Heti horoszkóp 2016. augusztus 6-tól 12-ig

Nyár, szerelem, csalódás… Szerelmi csillagles a heti horoszkópban!

KOS [03.21-04.20]

kos

Akiknek korábban nem volt párhuzamos kapcsolatuk, azokat most megérinti a kísértés. Óvatosan flörtöljenek, mert a másik fél komolyan veheti a közeledést! Valójában jobb lenne, ha nem bonyolítanák az életüket titkos utak nyújtotta izgalmakkal. Azok a Kos szülöttek, akik nem élnek párkapcsolatban, számítsanak nagy, sorsszerű találkozásra. Régi, de akár új szerelem is kibontakozhat, mely elhozza egy tartós párkapcsolat lehetőségét. Kos nagymamák, nagypapák becsüljék meg az unokájukkal töltött minden percet!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNem kell elküldeniük a másikat, de ha odáig jutottak, meg kell adni a lehetőséget. Amíg távol van, nem szabad hívogatni. Sokkal izgalmasabb a másiknak, ha neki kell jelentkeznie. Mire hazatér, érdemes egy új frizurával, vagy új parfümmel meglepni, és újból elcsábítani. Ez dinamikus lendületet adhat a kapcsolatnak. A párra váró Bika szülöttek kalandba fognak keveredni, de arra vigyázzanak, hogy senkit ne vegyenek nagyon komolyan. Adjanak időt maguknak is és a másik félnek is az ismerkedésre!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Viták adódhatnak a munka miatt. Nem lenne jó, ha állandósulna a feszültség, mert ha beköltözik a viszály, akkor lassan ölő méregként elkezdi bomlasztani a kapcsolatukat. Több kellemes találkozásban is részük lehet, de kicsi az esély, hogy ezekből komolyabb kapcsolat tud kialakulni. Ebben az Ikrek is ludasak, minden vágyuk ellenére nehezükre esik az elköteleződés, mivel a rossz tapasztalatok hatása csak nagyon lassan múlik.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákFontos, hogy ne csak a gond és a kötelesség legyen közös program. Rendszeresen szakítsanak időt arra, hogy kettesben legyenek. Ha vannak gyerekek, akkor is meg lehet ezt szervezni, csak szándék és ügyesség kérdése. Törődjenek többet egymással, beszélgessenek sokat! Legyenek meghitt estéik, hétvégéik, amikor megoszthatják egymással a gondolataikat, érzéseiket! Utána bújjanak össze, és szeressék egymást!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A mostani hét a próbatételek sorát fogja hozni. Most nem a hűségük lesz a kérdés, hanem az, hogy tudnak-e kellő toleranciával hozzáállni a párjukhoz. Ez különösen régi kapcsolatoknál lehet nehéz. A párra váró Oroszlán szülöttek akkor járnak sikerrel, ha nem direkt az ismerkedés miatt mennek társaságba. Vegyék a lehető leglazábban a párkeresési projektet! Ha erősen koncentrálnak arra, hogy párt kell találniuk, akkor elijeszthetik a jelentkezőket.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA párra váró Szűz szülöttek a bőség zavarával fognak küzdeni: akár akarják, akár nem, többen fogják ostromolni őket. Lesznek köztük olyanok, akik hirtelen berobbannak, majd ugyanolyan gyorsan el is tűnnek. Már több ideje együtt élőknél régi szerelem akar visszatérni: vagy személyesen az illető, vagy csak az érzés. Az is előfordulhat, hogy virtuálisan veszik fel valakivel a kapcsolatot. Ha szeret nosztalgiázni, jól fogja érezni magát.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Az érzelmi biztonság a kapcsolatok legstabilabb alapja, ezt tudatosítsák magukban a Mérlegek, és erre törekedjenek most is. Legyenek őszinték a párjukkal! Nem szégyen az, hogy most kínlódnak, mert valaki olyan stílusban közelít, amely erős kísértést okoz. A társat kereső Mérleg szülöttek ezen a héten se erőltessék a párkeresést. Minél görcsösebben akarják, annyival jobban tologatják a célt mind távolabbra maguktól.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA párkapcsolatban élő Skorpió szülöttek gondolkozzanak el, megérett-e a kapcsolatuk arra, hogy közös gyermeket vállaljanak! Akkor sincs baj, ha egyikük még nem jutott annyira, hogy biztosra menjen, nem kell elítélni miatta. Ahogy a közmondás is tartja: „a türelem rózsát terem”. A párra váró Skorpió szülöttek rendkívül vonzóak lesznek a másik nem számára. Épp ezért legyenek óvatosak, tegyék magasra a mércét! Ne menjenek bele semmilyen méltatlan viszonyba!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A párkapcsolatban élő Nyilas szülöttek vigyázzanak a párjukra! Értékeljék azt, aki mellettük van, még akkor is, ha néha zsibbasztóan idegesítő. Mindenkinek vannak bogarai. Ne a külső szépséggel foglalkozzanak, hanem a kisugárzással, amely akár évek multával sem kopik meg. A párra váró Nyilas szülötteknek egy utazás jó alkalom lehet az ismerkedésre, vagy akár egy tanfolyamon is összefuthatnak érdekes emberrel. De ne siessenek, nem késtek le semmiről!

 

BAK [12.21-01.19]

bakA párkapcsolatban élő Bak szülöttek döntsék el, mi az igazán fontos, ugyanis munkájuk nagy nyomással fog rájuk nehezedni. Új, vagy a réginél jóval nehezebb feladatok várnak rájuk. Ám ez nem jelentheti azt, hogy nem juthat idejük a párjukra, sőt igazán csak velük, a karjaikban töltődhetnek fel. Párra váró Bakok sosem tudhatják, hogy hol rejtőzik az az ember, aki minden szempontból passzol hozzájuk. Lehet, hogy nem is meglátni, hanem megérezni kellene őt.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A Vízöntőknek ébernek kell lenniük, hogy ezeket a veszekedős időszakokat ne használja ki egy harmadik, se az egyik, se a másik oldalon! Számukra a hűség próbája lesz ez a hét, legalábbis az első fele. A párra váró Vízöntő szülöttek többször is belefuthatnak önző, akaratos, emberekbe. Nem szükséges jó képet vágni ezekhez, tovább kell lépni. Legyenek annyira önzők, hogy nem mennek bele semmilyen méltatlan, megalázó szituációba!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakPárban élők törekedjenek a kölcsönös figyelemre, minden adandó alkalommal kényeztessék egymást! Legyenek minél többet kettesben, zárják ki a külvilágot, és csak egymással foglalkozzanak! Párra vágyók jól nyissák ki a szemüket, mert az igazi ott fog járni a közelükben! Közben erősítsék meg önmagukban a szándékot, és adjanak esélyt maguknak, hogy boldog párkapcsolatban élhessenek! Ezzel együtt ügyeljenek arra, hogy a kétségkívül jogos sóvárgás ne üljön ki az arcukra!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu