Nagyon fontos volt ez az év végi kis pihenés. Ugye, mindannyian lazítottunk is egy kicsit? Hétfőtől azonban újra itt vannak a munkás hétköznapok! Melitta ahhoz ad most nekünk megszívlelendő (csillag)tippeket, hogy kezdjük energikusan és sikeresnek ígérkezően az előttünk álló 2014-es esztendőt!

KOS [03.21-04.20]

kos

Tartsd magad távol az exektől! Nyilván volt oka annak, hogy szakítottatok. Ha nem ezt teszed, lehet, hogy emiatt a héten új lehetőségeket szalasztasz el, érzelmileg pedig nem tudsz tovább lépni. A munkahelyeden legyél szerényebb és megértőbb. Tárgyalhatsz fizetésemelésről, vásárolhatsz ingatlant, de ha zavaros, vagy illegális ügyekbe ártod magad, most biztos, hogy megbuksz!

BIKA [04.21-05.21]

bikaRagadj meg minden alkalmat, hogy meghódítsd a siker felhőkbe vesző csúcsait! Hasonlóképpen azt is megérzed, mikor kell még várnod anélkül, hogy erőltetnéd az eseményeket. Törekedj arra, hogy főnökeid, kollégáid ne nyafogásodról, hanem kimagasló szakértelmedről jegyezzenek meg. Fontos: ha igazán közel akarsz kerülni valakihez, a mostaninál jobban fel kell tárnod legbensőbb énedet!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Minél visszahúzódóbb a kedvesed, annál inkább meg leszel győződve arról, hogy nem is akar bensőségesebb kapcsolatot kialakítani veled, csak úgy elvagytok. Most ne erőltesd a lelkizést, mert az nem tesz jót! Rövidesen javulni fog a helyzet, akkor kezdeményezz! Munkában igyekezz nem beleveszni a jelentéktelen dolgok útvesztőibe. Alaposan gondold át, milyen területen szeretnél karriert csinálni, majd vágj bele!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKollégáidhoz nemcsak munkakapcsolat fűz, hanem barátság is. Abban a hiszemben élsz, hogy mélységes egyetértés csak a szerencsés kiválasztottaknak jár. Holott két ember sosem születik egymáshoz rendelt lelki társnak, hanem a felismerés útján azzá lesznek – kompromisszummal, alkalmazkodással és mély érezésekkel. Fontos: családtagjaid kritizálását csökkentsd minimálisra, mert hamarosan goromba reakciókat tapasztalhatsz.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Ha főnökeid nem mindig pozitív kicsengéssel értékelik tevékenységedet, úgy érzed, meg akarnak semmisíteni. Fel kell ismerned, hogy a kritika hatékony kezelésének a képessége hagyományosan a szakmai és pénzügyi siker előfeltétele. Ha a nézeteltérések kapcsolatodban sem kerülnek napvilágra, csak gyűlik a sok elfojtott indulat. Előbb vagy utóbb bekövetkezik a robbanás, majd a szétválás. Tehát ne szaporítsd az összezördüléseket!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAmennyiben kedvesed romantikus fantáziája nem a legélénkebb, mutasd meg, hogy egész kis apróságoktól képes vagy „elájulni”! Meglátod, sokat segít a helyzeten. Gazdasági téren megemelkedett bér, magasabb pozíció ugyan nincs a láthatáron, de a csillagok állása azt mutatja, semmi okod aggodalomra, mert jól haladnak a dolgok. Csak legyen elég türelmed és kitartásod.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Mivel a munkád alulfizetett, és unalmas, sokszor érzed azt, hogy kihasználnak. Valójában nem akarsz nagyobbat markolni, mint amennyi a kezedbe fér, ám több felelősség több pénzzel jár. A panaszkodás helyett érdemesebb harcba szállnod riválisaiddal! Mérleg nő: szerelemben kevesen tudnak neked ellenállni, de vajon mit fogsz mondani annak, aki már közel áll a lánykéréshez? Mérleg férfi: sok beszédnek sok az alja. Kedvesedet ne szájkaratéval próbáld „meghódítani”, hanem valódi tettekkel!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióIngatlannal, telekkel kapcsolatos ügyekben ne ess túlzásokba, mert a végén egyetlen filléred sem marad! Most ne nagyon hergeld főnököd fizetésemelés kunyerálásával, mert úgyse kapod meg. Partnered különösen érzékeny reagál a nyaggatásra, vagy kritizálásra. Esetleg finomíts a kommunikációdon, hogy legyen némi esélyed is! Fontos: ha érzelmi kapcsolatod kezd rutinná válni, akkor legfőbb ideje munkához látni, s változtatni!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szinte minden nőnemű Nyilasban van egy művész, aki mostanában háttérbe szorul, mert el kell tartani a családot, mert újra és újra el kell vállalnia valamilyen plusz, esetleg nemszeretem munkát. A házassági, vagy szerelmi élet jobbá tétele a hét elejétől lehetséges, de akkor mindketten bátran vállaljátok érzéseiteket, véleményeteket! Első lépésben tisztázzátok egymással, ki mit akar! A folytatás már kézenfekvő lesz.


BAK [12.21-01.19]

bakRacionális típusként nem megérteni szeretnéd a partnered, inkább megmagyarázni őt. Ami gyakran udvarias formája annak, hogy elemezni akarod a hibáit. Analitikus képességed most hasznosnak bizonyul. Ámor nyílvesszői nem tévesztenek célt, ha nemcsak nagy hévvel, hanem megfontolt előrelátással is számolsz. Röviden vedd át a kezdeményezést, és vágyaid tárgya a tied lehet. Azért ne felejtsd: megszerezni könnyű, megtartani sokkal nehezebb.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha munkát keresel, rövidesen leveszed a lábáról a leendő főnöködet. Hipnotikus kisugárzásod erőre kap, s eldönti a dolgokat. Vízöntő férfi, ha őszintén kedvel, sőt, már szinte szeret valakit, ne bonyolítsa túl a dolgokat! A másik így elbizonytalanodik, nem tudja mire vélni a parttalan érvelést, ahelyett, hogy egy jót csónakáznátok az érzékek mesés tengerén. Jegyezd meg: az első gombot neked kell kigombolni!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Meg kell szabadulnod a kudarctól való félelmedtől, hogy megszerezd, amire szükséged van. Önsajnálat helyett fogd fel kihívásként a hivatásoddal járó kötelezettségeket! Ha minden úgy sikerül, ahogy eltervezted, várhatod a jutalmat: külföldi út, szakmai előrelépés, és hasonlók. Szerelemben a mézeshetek letelte után sem szabad megfeledkezned arról, hogy partnerednek továbbra is szüksége van az ágybéli buzgólkodásra, a heves párnacsatákra.

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)