Mit jósolnak a csillagok az előttünk álló hétre?

KOS [03.21-04.20]

kos

Ezen a héten gondolataid jóformán csak a pénzügyi dolgaid körül forgolódnak. Több terved nem úgy alakul, ahogy azt kigondoltad, s ennek következményét igen gyorsan fogod tapasztalni. Tökéletlenséget érzel, nem minden alap nélkül. Szerencsére tudod, min kellene változtatni.  Szellemileg leterhelt leszel, de csak csütörtökig tart ez az állapot. Igaz, addig minden napodra rányomja a bélyegét. Új dolgok kiötlésére, megvalósítására a hét második fele kínál kiváló lehetőségeket! Ha teheted, hét végén hódolj a hobbijaidnak, a munkát messziről kerüld el!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaFebruár első hete kemény munkát, és intenzív energia befektetést követel.  Ha szerény, de magabiztosan összeszedett és objektív tudsz maradni, meglátásaidat nem csak elismerik, hanem egyre több probléma megoldásában kérik a segítségedet, és vonnak be újabbnál újabb feladatokba. Magánéleted jövője a kezedben van. Ha az energiád nagy részét nem felesleges védekezésre használnod, a szerelem is ki tudna bontakozni.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Titkos munkahelyi románcod kimenetele bizonytalanná válik. Lehet, hogy a végéhez ér, vagy befejeződik, még mielőtt kibontakozhatott volna. Ne vedd a szívedre, mert a hónap első fele jó időszak arra, hogy eljárj társaságba, rendezvényekre, és új ismeretségeket köss. Váratlanul új barátságra, támogatóra tehetsz szert. Munkahelyeden újszerű döntések vannak megszületőben, amik miatt életed más irányt vehet. Nem öröm, hogy emiatt a munka még inkább előtérbe kerül életedben.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákViharosan kavargó időszak kezdődik, ami egyrészt arra int, hogy légy résen, különösen a munkahelyed területén, másrészt érzelmi életed is felpörög. Munkahelyeden bizonyos információkat visszatarthatnak előtted. A háttérben sokkal több dolog van, mint amiről te tudsz. A szerelem váratlanul rád találhat, nem kell emiatt aggodalmaskodnod. Ha új kapcsolatra vágysz, vagy különleges pillanatra, mire vársz? Légy igazán eredeti, menni fog, nem kell visszafognod magad!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Egy váratlan – véletlen összejövetel dobhatja föl a hetedet. Szürke napjaidat színesítendő, olyasvalakivel találkozol, akivel kapcsolatban hihetetlenül erős a vonzást érzékelsz, oda, s vissza. Pedig teljesen ellentétes karakterek vagytok. Mondhatni, mint a tűz és a víz. Ne akard kioltani a szenvedély lángjait, hanem hagyd, hogy átmelengesse, felforrósítsa az életedet! Légy bátor, és kövesd az őrült programjaira!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNem tanácsos túl sokáig a zavarosban halászni, és félig vakon a sors bugyraiban kotorászni. Önbizalom erősítő próbatételek várnak rád, ahol fel kell vállalni saját akaratodat, számolva a külvilág nemtetszésével. Tedd mindezt csendesen, nyíltan, őszintén! A hónap a spirituális szeánszoknak igen kedvező, különösen, ha önfejlesztésre irányul. Egy új szerelem, vagy fordulat a párkapcsolatodban is kifejezetten progresszív hatású lehet.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A vak is látja, mennyire szerelmes vagy, kár titkolnod. Amire annyira vártál, ebben a hónapban váratlan módon beteljesülhet, úgy, hogy újabb esélyt kapsz a sorstól. Túl sokat nem lesz időd teketóriázni. Szabadulj meg a gátlásaidtól, és az sem baj, ha szokatlan módját választod érzéseid kimutatásának! Ha máshogy érzel, mind eddig, azt jelenti, valami nagy érzelmi tehertől végre megszabadultál. Egy kis önfeledt, belefelejtkezős szórakozás is belefér.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióKarrieredben új korszak kezdődhet. A megújulás szükségszerű. Volt és leendő rokonaid próbára tehetik hitedet. Ha filozófiai, spirituális eszmefuttatásba bonyolódsz, büszkeséged ne legyen gátja annak, hogy el tudj fogadni magadétól eltérő véleményt is! Kifejezetten bölcs tanácsokra lelhetsz, ha nyitott fülekkel jársz.  Jogi, esetleg ingatlan ügyeid megoldásában kerüld a szélsőségeket, ha nem akarsz kellemetlen meglepetéseket!


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Munkahelyeden páran megpróbálnak csőbe húzni. Farizeus ábrázattal kérdezgetnek politikai hovatartozásod felől. Ha megnevezel egyfajta csoportosulást, akkor annak ellenfelei indítanak ellened hadjáratot. Mindegy, melyiket mondod. Ha tudtukra adod, hogy nem foglalkozol ilyenekkel, akkor elterjesztik rólad, hogy egy, általuk szélsőségesnek tartott párthoz húzol. Megoldás: ne válaszolj nekik, kérdezz vissza, beszéltesd őket arról, hogy ők melyik szekértáborban katonáskodnak!

BAK [12.21-01.19]

bak Nem jellemző rád az elhamarkodott viselkedés. Ám a héten minden megtörténhet, ami távol áll tőled, vagy amiről úgy gondoltad, hogy sohasem leszel rá képes. Mielőtt döntenél, mielőtt megszólalnál, számolj el legalább tízig, így elkerülheted, hogy olyasmit tegyél, amit később megbánsz, vagy ami miatt szégyenkezned kellene! Családi viszályban ne állj senki mellé, a felettesedet pedig ne felejtsd el tömjénezni, mert manapság sajnos ez is záloga a sikernek!


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Panaszkodás és siránkozás helyett végre állj a sarkadra! Ragaszkodj ahhoz, amiről úgy gondolod, hogy a tiéd! Mert ha erre képtelen vagy, akkor minden esély megvan arra, hogy egy esetleges válás, szakítás során borzasztóan hátrányos helyzetbe kerülj. Amennyiben szülő vagy, gyermekednek megnyugtató szavakra van szüksége. Különösen akkor, ha a családban olyan helyzet alakult ki, amely miatt a csemetéd biztonságérzete meginoghat.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakOlyan hírek, információk röppennek fel ezen a héten, amelyek miatt megkérdőjeleződik a jövőd. Kétségbeesés helyett próbálj meg olyan személy fejével gondolkodni, akinek a pozíciója, a befolyása az új helyzetben is megmarad, mert most mindennél fontosabb a kapcsolatok építése, ápolása. A házasságokban, együttélésekben türelemre, megértésre van szükség, így vészelheted át az esetleges nehézségeket. Ha nincs biztos családi háttered, elveszett ember vagy.

 

 


Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu