Heti horoszkóp 2015. április 7-től 10-ig

0
1917

Nézzük, milyen kilátásaink lesznek az ünnep utáni napokra! Most Melitta tavaszi kabbalát is ajánl a szerencsénk megtartásához….

KOS [03.21-04.20]

kos

Úgy gondolja, hogy a szabadság élharcosa. Valójában pedig fél a hosszú távú felelősségvállalástól. Nem lesz szerencséje, barátai ennek ellenére összehozzák az igazival. Ha állást keres, ne lázadjon állandóan, és ne becsméreljen másokat! Fogadja kellő szerénységgel a munkalehetőségeket! Lelke álmain keresztül üzen, hogy elkerülje a bajt. Fontos: úgy tartják, hogy aki a születési uralkodó bolygójának megfelelő drágakövet viseli, azt rendszerint elkerüli a veszedelem.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaFöld felett lebegő állapotban lesz. Így ha nincs kéznél partnere, könnyen enged az első csábításnak, mert a legkisebb törődésért is hálás. Most tud igazán különbséget tenni az önzetlen jó barát és az önző barátok között. Legnagyobb szerencsehozó tavaszi talizmánja a szkarabeusz. Az se baj, ha csak papíron van, és a képet hordozza magánál. Sose adja ki a kezéből! A legenda szerint, Napóleontól akkor pártolt el a szerencse, amikor elajándékozta a szkarabeusz talizmánját.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Élete minden területén újszerű fordulatok várhatók a csillagok szerint. Ez az új időszak, nagy pörgéssel jár. Munkahelyén megszaporodnak a teendői, a határidők pedig egyre rövidebbek lesznek. Szerelmi ügyekben elsőre úgy érzi kilátástalan a helyzete, másodjára végiggondolva belátja, hogy saját magát hergeli, abszolút feleslegesen. Tavaszi kabbalája hamarosan kezére száll. Egy hétpettyes katica, tekintsen rá, mint szerencsehozójára!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákLassan kezd belebetegedni a bizonytalanságba, mely elsősorban magánéletével kapcsolatos. Amennyiben tapintatosan bánik kedvesével, hét évre biztos, hogy megalapozza boldogságukat. Ez csak akkor sikerül, ha nem odázza el állandóan a teendőket. Karrierben az eltúlzott önbizalom nem mindig vezet a célhoz. Most is szerencsésebb lenne, ha jobban átgondolná terveit. Tavaszi kabbalaként, a babból fűzött nyaklánc, vagy karkötő rendkívül hasznos. Nemcsak gazdagságot hoz a viselőjének, de a szerelmeseket is egymás mellett tartja.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A Vénusz önre tereli még azok figyelmét is, akik eddig észre sem vették. Ilyen körülmények között elég nehéz lesz a háztartási hűségesküt betartani. Most lehetősége nyílik munkaügyei megnyugtató rendezésére, és a már korábbról jól ismert, illetve leendő szövetségesei felkeresésére. Tavaszi talizmánja lehet egy talált fémpénz, amit lyukasszon ki, és mindig hordjon magánál! Még biztosabb annak varázsereje, ha belekarcolja születési idejét.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzKedvesével való kapcsolata felhőtlenül és boldogan alakulhat, és már a következő napokban is megtapasztalhatja milyen bódító érzés az igazi szerelem. A munkát kicsit hanyagolja, de jól esik a pár napos tétlenség. Tavaszi szerencsetalizmánja egy salamoni pecsét, mely mindenkor segít felismerni a helyes utat. Amikor érdekellentétek kereszttüzébe kerül, amikor döntenie kell, a nyakában, de akár táskájában lapuló, salamonpecsét figyelemreméltó gondolatokat sugall.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Rengeteget dolgozik, amiért igencsak neheztel kedvese. Ha azonban sikerült őt bevonni a munkába, a közös ténykedés összekovácsolhatja önöket. Munka, szerelem mellett némi szabadidőre mindenkinek szüksége van, ezt adják meg egymásnak! Megbízhatósága, és nem utolsósorban szakmai rátermettsége miatt szépen halad előre. Higgyen a természet erejében! Az indiánok egyszerű kavicsokból, ágacskákból, csontokból készült amulettel is magukhoz tudják vonzani a jót. Ők hisznek a természet erejében, és abban, hogy a jó szellem mindenben ott rejtőzik. Tegyen ön is hasonlóan!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA párkapcsolat egén gyülekező felhőket csak akkor tudja szétoszlatni, ha előzőleg kellőképpen sikerült összehangolódnia kedvesével. Az elkövetkezőkben azonban jó lenne, ha a kitartást is az erényei közé sorolhatná! Pénzügyeket illetően most nem érdemes füllentenie, biztosan meggyűlne a baja a hatóságokkal, még a legkisebb vétség miatt is. A baráti szívességből tett üzleti ajánlatok nagy veszteséggel járhatnak. Tavaszi pénzvonzó szerencsetalizmánja egy olyan dobókocka legyen, melynek minden oldalán hat pötty található! Szerencsét, pénzbőséget hoz.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szenvedélyes érzelmi élete lesz az elkövetkező időszakban. Szervezzen közös programokat, dobja fel kapcsolatukat színház, vagy mozi látogatással, esetleg lazítsanak valahol. Sose hagyja kihunyni a tüzet! Karrier: minél többen ismerik, annál könnyebben talál új kapcsolatokat, lehetőségeket, amiket aztán a nagyon közeli jövőben nyugodtan kamatoztathat. Szerencséje lehet, ha a munkáért kapott fizetésből egy háromszögletűre hajtott papírpénzt a pénztárcájába tesz. Minél nagyobb értékűt tud a következő nagyobb bevételig ott tartani, annál biztosabb, hogy a pénz nem apránként csordogál majd önhöz.

 

BAK [12.21-01.19]

bakSzületési adottságai alapján olyan ember mellett érzi jól magát, aki türelmes, akire felnézhet, aki hűséges. Talán már meg is találta, csak a Szaturnusz miatt kapcsolatuk még nem tud felhőtlenül kibontakozni. Munkáját akkor végezheti eredményesen, ha kíméletlenül szelektál, és azokat a területeket leépíti, ahol a jövedelem eddig elmaradt. Amennyiben új lakásba, irodába, üzletbe költözik, legyen az saját, vagy albérlet, szórjon szét egy marék aprópénzt abban a helyiségben, ahol a legtöbbet fog tartózkodni! Így a pénz számolatlanul potyog majd a ház népére!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vitába keveredik egyik munkatársával, aki vég nélkül kötekedik önnel. Járjon utána, miért viselkedik így! Meg fog lepődni, ha rájön annak okára. Ugyanis fülig szerelmes önbe, azonban fél bevallani érzéseit. Karrierje egyébként felfelé ível, örülhet munkája eredményének. Különösen akkor, ha hivatása kereskedelemmel, vagy művészettel kapcsolatos. Tavaszi praktika: ha nem akar nélkülözni, akkor ügyeljen, hogy a pénztárcája soha ne maradjon üresen! Mindig legyen abban elrejtve legalább egy érme, vagy valami szemes termék.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakNem kizárt, hogy elutazik valahová, s ott, a megszokott környezetétől távol, felszabadulva a gátlásaitól, érdekes kalandba keveredik. Összecsap majd az értelem és az érzelem, mivel ön többet szeretne futó románcnál. Karrier tekintetében minden változtatás bevezetése nehézségekkel kezdődik. Félreértések is zavarhatják most a munkakörülményeket. Tavaszi védő talizmánja Hórusz szeme. Viselője hathatós védelmet évezhet, elhárítható vele minden ármányosság, rosszindulat.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu