Heti horoszkóp 2016. december 10-től 17-ig

Horoszkóp az adventi várakozásban, üzenettel!

KOS [03.21-04.20]

kos

Szerelmi élete először is az agyában igényel rendezettséget, hogy tudja mit, vagy kit akar. Minden bolygó azt tanácsolja a Kos szülötteknek, hogy csendesedjenek el. Ez nem némaságot jelent, hanem kevesebb nyüzsgést, fecsegést. Amint vásárolgat, nézelődik, vagy éppen sütöget otthon, egyfajta meghatottság fogja átjárni lelkét. Gyermekkora jut eszébe, és a fájó hiányérzet. Mert szerettei jó része már nincs az élők sorában. Mondjon értük egy imát! Heti üzenet: Keresse, hívja fel azokat, akik fontosak önnek!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaHa már most az ünnepek előtti főzőtehetségét próbálgatja, kifejezetten segítségére lesz alkotóvágya és kreativitása. Csak arra figyeljen, mielőtt másokat is mozgósítana, hogy tőlük valószínűleg nem számíthat hasonló lelkesedésre. Egyéb kezdeményezéseire szintén érezhetően lassabban mozdulnak a környezetében. A szerelem izgalmas hálójába sikerül belegabalyodni már a hét elején, csak az ég szerelmére, ne akarja birtokolni a másikat! Heti üzenet: Bízzon a belső útmutatásban.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Amikor az élettől a váratlan fricskákat kapja, de nem ragad le az apróbb bosszúságoknál, és szorgalmasan halad a mindennapi feladatokkal, mindannyiszor jó pontot írnak jóvá az égiek az ön számláján. Ezt belső megelégedettségével fogja érzékelni. Izgágasága érzelmi túlfűtöttségéből fakad. Néha egészen sistergőnek hat, melyet környezete is tapasztal, és erre mindenki a maga módján reagál. Valakinek zavaró lesz, valaki szintén felpörög, ha a közelébe kerül. Heti üzenet: Bármilyen ügye van, tartsa fenn a szándékot a beteljesülésig!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákTalálkozás, utazások, ismeretségek. Elsősorban a társas érintkezések dominálnak a héten. Összefüggésben lehet kedvezőbb anyagi helyzetével, mely lehetővé teszi, hogy elképzeléseit könnyebben megvalósítsa a rendelkezésre álló forrásból. Szenvedélye, szerelemérzése is finomabb fodrozódást jelez. Szélsőségektől mentesen, kiszámíthatóan működik, ezzel biztosítja mások számára is a biztonságérzetet. Szívesen fordulnak önhöz, keresik társaságát. Ne okozzon csalódást! Heti üzenet: Ha másokon segít, a lehetőségek kapuja ön előtt is megnyílik.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A sors kegyes lesz önhöz, a folyamatos változások építik jellemét, tágítják látókörét. Így sokkal jobban tudja majd felügyelni dolgait, irányítani életét. Egy véletlensorozat tanulási lehetőséget nyit meg, ami hozza magával az új szerelmet. Kapcsolatban élők türelmetlenek egymással, és azt érezhetik, hogy elegük van a másikból. Szerencsére inkább pillanatnyi lázadásról van szó, ami ilyenkor ünnepek előtt stressz hatására igen gyakori. Heti üzenet: Aggodalmaskodás helyett összpontosítson a feladatokra.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzOlyan küzdő szellem, akihez egyébként is be szokott kopogtatni a szerencse, de most egyenesen vonzza a mázlista helyzeteket, a könnyed megoldásokat. A szerelemben kérdések merülnek fel. Közel vagy távol? Együtt vagy külön? Az év hátramaradó idejében ilyen s ehhez hasonló kérdéseken rágódik. Nem lehetne most kicsit félretenni az aggodalmaskodást és megélni a várakozást, ünnep előtthöz méltón? Heti üzenet: Bízzon szíve útmutatásában.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Az ünnepek előtti forgatagot elsősorban egyfajta szolgálattevő kötelezettségként élheti meg. Érzi, hogy fontos szerepet kell betölteni, az irányítás jogát mégsem ön kapja meg. Mintha egy számmal nagyobbak lennének a ruhái, és még valami ólmos súly is lefelé húzná. Ne csüggedjen, nem állandósult helyzettel van dolga, napokon belül újra kisüt a nap! Pénztárcájába is kerül némi, gyors továbbadásra ítélt pénz, amiből még vásárolhat valamit karácsonyra. Heti üzenet: Nyisson ajtót annak, aki menni akar.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióHa Skorpió jeggyel áldotta, vagy verte meg az ég, az advent önnek az élvezetek netovábbja. Imádja, ahogy a sütemények illata száll a levegőben, a gyertyák fénye lággyá varázsolja lelkét. Arról nem beszélve milyen jó egyet sétálni a szépen kivilágított utcákban. Munkahelyén már zűrösebb minden, összekülönbözhet főnökével. Reméljük, kenyértörésre nem most kerül sor. Ha végképp megoldhatatlannak látja helyzetét, lehet változtatni, de ezt jó lenne az ünnepek utánra hagyni. Heti üzenet: A teremtés ereje önben lakozik.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ahogy változik az idő és telnek a napok, egyre jobban várja a karácsonyt. A megújulást szinte mindenben reméli, párkapcsolatban, munkában egyaránt. Jók a megérzései. Fontos: amikor jönnek a lehetőségek, ne blokkoljon le, ne csúsztassa azokat! Lesz köztük több olyan is, ami nem visszatérő alkalom. Az ég megáldotta olyan képességekkel, melyeket okosan kihasználva sikeres és boldog ember lehet. Heti üzenet: Csak a bolond megy ki csónakkal viharban a tengerre.

 

BAK [12.21-01.19]

bakSzínre léphet valaki, akivel korábban már feltűnés nélkül kerülgették egymást. Önön múlik, mi lesz belőle. Mielőtt fejest ugrik a kapcsolatba, jó alaposan gondolja végig, tényleg ezt akarja-e! Az élet többi területén sem árt az óvatosság. Példának okáért most pár napig kerülje az összevissza ivászatot, többször nézze meg hogy induláskor bezárta-e az ajtót, ha pénzt fizet ki, vagy éppen kap, akkor figyelmesen számoljon utána. Heti üzenet: Év végéig minden titokra fény derül és megérti a történéseket.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vegyen vissza partnere kritizálásából, és meglátja, kicsit oldódik az otthoni síri hangulat. Új kapcsolat esetében hagyja meg az ismerkedéssel járó kezdő, haladó fázisok megélését. Ne akarjon mindent egyszerre! Értéke úgyis csak annak van, amiért megharcolunk. Munkahelyén ne pletykáljon, mert ma mást, holnap önt helyezik középkori kínzóketrecbe, ugyanúgy egy alapos, igen gyakran igazságtalan kivesézésre. Heti üzenet: Sokan szeretik annak ellenére, hogy ez önnek nem mindig megy át. Hagyja szeretni magát!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakÚgy érzi, ha jobban szeretne, az már fájna. Vigyázzon, mert partnerét akár meg/el is ijesztheti ez a túlcsorduló érzelemcunami. Az utólagos magyarázkodás ilyenkor nem nagyon szokott beválni. Munkahelyén inog a rendszer, nem kizárt, hogy az ön pozíciója is veszélyben van. Amennyiben mégis hagynák a helyén, akkor is csak pár éve lesz ezen a helyen, aztán jön valami újabb lehetőség. Fontos: a jelenben éljen, de mindig tervezze meg a jövőt! Heti üzenet: Ne várjon el olyat másoktól, amire tudja, hogy úgyis képtelenek!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu