Heti horoszkóp 2015. március 28-tól április 3-ig

0
2099

A Bika szépen hazahordja a munkahelyi zűröket, a Rák már a nyaraláson gondolkozik, a Skorpió ráül a párkapcsolati hullámvasútra, a Halaknak pedig nagy döntést kell lassan meghoznia.

KOS [03.21-04.20]

kos

Egy parányi csalódás megrendítheti érzelmeidet, de ha elfogadod azt, hogy ez a mostani nem a sírig tartó szerelemről szól, akkor szinte semmi nem állhat boldogságod útjába. Lehetsz egy kapcsolat, vagy egy magányos időszak végén, ami folytán most kiengeded a feszültségeket, és könnyű kalandokba keveredsz csupán. Munkádban kezdesz megcsömörleni, de nincs mit tenni, hiszen azt csinálod, amihez értesz. Ha már úgy érzed, nagyon feszít ott belül a türelmetlenség, nézz körül az álláspiacon!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA sok veszekedés oka nem más, mint a munkahelyről hazahordott negatív feszültség, amit a párodra zúdítasz, legtöbbször minden más ok nélkül. Az egyetlen öröm az ürömben, hogy a stresszt a legjobban a sport és a párnacsata oldja. Kedvesed könnyen megbocsátja, ha alkalomadtán neki jut a szurkálódás, amit a főnöködnek szántál, és így övé a jutalom is, amiért elnézi ezt neked! A szinglik se búsuljanak, mert soha nem lehet tudni, hogy a barátok közül ki veszi át a gyámolító pszichológus szerepét.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A Jupiter kitárja előtted a szerencse útja felé mutató kaput, így különösebb erőfeszítés nélkül lehet átlépned a küszöböt, körbenézned, s ennek megfelelően új terveket kieszelned. Megtalálod az összhangot az emberekkel, feltalálod magad a lehetetlennek tűnő helyzetekben is. A szerelem izgalmas hálójába is sikerül belegabalyodnod. Muszáj lesz előre megtervezni a dolgokat, különben örökké azon fogtok hajba kapni, hogy hová menjetek, mit csináljatok.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSzép, nyugalmas időszak vár rátok, amikor semmit nem kell megtervezni, görcsösen akarni, mert a dolgok ezek nélkül is kiválóan alakulnak. Pontosan érezni fogod, hogy amellett a személy mellett vagy, akihez tartozol. A szinglik tavasszal sok kalandot vállalnak, élvezni is fogják ennek minden pozitív részletét, főleg azt, hogy kötelezettség nélkül van minden. Ha nyaraláson gondolkodsz, válaszd az előszezont, ne a júliusi tömegnyomorban tülekedj!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Közel vagy távol? Együtt vagy külön? Folyamatosan ilyen és ehhez hasonló kérdéseken rágódsz. Párban élőként valóban döntést kell hoznod, hogy vállalod-e az ismeretlent, s beleugrasz-e valami újba, vagy maradsz a régi, jól bevált partnered mellett. Aki lehet kicsit unalmas, de biztos. Szingliként, a Nagy Ő-re vadászva, belefutsz majd jóképű, kedves és udvarias emberekbe, de a nagy áttörés nem most jön!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA Vénusz pozitív erőkkel áld meg. Az esetleges ellentéteket is csendben rendezitek, már csak a holtomiglan-holtodiglan kimondása szükséges a teljes harmóniához. Vajon lesz merszed bevállalni, hogy végleg elkötelezd magad? A magányos Szüzek élvezik, hogy a munkába és a tanulásba temetkezhetnek, ám a meleg idő minden fagyos szívet felolvaszt, elkerülhetetlenné téve azt, hogy szerelembe ess.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Tavasz eleje az új kezdetek ideje. Érdemes nagy fogadalmakat tenned, új elkötelezettségeket vállalnod, mert a kitartásod hosszú időre garantálja a sikert. Pénzügyi lehetőségeid is bővülhetnek, csak kicsit később, mert most a húsvéti ünnep miatt alaposan kiköltekezel. Egy régi, halódó kapcsolatod most végleg véget érhet. Kis lazítás után a Vénusz segítheti feljebb lépni a ranglétrán, de ehhez az emberi kapcsolataidat is ápolnod kell és több helyre eljárni, menni, menni, menni.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióHa a Skorpiók táborát erősíted, viharosabb hét elé nézhetsz. A párkapcsolatod néha egy hullámvasútra fog hasonlítani. De pár hét után lecsillapodhatnak a kedélyek, és újra közel kerülhetsz kedvesedhez. Egyedülálló vagy még? Bár a hosszú időre szóló elköteleződés nem feltétlenül van benne terveidben, egy váratlan találkozás nemsokára felülírhatja a korábbi elképzeléseidet.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A múltban megéltekhez képest sikerül egy nagy lépést megtenni, melyet korábban többször is terveztél. Légy bátor, vágj neki az ismeretlennek – a Húsvét körüli időszak neked kedvez, pozitív változásokat hoz. Nem kizárt, hogy rád talál az igaz szerelem. Még nincs párod? A horoszkóp szerint kisebb flörtöket, vagy kalandokat hozhat a sors, de az sem kizárt, hogy találkozol azzal, akivel szívesen leélnéd az életedet. Fontos: ne sürgess semmit!

 

BAK [12.21-01.19]

bakHétköznapjaid megszokott, nyugodt csordogálását váratlan hír szakíthatja meg. Várhatóan olyan kérdésedre ad választ, mely régóta foglalkoztat. Bakként különösen fontos számodra az elköteleződés, így végre azt érezheted, teljes ember lettél. Ha még csak most ismerkednél, akkor előtte nem árt lezárni a múltadat, mert csak így tudod építeni a jövődet. Fontos: ne menj bele kicsinyes vitákba, melyek ugyan apróságokról szólnak, de hatalmas bosszúságot okozhatnak!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha párkapcsolatban élsz, nagy valószínűséggel lesznek krízisek a hét közepe táján. Vízöntőként szükséged van szabadságra és magányra, ám ha ezt a párod nem érti meg, sok kellemetlenség vár rád. Ha még csak párt keresel, akkor nem fogsz csalódni. Akár egyszerre több vasat is tarthatsz a tűzben, persze mindezt a megismerés és felismerés kedvéért. Egy biztos, a nyár végének környékén már tudni fogod, kit válassz.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakRövidesen fájdalmas dolgok következnek. Meg kell hoznod egy döntést, amitől rettegsz. Halakként talán nehezen éled meg a magányt, de ne aggódj – megkönnyebbülsz, ha sikerül lezárnod egy kapcsolatot, ami már nem vezetett sehová. Pár hét elteltével már örömmel újságolhatod, hogy találtál valakit, akivel minden jól alakul. A jövődben – erősen valószínű lehetőségként – az is benne van, hogy ez a valaki lesz életed párja.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu