Igazi mozgalmas, tavaszi zsongás vár mindenkire a következő héten – legalábbis s csillagok ezt ígérik!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ne gondold, hogy minden a te érdemed! Biztos lehetsz benne, hogy elért sikereid mögött most a szerencse is megbújik. Ne tiltakozz ellene, inkább használd ki, hogy Fortuna a kegyeibe fogadott! Szerelemben, ha felszabadítod a saját magad által felállított gátakat, végre eget – földet rengető örömöket élhetsz át. Elsősorban olyan partnerrel, akivel egyébként is minden téren összhang van köztetek!

BIKA [04.21-05.21]

bikaVégre eljött a te időd! Megtalálod azt a társat, aki mellett a könyvolvasás, vagy épp a tévénézés is felér egy igazi élménnyel. Sok pihenésre, lazításra és romantikára számíthatsz. Otthonod megtelik energiákkal, amikre mindig vágytál. Karriered terén sem áll meg az élet, sőt csak úgy sorakoznak egymás után az újabbnál-újabb teendők. Kizárólag rajtad múlik, mennyire élsz a kínálkozó lehetőségekkel.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Elérkezel oda, hogy hiszel a gondviselésben, és a saját szerencséden való munkálkodásban. Pozitív, hogy minden eszköz a kezedben van, de az eddigieknél sokkalta magabiztosabbnak kell lenned, hogy eredmény is legyen! Vigyázz arra is, hogy a kritikákat ne verd vissza kapásból! Előbb gondold végig jogosságukat, s ha te vagy a hunyó, próbálj csendben maradni! Ilyenkor a hisztis visszatámadás a lehető legrosszabb lépés.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSajnos úgy tűnik, hogy képtelen vagy túllépni a múltadon, ezzel együtt a saját magadat felemésztő érzelmeiden. Egyetlen igaz szerelmed hiányát a mai napig fájlalod, ezért cimboráid kénytelenek lesznek kemény eszközökhöz folyamodni, hogy végre a felejtés útjára tereljenek. Próbálj meg nyitottabb és barátságosabb lenni azokkal, akiket csak most ismersz meg, mert lehet hogy, közöttük van álmaid társa. A morcos embereket egyébként sem kedveli szinte senki.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A több hete tartó nehézségeket elfújja az új idők szele, kedveseddel egyetemben dúskálsz majd a lehetőségekben. Ott lelsz rá a szerencsédre, ahol a legkevésbé várnád. Vigyázz, flörtjeid során beleszerethetsz valakibe, aki nem viszonozza érzelmeidet! Tedd túl magad ezen, és amíg rábukkansz az igazira, keress egy ideiglenes, de stabil partnert, akiben valóban megbízhatsz! Nem kell mindig kaviár, ha éhes vagy, jó a lencse is.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAz állatok jelenléte megnyugtat. Készülj fel, hogy mostanában megkapod azt a kis házi kedvencet, akivel régóta szemezel. Ennek köszönhetően megismerkedsz olyan emberekkel, akikkel hasonlóak a jövőbeni terveid, és minden valószínűség szerint egymás segítségére lesztek. Készülj arra is, hogy hamarosan felkap egy  tomboló szerelem hurrikán erejű örvénye, s végre elrepülhetsz a szenvedélyek birodalmába…


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A legnagyobb szerencse, ami most érhet, hogy még idejében felismered, mitől nem tudsz teljes mértékben elégedett lenni, és képes leszel változtatni ezen. Karriered terén új megvilágításba kerül néhány dolog, ami eddig zavaros volt, végre tisztázódni látszik. A mindennapi feladatok megoldásában praktikusan okos ötleteiddel sokat segíthetsz. Hétfőn és szerdán az adminisztratív ügyek intézése hangsúlyosabbá válik – légy figyelmes!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióTeher alatt nő a pálma, tartja a mondás, amit te most saját magadon megtapasztalhatsz. Sok feladattal látnak el, még az is lehet, hogy olyankor is dolgoznod kell, amikor mások a hasukat süttetik a napon. A változások miatt nem kell izgulnod, mert a feletteseid tisztában vannak a képességeiddel. Nem baj, ha olyan partnerre vágysz, aki megérti, hogy nem akarsz elmerülni a hétköznapok szürkeségében, élményekről és színes, mozgalmas életről ábrándozol.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ha nem tartod kordában a szeszélyességedet, akkor mindennaposak lehetnek a durcás jelenetek. Pedig nem kell minden apróságon megsértődnöd, hiszen ez apránként mérgez meg minden kapcsolatot! Munkahelyi flörtre nyílik alkalmad, ami túlságosan vonzó ahhoz, hogy kihagyd. A helyzet sok bonyodalmat tartogat, talán jobb, ha valamennyire visszafogod magad. Azzal is számolni kell, hogy a végén mindenki rólad pletykál majd!


BAK [12.21-01.19]

bakAz elkövetkező napokban érzékennyé  válsz, mindent a lelkedre veszel. Próbáld meg használni a józan eszedet, és ne sértődj meg minden apróságon! Inkább beszéljétek meg pároddal a problémákat. Ideális, ha hajlasz a kompromisszumokra, és együtt keresitek a megoldásokat! Mostanában több alkalmad is lehet félrelépésre. Kockázatos, mert ha megteszed, akkor bűntudatod lesz, esetleg a legváratlanabb pillanatban buksz le.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Újdonságokra vágysz, keresed az alkalmakat a kalandra. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ennek következménye az lesz, hogy párod féltékennyé válhat. Ne lepődj meg, ha szenvedélyes jelenetek határozzák majd meg hétköznapjaidat! Talán tetszik is neked, hogy kedvesed mindent megtenne azért, hogy megtartsa a szerelmet köztetek, de ne feszítsd túl a húrt! Ha elpattan, borul minden…

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Nyugtalan leszel, új flörtökre vágysz. Ha kapcsolatban élsz, akkor ügyelj a diszkrécióra, hiszen párod fülébe juthat, ha hűtlenkedsz! Ha rossz kapcsolatban élsz, akkor ezekben a napokban könnyen bekövetkezhet a szakítás. Amennyiben mégis átvészelitek a nehéz időszakot, akkor újra időt nyertek, tehát életet is, így rendezhetitek sorsotok további útját. Fontos: a visszavonhatatlanul megromlott viszonyt jobb abbahagyni, tovább kell lépni!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu