Csillagállás és egészség. Most erre koncentrálunk a jövő heti asztrotippekben.

KOS [03.21-04.20]

kos

A szerelmi kapcsolatában nagyon fontos, hogy minden problémát alaposan megbeszéljenek, még a tabutémákat is. Ha nem jutnak dűlőre, egy idő után kapcsolatuk elkezd lazulni, aztán egyszer csak megszakad, vége lesz. Munka: kollégái nem mindenben értenek egyet önnel. Sokan arról fantáziálnak, hogy valakinek az üdvöskéje, azért néznek el önnek több mindent. Egészség: fokozottan balesetveszélyes ez a hét, gyalog, biciklin, vagy járművel közlekedve egyaránt. Vigyázzon magára, s másokra is!

BIKA [04.21-05.21]

bikaHa új szerelemre áhítozik, majd találkozik valakivel, akit elsőre az igazinak gondol. Rövidesen azonban kiderül róla, hogy az ő „fellángolása” inkább barátság, mint szerelem. Meglévő párkapcsolatában – ha az nem is nevezhető a harmónia szigetének – nem lesznek különösebb nagy veszekedések, vagy nézetkülönbségek. Amennyiben gyermeke már felnőtt és tudna dolgozni, de nem akar, mert Ön úgyis eltartja, itt az idő, hogy végiggondolja, mennyire rosszat tesz azzal, hogy tömi őt pénzzel. Így, esze ágában sem lesz továbblépni, Ön pedig rövidesen ágynak dől a nagy terhek alatt. Egészség: a súlyos lelki terhek kimerültséghez, pánikszerű reakciókhoz vezethetnek.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Összehozza a sors valakivel, akivel bátran üzletet köthet, és/vagy az illetőnek olyan kapcsolatai vannak, hogy azokat ügyesen kihasználva Ön jobb anyagi helyzetbe kerül. Régebb óta együtt élőknél eléggé elhatalmasodott egyhangúság mutatkozik. Amennyiben nem változtat ezen, könnyen megeshet, hogy párja valaki mást keres majd magának. Ugye, ezt Ön nem akarja? Munkában éhezik a sikerre és az elismerésre. De ha stressz éri, határozatlanná, túlérzékennyé válik, mindenen megsértődik. Egészség: üdvös lenne jobban odafigyelni azokra a kozmetikumokra, amiket használ!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákLehetséges, hogy közvetlen környezetében találja meg azt, akivel majd leéli életét. Járjon nyitott szemmel, mert a csillagok pillanatnyi állása szerint imádottja már a közelében van. Az együtt élőknél csökkenhet a feszültség, lelkileg közelebb kerülnek egymáshoz. Maximum az zavarhatja meg, hogy régi dolgok jutnak eszébe partnere korábbi kapcsolatáról. Munkában, karrierjében most öné a pálya. Amit eltervez, az sikerül is. Egészség: évente legalább egyszer vegyen részt egy általános állapotfelmérésen. Most a magas vérnyomás okozhatja a legtöbb bajt.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A bolygók konstellációja megújulást, átalakulást hoz az elkövetkező napokban, de félő, hogy eléggé kíméletlen módon. A Plútó könyörtelen, erőnek erejével kényszeríti ki a gyökeres átalakulást. Vonatkozhat ez kapcsolatára, vagy munkaterületre egyaránt. Szerencsére lesz ön körül mindig egy-két olyan ember, aki jó szívvel segít. Hallgassa meg, mérlegelje tanácsukat! Egészség: nőknél az alhasi, nőgyógyászati dolgokra terelődik a figyelem, míg férfiak többségénél, kortól függetlenül, a gerincet, nyaki csigolyákat kéne megnézetni.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNem fogja megengedni, hogy bárki is az ön kárára szerezzen hasznot valamiből. Helyes döntés, dolgozzon meg mindenki a saját sikeréért. Pihenésre, egy kis szabadságra vágyik. Ha megvalósítja, úgy érzi, kitágul a világ, találkozásai sikerrel járnak és befogadó lesz egy új, hosszantartó kapcsolatra. Egészség: könnyen lehet alvási zavarainak oka, hogy vízérben fekszik. Lehetőség szerint próbálja ki fekvőhelyét legalább egy méterrel áthelyezni!


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Első dekád szülötte hajlamossá válhat tékozlásra, olyasmiket enged meg magának, amik már luxus kategóriába tartoznak. Második dekádban születetteknél ennek pont az ellenkezője lesz jellemző, már-már a nélkülözés határát súrolja spórolásával. A most induló szerelmi dolgokban nagyon fontos az őszinteség, a meghitt és alapos elbeszélgetés. Ha ez megtörténik, akkor a továbbiakban nem kell állandóan valami miatt visszamenni a múltba. Egészsége megőrzése érdekében sportoljon többet, így testében lelkében feloldja a görcsös merevséget!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióHázasságokban, együttélésekben amennyiben képes kicsivel jobban alkalmazkodni, viszonya megerősödve kerülhet ki az embert, illetve kapcsolatot próbáló helyzetekből. Ha van gyermeke, ő is vita tárgya lehet, akár kiskorú, akár felnőtt. Ha eddig kifejezetten takarékosan élt, akkor ez még inkább jellemezni fogja. Szóba jönnek az akciós, kuponos vásárlások, de ezekkel nagyon vigyázzon, sok közöttük a becsaps! Egészség: váratlanul újulhat ki bőrbetegség, ekcéma, ami jó pár hetes kezelést igényel. 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Könnyen lehet, hogy kapcsolata fordulóponthoz érkezik. Amennyiben megtörténik a szakadás, ne bánja azt, gyászolja meg, és engedje útjára párját! De ha összebútorozni készül valakivel, akkor ne csak a saját szempontjait tartsa szem előtt! Célszerű kikérni a másik véleményét is. Munkahelyén érdemes lenne nyitva tartani a fülét, mert olyan változásokról hallhat, amelyek a közeli jövőben következhetnek be. Egészség: Ha úgy érzi, hogy napközben mindig fáradt, érdemes lenne kivizsgáltatnia magát. Előfordulhat például, hogy vashiánya van.


BAK [12.21-01.19]

bakHa a pénz nem kerül szóba, illetve imádottja le tudja küzdeni birtoklási, egyben féltékenységi hajlamát, akkor kapcsolatuk túléli a mostani feszültséget. Gyermekére mindennél jobban kell vigyáznia, mert könnyen lehet, hogy rossz társaság veszi körül. Munkában kőkemény küzdelmet folytat, minden egyes fillérért nagyon keményen meg kell dolgoznia. Egészség: megtörténhet, hogy a testéről valamilyen kis anyajeget, szemölcsöt le kell vetetni. Jó hír: az ilyen, apró műtét ambulánsan is megoldható.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Hajlamossá válik a féltékenységre. Ám mielőtt elkezdene hisztizni, törni, zúzni, tájékozódjon, mert nagy valószínűséggel vaklárma az egész. Higgadtságra, türelemre és őszinte beszélgetésre van most szükség. Munkahelyén nem igazán érzi jól magát. Egy nap sem felejti el, hogy csak a pénzért jár ide. Az újabb, jobb lehetőségekre még egy kicsit várni kell. Egészség: ezen a héten a látásra kerül a hangsúly. Megmagyarázhatatlan látászavaraival érdemes lenne felkeresni egy szemészt.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Szerelmi életében partnere rokonsága okozhat fejfájást. Nem értik, hogy az önök kapcsolata sokkal inkább érzéki, mint érzelmi. Legalábbis a jelenlegi állapotok szerint. Ők meg állandóan esküvővel, meg mirtuszkoszorúkkal szekálják önt. Amennyiben állást szeretne változtatni, vagy az életnek az ön számára új területén szeretné magát kipróbálni, akkor erre a sors most lehetőséget kínál. Anyagi ügyekben nehézségei támadhatnak, megeshet, hogy munkájának ellenértékét nem fizetik ki. Egészség: izületi problémák merülhetnek fel, amivel célszerű lenne felkeresni egy szakorvost.

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)