Lassan indul ez a tavaszi pezsgés! Nem sokat érzünk egyelőre belőle. Mindenkit óvatosságra intenek ezen a héten a csillagok!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ha most belemegy egy olyan szerelmi kapcsolatba, amelyben a titkos harmadikat kell eljátszania, akkor nem árt, ha tudja, ebből a szerepből nem, vagy iszonyúan nagy árat fizetve fog tudni kimászni. A partnere határozottan nem szeretné, ha nyilvánosságra kerülne az önnel folytatott viszonya. Ezért még időben gondolja át, hogy megfelel-e ez a státusz!  Otthonára, kertjére, virágaira még e nagy felbuzdulás mellett is fordítson több figyelmet!

BIKA [04.21-05.21]

bikaAmennyiben képes lesz tartózkodni az okoskodó, rámenős fellépéstől, nemcsak hogy elérhet sok mindent, de meg is győzheti a saját igazáról azt a személyt, aki eddig elutasítóan viselkedett önnel szemben. Alkalmas a hét komolyabb ingóságok vásárlására, vagy ha gondja van valamelyik pénzintézettel, akkor most kell a tettek mezejére lépni! Sikeresen elintézheti, ami eddig reménytelennek tűnt. Érzelmi életében mostanában nem lesz kiugróan jelentős esemény.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ha még nem szerelme, akkor a napokban az lesz. Sőt az is lehet, hogy egyszerre több ágyban is űzi kisded játékait, és nem tud dönteni, mert mindegyik partnerben van valami, amit nagyon szeret. Az is lehetséges, ha jobban önmagába tekint, hogy nem is partnereibe szerelmes, hanem magába, a szerelem érzésébe. Amennyiben ön szülő, és gyermekének iskolai konfliktusa van, akkor ne egyből a pedagógust okolja! Előbb tisztázza a helyzetet, úgy alkosson véleményt!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákErőt kell vennie magán, munkahelyén úgy kellene viselkednie, hogy felettese elégedett legyen önnel. Sajnos sok múlik a főnöke jóindulatán. A szabályok arra vannak, hogy betartsák azokat, így elkerülheti a nagyobb anyagi veszteségeket. A szerelem váratlanul köszönt be életébe. Ha komolyabb párkapcsolatban él, mindenféle apró kis flörttel ne játszadozzon kedvese előtt, mert a csillagok állása szerint egyik pillanatról a másikra vége lehet mindennek.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A házasságokban, régi együttélésekben kisebb viharok várhatók, amelynek az oka az, hogy önben az ellenőrzési és birtoklási vágy túlontúl felerősödik. Ráadásul hajlamos lesz kedvese fejéhez vágni olyan dolgokat, melyeknek nincs alapja. Pénz, munka terén tartózkodnia kell a szabálytalan ügyletektől, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy ezekre sohase derül fény. Oroszlán férfi jó lenne, ha összekapná magát. A sültgalambfigyelési ügyelet ugyan kényelmes, de nem vezet sehova.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAlapvetően jó kedélyállapotnak örvendhet. Nagy a valószínűsége egy erősen szimpatikus valakivel való találkozásnak. Meglátni és megszeretni egyetlen pillanat műve lesz csupán. Azonnal úgy érzi, mintha lelki társával hozta volna össze a sors. Nem kizárt, hogy az érzés kölcsönösnek bizonyul. Munkahelyén kommunikációs gondok adódhatnak, de az is lehet, hogy egy titkos ellenség generálja a feszültséget. Nem kell pletykálni, áskálódni, ez esetben önnél jól alakul minden.


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A feszült hangulat a napokban kezd oldódni. Köszönheti ezt egy barátnak, ismerősnek, aki jóban, rosszban ott van mindig ön mellett. Idősebb Mérleg nővel előfordulhat, hogy szerelmes lesz, mint egy kisdiák. A szíve nyitott, a lelke szárnyal. Csak azért vigyázzon, ne váljon nevetségessé a tizenéves viselkedéssel! Amennyiben komolyabb pénzösszegre szeretne szert tenni, tervezzen valami mást, valami újat! Lehet időbe telik megvalósítása, de addig a jelenlegi munka hozza a mindennapokhoz a pénzügyi hátteret, a másikat meg idővel megvalósíthatja.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióMegtörténhet, hogy a lelkiállapota kissé zaklatottabb. Ez aztán testi szinten, egészségi probléma formájában jelentkezik. Mindez elsősorban a munkája, otthona miatt alakulhatott ki. Elérkezett az ideje, hogy leüljön beszélgetni azzal az emberrel, aki miatt éjszakákon át, rágja magát. Ha sikerül minden kis részletet tisztázni, minden jóra fordulhat. A munkában sikeres lehet, és az eredmény, melyet elér, nagyban növelheti az önbizalmát. Vágjon bele, megéri!


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Párkapcsolatában a mostaninál sokkal nagyobb türelemre és megértésre van szükség. Partnere megviselt állapotban lehet, talán a munkája, egészsége, esetleg családja miatt. Ön is ingerlékenyebb, és nehezen tudja tolerálni, hogy kedvese a szokásosnál kevesebb figyelmet fordít most önre. Ezért kell fékeznie magát, mert ha nem, az akár a kapcsolatukba is kerülhet. Amennyiben pereskedik, lehetőség szerint peren kívül próbáljon meg megegyezni partnerével. Erre hétfőtől mutatkozik nagyobb esély.


BAK [12.21-01.19]

bakÖnnél senki sem tudja jobban, hogy manapság nem a tudás, a tapasztalat számít, hanem a kapcsolatok. Ezért nem engedheti meg magának, hogy ezen a héten beszóljon valakinek, durva kritikát gyakoroljon, és a normális emberekkel is türelmetlen legyen. Ilyen viselkedéssel elmarhatja azt a személyt, aki segítségére lehet. Szerelmi életét ne bonyolítsa! Ha jól érzi magát partnerével, maradjon, tervezzen vele! De ha kapcsolatuk már az elején tele van mindenféle mondvacsinált bonyodalommal, meneküljön minél messzebbre!


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Legyen különösen óvatos ezen a héten, vigyázzon egészségére, testi épségére, értéktárgyaira! Rengeteg energiával rendelkezik, sok mindent el tud intézni, ennélfogva hajlamos lesz többet vállalni, mint amennyit bír. Ez a túlvállalás okozza, hogy feszült és ideges lesz, még éjszaka is álmatlanul, forgolódik. Jó lenne mértéket tartani! Nagyon fontos, hogy a sportot, a mozgást se vigye most túlzásba, sérülésveszélyes ez az időszak.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Ha valaki önnel szemben tesz olyan lépéseket, melyek felháborítják, és arra gondol, hogy ezért valamiféle jogorvoslatot kér, ezt a lépést most odázza el. Nagy valószínűséggel nem ítélnek az ön javára. Még akkor sem, ha egyértelműen önnek van igaza. Országon belüli, esetleg külföldi utazás kellemes élményeket tartogat. Amennyiben csak tervezgeti ezt, akkor a várakozás miatt lesz egyre izgatottabb. Aktuális: ha a szerelemben olyan szekér után fut, amelyik nem akarja felvenni, ne akarjon arra mindenáron felszállni!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu