsz a szeretteid körül. Nem adod alább a tökéletesnél, mindent megteszel azért, hogy a te otthonod legyen a legszebb, te készítsd a legfinomabb ételeket, és hogy megtaláld mindenki számára a legemlékezetesebb ajándékot. Fáradozásod nem lesz hiábavaló.

 

BAK [12.21-01.19]

bakAz egész adventi időszak boldogsággal tölt el. Ugyan a karácsony hangulata nem érinti meg jobban a szívedet, mint máskor, de az ünnepi készülődés mégis mindig feldob. Érzéseket, emlékeket hoz ki belőled. Az ajándékvásárlásból baráti összejövetelt varázsolhatsz, szervezhetsz. A lendületed később sem hagy alább, jó érzés lesz látni, tudni, hogy milyen ügyes vagy! Fontos: szerelmi dolgaidat csak olyanoknak mondd el, akik nem pletykafészkek, különben az ünnepek alatt többször kerülhetsz igen kellemetlen helyzetbe!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha Vízöntő jeggyel áldott/vert meg az ég, az advent számodra az élvezetek netovábbja. Imádod, ahogy a sütemények illata száll a levegőben, a gyertyák fénye lággyá varázsolja lelkedet. Arról nem beszélve milyen jó egyet sétálni a szépen kivilágított utcákban, esetleg forralt borral a kezedben… Munkahelyeden összekülönbözhetsz főnököddel, de jobb, ha nem viszed kenyértörésig a dolgot. Otthon az érzelmek olyanok, mint régen. Nem vagy te túlságosan is kényelmes bármiféle változtatáshoz?

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA karácsonyt megelőző időszakban díszítesz, csomagolsz, saját kezűleg készítesz kis ajándékokat, szóval egyetlen pillanatra sem állsz meg. Akarva-akaratlan, a rengeteg tennivalóval lefoglalod a felesleges energiáidat, és az advent idején elkerülhetetlen feszültséget is levezeted. Arra azonban vigyázz, hogy a lelki harmóniára, a lelki béke befogadására is jusson némi időd, mert így lesz teljes és szép az ünnep! Kedvesed életébe a „régi szép időkből” felbukkanó szeretők kavarhatnak be. Ha hagyod!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu