Önnek mit hoz a jövő hét a bolygóállás szerint?

KOS [03.21-04.20]

kos

Érzelmileg nagyon érzékeny, kifejezetten sebezhető most. Ezért, ha egy mód van rá, foglalkozzon olyan dolgokkal, amelyek boldogabbá tehetik. Olyanokkal, amelyek elfeledtethetik azt a sok nehézséget, enyhítik a bút s bajt, amit nemrégiben át kellett élnie. Munkahelyén a kollégák vegyes társaság, van közöttük segítőkész és megértő, de akad olyan is, aki titokban ott tesz keresztbe, ahol csak lehet.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA munkahelyén történő váratlan eseményeknek köszönhetően szerencsésnek érezheti magát. Amennyiben nincs állása, akkor a napokban olyan lehetőséget sodor útjába az élet, amely miatt irigyeinek a száma hirtelen megnő. Szerelmi életében lassú, de pozitív változások veszik kezdetüket. Jó volna, ha nem ugorna rögtön égig örömében. Vannak dolgok, amik kizárólag ránk tartoznak.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A munkahelyén bizonytalan helyzet alakulhat ki. Tanácstalanná válhat a fülébe jutó folyosói pletykák miatt, amelyeket igenis vegyen komolyan! Hamarosan érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert olyan helyet találhat, ami hosszú távon biztonságot ad önnek. Szerelmi kapcsolatuk fordulóponthoz érkezett. Ha nem beszélik meg a gondokat, kialakult bajokat, akár szakítás is lehet a vége.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKollégái között akad olyan, aki hálás a múltban kapott segítségért és most, hogy ön szenved szükséget, viszonozza azt. Lelkivilága nagyon hullámzó, gyakran gondol a múltra, bizonyos dolgokra továbbra is keresi a választ. Szerelmi élete szépen alakul, a sors jó irányba tereli. Ne legyen senkivel rámenős és erőszakos, hagyja szépen lassan kialakulni a dolgokat! Ami pedig nem megy, azt nem kell erőltetni!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Egy szakadás, válás után mindig azt érzi az ember, hogy nehéz talpra állni. A sors most mégis segít önnek abban, hogy ez aránylag gyorsan megtörténjen. Olyan emberekkel, helyzetekkel találkozik, amiket ha alaposan átgondol, mind a gyors megoldásokat hozzák. Egészség: fokozottan ügyeljen a réteges öltözködésre! A hideg reggelek, és meleg nappalok megviccelhetik.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMinden oka meglehet az örömre, mert kedvesével, kiszemeltjével szépen alakulnak a dolgok a közös élet felé vezető úton. Már összeköltözésről, fiatalabbak esetében gyermekvállalásról is beszélnek. Persze mindezt nem azonnal, hanem a közeljövőben. Egy társaságban melynek ön tagja, lehet ez edzőterem, tanfolyam, valakinek a viselkedése, mondandója elbizonytalanítja. Ne hagyja magát befolyásolni, nézze meg, hogy ki, és miért mondja!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Panaszkodás és siránkozás helyett végre álljon a lábára és ragaszkodjon ahhoz, amiről úgy gondolja, hogy az öné. Ha szülő, most gyermekének több törődésre, megnyugtató szóra van szüksége. Különösen, ha a családban olyan helyzet alakult ki, amely miatt csemetéje biztonságérzete meginoghatott. A szülők egyet nem értése szörnyen megviseli a gyerekeket, még akkor is, ha ez nem látszik rajtuk.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióUgyanazok a gondok merülhetnek fel, mint tavaly és azelőtt. Különösen, ha barátságról van szó, elég zűrzavarossá vált minden. A szerelmi kapcsolatokban féltékenységet jeleznek a csillagok. Skorpió hölgy ne irigyelje volt barátja új kapcsolatát! Önnek is lett volna lehetősége hasonlóra, de nem kívánt élni vele. Úgyhogy maradjon csak szépen csendben! A most induló viszonyokban az érzelmek felfokozottak, hevesek.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Vannak olyan kapcsolatok, melyek elszívják az erejét, energiáját. Ön is hasonlót ápolhat egy személlyel, aki önnek sokkal fontosabb, mint fordítva. Jól tenné, ha ennek a viszonynak véget vetne, esetleg ritkítaná a találkozásokat, még mielőtt jó híre, plusz az egészsége bánja. Anyagi ügyekben nagy szerencséje lehet, visszakaphatja azt az összeget, amivel tartoztak önnek. Vonja le a tanulságot: a jövőben lehetőleg ne adjon kölcsönt senkinek!

 

BAK [12.21-01.19]

bakÚjra foglalkozni kell egy olyan üggyel, amelyről úgy hitte, már rég megoldotta. Ennélfogva a meglepetések hete a mostani, amiben sajnos nem mindenben pozitív. Amennyiben párkapcsolatban él, most kerülje a gyermekekkel kapcsolatos problémák megvitatását, mert kevés az esélye annak, hogy közös nevezőre jutnak. Ha ön szingli, mielőtt fejest ugrik egy szerelembe, figyeljen a jelekre, melyeket a sors küld önnek!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha házasságban él, vagy együtt jár valakivel, jó, ha tudja, hogy kedvese fülig beleszerelmesedett valakibe. Érzelmei intenzívek, viselkedése kiszámíthatatlan. Hanyagolja az otthoni dolgokat, figyelmetlensége miatt gázon felejtheti az ételt, nyitva hagyja az ajtót. Ne vonja felelősségre, inkább tájékozódjon. Aztán ha elég információja van, lehet majd lépni.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakNem jellemző önre a hebehurgya viselkedés. Ám a héten minden megtörténhet, ami távol állt eddig öntől, vagy amiről úgy gondolta, sosem fordulhat elő. Mielőtt döntene, megszólalna, számoljon el háromig, talán így elkerülheti, hogy olyasmit tegyen, amit később megbánna! Családi viszályban ne álljon senki mellé, mert abból sok baja lehet. Megfelelni úgyse tud mindenkinek! Különösen akkor, ha csak felületes ismeretei vannak a vita tárgyáról.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu