Ezen a héten nemcsak a csillagok, hanem az angyalok is üzentek nekünk! Önnek mit suttognak?

KOS [03.21-04.20]

kos

Ne sajnálja a pénzt azokra a dolgokra, eseményekre, amelyek emlékezetessé és szebbé teszik az életét! Utazzon, tanuljon és nyisson mindenfelé, ha megteheti! Ezzel együtt közlekedjen óvatosan, mert eléggé balesetveszélyes ez a hét. Ha bármilyen orvosi beavatkozásra van szükség, ne izguljon, minden a legnagyobb rendben zajlik majd. Álmokban, történésekben figyeljen minden apró kis jelre. Mondanivalójuk lehet önnek. Angyali üzenet: Csodás dolgok várnak rád, megtapasztalásuk nem hit kérdése.

BIKA [04.21-05.21]

bikaNe engedje, hogy környezetében valaki folyamatosan szapulja, teljesen megmérgezve hangulatát. Üljön le és beszéljen az illetővel, aztán egy életre kerüljék el egymást! A napokban előző életbéli rendezetlen ügy végére tesz pontot, ami érdekes emocionális megnyilvánulásokkal járhat (sírás, szorongás, étvágytalanság). Kapcsolat: szerelme sosem volt és nem is lesz könnyű eset. Mégis Ön ismeri legjobban a használati utasítást hozzá, ezért ne parázzon szüntelen!  Angyali üzenet: Imáid akkor is kisegítenek a bajból, ha olyannak adtad a bizalmadat, aki visszaélt vele!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ha nem szeretne hosszú távra koloncot venni a nyakába, zárjon le minden olyan kapcsolatot, ami veszélyeztetheti házasságát! Vállalkozásában rövidesen hatósági vizsgálatot jeleznek a csillagok, aminek nézze a jó oldalát! Most sikerül rendbe tenni azokat a könyvelési hibákat, amikről eddig gyakorlatilag nem is tudott. Amennyiben még mindig lakásügylet foglalkoztatja, újabb zseniálisnak mondható variáció merül fel. Angyali üzenet: Egy angyal fogja a kezed, és oda vezet, ahol javítani valód lenne.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákJó időszak ez a legtöbb Ráknak. Ideális áron vásárolhat telket – ingatlant, belekezdhet egy új vállalkozásba, házasságot köthet, gyermeket vállalhat. Hagyja az eseményeket szépen alakulni! Legyen résen, de idő előtt ne sürgessen semmit! Bármilyen gusztustalan ármánykodás megy a munkahelyén, amennyire csak lehet, maradjon ki belőle. Kollégáiról se mondjon véleményt, így elkerülheti a későbbi kényelmetlenségeket. Angyali üzenet: Angyalok segítségével megtalálod a közös hangot azokkal, akikhez nehezen tudsz alkalmazkodni.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Még szorosabbra kell húzni a nadrágszíjat és jól meggondolni, hogy mire ad ki pénzt. Életének eme szakasza ugyan sok nehézéggel teli, de minden apró kis történés a későbbiekben sorsát jobbá alakítja. Egy barátság kiállja a próbát, még szorosabbra fűzhetik viszonyukat egymással. Egyik rokona, esetleg volt párja, hajmeresztő ötlettel állhat elő. Nem kell megijedni, amelyik kutya ugat, az nem harap! Angyali üzenet: Az angyalok segítenek abban, hogy érzelmi stabilitásra tegyél szert, rendezd a múltban nyitva hagyott kérdéseket.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzHázastársa olyan, mint egy lőporos hordó, bármelyik minutumban felrobbanhat. Egyik percről a másikra alakulhat ki zaklatott helyzet. A vita tárgya nem új, elvégre a téma már korábban is feszültséget okozott. Anyagi ügyekben minden oka megvan arra, hogy megnyugodjon, rövidesen rendeződnek a nehézségek. Ha nincs állása, vagy változtatni kíván, most nem célszerű, mivel a nyaralások miatt nem találja meg az illetékeseket. Angyali üzenet: A szerencse olyan, mint a szerelem, ha készen állsz, ha igazán akarod, rád talál.


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Többen tartják varázserővel bírónak. Nem véletlen, hogy kigondol, kimond valamit, az rövid időn belül meg is történik. A napokban, csak úgy hirtelen betoppan valaki az életébe, aki feledteti önnel az elmúlt nehéz időszakot. Amennyiben szülő, gyermekét rövidebb pórázra kéne fogni, ha azt akarja, hogy az életben vigye valamire. Gyakran szőnyeg alá söpri a vele kapcsolatosan felmerült problémákat, elfogultan mentegeti őt. Angyali üzenet: Szerencsésnek lenni nem azt jelenti, hogy az ölünkbe hullik minden, amire vágyunk. Sokkal inkább azt, ha sikerül minden helyzetből a lehető legjobbat kihozni.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióSzerelmi kapcsolatban feszültséget okozhat vaskalapos elképzelése, illetve az is, hogy egyik pillanatról a másikra változtatgatja véleményét. Munkahelyén elfogultság jellemezheti, ezen a héten ne hozzon fontos döntéseket! Kiváló napok utazásra, lazításra. Egy olyan személlyel, akivel korábban összekülönbözött, most békét köthet. Egyébként észrevette már, hogy jelenlegi munkája egyfajta vezeklésnek is tekinthető? Angyali üzenet: Kérd a benned rejtőző kincsek angyalát, hogy segítsen megismerni a szerencsédhez vezető utat.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Túlzott önbizalommal mindent elronthat, míg a szerénység csak segíti rendeltetése elérésében. Arany középutat kell találnia a kötelességei teljesítése és a kreatív munkavégzés között. Szerelmi életében nehezen fogadja el a kritikát, és nem tud, vagy nem is akar ráállni partnere gondolatmenetére. A hétvége utazásra, kimozdulásra optimális. Ne sajnálja magától, megdolgozott érte! Angyali üzenet: Csendesítsd el az elmédet és merülj el az álmaidban. Most jött el az ideje lerázni magadról azt, ami már nem fontos.


BAK [12.21-01.19]

bakÖnbizalomban és tetterőben ezen a héten nem szenved hiányt. Meggondolatlan, kapkodó viselkedése azonban problémákat okozhat. Nem képes arra, hogy megfelelő távolságtartással ítélje meg a dolgokat. Szerelemben az új, az egzotikus, és az önnek ellentéte vonzza. A pillanatnyi szenvedélyekből töltődik, kis időre is felvállalja a néha nem is olyan kicsi kockázatot. Angyali üzenet: Szeress és szeretni fognak, szeress, és a boldogság megszépít, szeress, és minden más lesz majd!


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Amennyiben Ön szülő, gyermekének vigasztaló és együtt érző szavakra van szüksége, kortól, nemtől függetlenül. Élete párjával viszont olyan dolgokat beszélhet meg, melyek miatt már egy ideje puskaporos a hangulat. Utazásai, sétái alatt pénzére vigyázzon az eddiginél is jobban, mert valaki, vagy valakik meg akarják lopni! Új szerelemi kapcsolatokban felforrósodik a levegő, csapkodva robajlanak a szenvedélyes hullámok. Angyali üzenet: Ne keseredj el, amiért oly sokan nehezítik utadat. Később megérted mi miért történt.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Vásárlásnál legyen óvatos, mert amihez most jó áron juthat hozzá, a későbbiekben igen sokba fog önnek kerülni. Bonyolult szerelmi ügyeiért senki mást nem okolhat. Ha megalázó helyzetbe került, gondolja csak végig, miért is! Jól tenné, ha rendet tenne gondolataiban, ezzel együtt szerelmi élete is rendeződik.  Angyali üzenet: Illatos fürdő, masszázs, vagy hosszú hétvége. Kinek mire futja a pénzéből és az idejéből. A pihenésre szükséged van, nem csak azért, mert megdolgoztál érte, hanem azért is, mert az egészséged megőrzése érdekében pihenned kell!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu